Bir tek progestan vuruluyorumO zaman var hayırlı olsunbende 6. Gün silik çizgi gördüm 7. Gün kan vermiştim çıkmıştı korkma kan ver için rahatlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek progestan vuruluyorumO zaman var hayırlı olsunbende 6. Gün silik çizgi gördüm 7. Gün kan vermiştim çıkmıştı korkma kan ver için rahatlar
Yok çatlatma iğnesi yalancı pozitif gösterir. Diğeri iğneler de sıkıntı yok. Hayırlı olsunBir tek progestan vuruluyorum
İnşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattigniz için rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahYok çatlatma iğnesi yalancı pozitif gösterir. Diğeri iğneler de sıkıntı yok. Hayırlı olsunilaçlarını düzenli kullan beslenmene dikkat et inşallah herşey yolunda gider
İdrarda çıktıysa kandada cikar önce kana karışır çünkü ama yine de bekle ogrensende çok erken iki günde bir sürekli test vemren gerekcek bı kaç gün daha bekle istersenVericem ama korkuyorum işte![]()
Erken yaptırsam kan tahlilini sorun mu olur anlayamadım benİdrarda çıktıysa kandada cikar önce kana karışır çünkü ama yine de bekle ogrensende çok erken iki günde bir sürekli test vemren gerekcek bı kaç gün daha bekle istersen
Yok sorun olmuyor ben 7. Gün yaptırdım bide test günümde yaptırdım doktor artışa baktı bi daha da kan istemedi.Erken yaptırsam kan tahlilini sorun mu olur anlayamadım ben![]()
Hadi inşallah güzel haberlerle gelAnladım canım verdim kanı hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar çıksın
Güzel haberini bekliyoruz canım haber ver mutlakaAnladım canım verdim kanı hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar çıksın
Çıkmadı henüz sonuçlarÇok teşekkür ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim![]()
Yarın çıkacak sonuçÇıkmadı henüz sonuçlar
Sağlık ocağında mı verdinizYarın çıkacak sonuç![]()
Sağlık ocağında verdiyseniz bağlı olduğunuz ilin ya da ilçenin adıyla laboratuvar sonuçları diye ararsanız ordan sonuçlarının alabiliyorsunuzYarın çıkacak sonuç![]()
Nasıl göreceğim onu anlamadimSağlık ocağında verdiyseniz bağlı olduğunuz ilin ya da ilçenin adıyla laboratuvar sonuçları diye ararsanız ordan sonuçlarının alabiliyorsunuz
Bir yere girdim ama barkod numarasi istiyorNasıl göreceğim onu anlamadim
Hangi şehirdesiniz sizin şehirin var mı ben bakayım biBir yere girdim ama barkod numarasi istiyor
Adanadayim benHangi şehirdesiniz sizin şehirin var mı ben bakayım bi
Olmuyor maalesef sağlık ocağına arayıp öğrenebilirsiniz onlara sonuçlar erken gidiyor e nabız geç düşüyorL
Adanadayim ben