• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil uyuşturucu ile karşılaşan ?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Çok kötüyüm eşim uyuşturucu kullandığını söyledi bana 1yıldır deği ama yalan altınlarımı satınca anlatmak zorunda kaldı nasıl ne yapmam gerekir psikiyatri ye götürmek nasıl davransam şaştım ailesi ile bakıcaz çaresine bilginizede ihtiyacım var

Bunu kesinlikle bırakması gerektiğini kendisi kabullenecek birçok tedavi merkezi var bunun için hastanelerin öyle bölümleri var ama kullanmayacak kendisinde bitiyor iş...

Tedaviyi kabul ediyorsa amateme gidebilirsiniz,ama tedaviyi istemezse sizin yapabileceğiniz birşey yok,öncelikle tedaviyi kendisi istemeli.

Ne kullandığnı söyledimi? Malesef siz naparsanız yapın kendi istemedikçe aslaaaa bırakmaz. Bırakmak istiyo mu? Eger öyleyse tek yapıcagnız şey destek olmak ve kavga etmemeye çalışmak zira bırakma aşamasında çok sinirli olabiliyolar

Çok kötüyüm eşim uyuşturucu kullandığını söyledi bana 1yıldır deği ama yalan altınlarımı satınca anlatmak zorunda kaldı nasıl ne yapmam gerekir psikiyatri ye götürmek nasıl davransam şaştım ailesi ile bakıcaz çaresine bilginizede ihtiyacım var

AMATEM çaresi umarım bırakmayı o da istiyordur ikna etmesi zor olmaz inşallah :26: Çok geçmiş olsun canım :6:

Canim benim oncelikle çok üzüldüm cok kötü bir durum biran once tedavi gormedi lazim insallah tez vakitte kurtulur Rabbim evladina bağişlar babasini Rabbim yardimcin olsun senin için zor bi süreç başliyor.

Çok sağolun dediğine göre mor yunus hapı extasy tarzı galiba esrarda kullanıyor sigarada bi kumarı eksik onuda iddaa kuponu oynuyor oda kumar insan balına gelmeyince anlamıyor kötü durum amatem çaresi bakalım ikna edecekmiyiz onuda

sadece esrar ise kendi kendine bırakması kolay olur.. arkadaş ortamından uzaklaşacak... aklına getirmeyecek... yani önce bırakmaya kendi karar verecek...
eskiden bu nalet şeyi kullanıp bırakmış biri olarak yazıyorum herşey beyinde bitiyor
...

Çok sağolun dediğine göre mor yunus hapı extasy tarzı galiba esrarda kullanıyor sigarada bi kumarı eksik onuda iddaa kuponu oynuyor oda kumar insan balına gelmeyince anlamıyor kötü durum amatem çaresi bakalım ikna edecekmiyiz onuda

Allah yardımcın olsun. Durumun çok zor. AMATEM alkol bağımlıları için. Senin UMATEM'le bağlantıya geçmen lazım. Tabi eşinin de tedaviyi kabul etmesi şart. Tezimi uyuşturucu maddelerle mücadele alanında vermiştim. Şunu söyleyebilirim ki uyuşturucu madde tedavisi görüp de tamamen bırakan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Moralini bozmak istemem ama maddeye geri dönüş oranı oldukça fazla. Tüm çevresinden kopması gerekiyor çünkü uyuşturucu özellikle arkadaş vs. gibi çevre nedeniyle bulaşan bir olay. Kullanan bir arkadaşı varsa tedavi görse bile geri dönüş olacaktır. Evliliğinizin genel durumu nedir, çocuğun var mı bilmiyorum ama henüz yoksa kesinlikle uyuşturucudan tam olarak kurtulduğuna emin olana kadar çocuk yapma. Çünkü yine araştırmalara göre ebeveynleri uyuşturucu madde kullanan çocukların büyük kısmı uyuşturucu bağımlısı oluyor üstelik çok erken yaşlarda. Sana kalkıp boşan da diyemeyiz bize düşmez. Ama herşeyden önce kendini ve varsa çocuğunu düşün.

Çok üzüldüm.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Kendisi itiraf ettiğine göre tedaviye yanaşacak gibime geldi.
Çünkü kolay kolay hiç bir bağımlı bunu söyleyemez.
Hemen en yakın üniversite hastanesine gidin,sizi yönlendirirler.
Rabbim en yakın zamanda bir çıkış kapısı açsın inşallah...

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahibi arkadaşım.. eğer eşin tedaviye ikna olursa sana fakülteden bir hocamızı tavsiye edebilirim.. kendisi psikiyatrist ve uzmanlık alanı alkol ve uyuşturucu bağımlılarının tedavisi..kendisi benim grup hocamdı hastalarla konuştukça tarzına bakarken hayran olup giderdim.ikna kabiliyeti de yüksek bir insandır ayrıca.

kimyasal kullanması ekstra dezavantaj :50: ALLAH cc yardımcın olsun. kendisi bırakmak istemezse asla bıraktıramazsınız. ne aile ne eş ne de evlat fayda etmez... benim eşimde kullanıyordu. evlendikten 5 6 ay kadar sonra öğrendim. sonuç: 5 yıl savaşabildim şu an boşanma aşamasındayız.

Rabbim yardımcınız olsun. Önce kendisiyle sakince konuşmanız lazım ve içten bu zehiri bırarmak istemesi lazım sonrasında psikolojik bir yardım ile halleder Allah'ın izniyle istedikten sonra başarabilirsiniz.

Bizim bir akrabamiz kullaniyordu maalesef ve asla bırakmiyordu zaten şizofrenik belirtileri de vardı. Ve abiler zorla aldılar Bakırköy ruh ve sinir hastanesine yatirdilar. Orda kaldı uzunca bir süre ve iyileşti cok sukur şimdi yeni güzel bir hayatı var. Inşallah esiniz de kurtulur.
Allah kimsenin başına vermesin çok zor sizi anlayabiliyorum..

Back
X