Acil yalova buluşuyor...

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
116
44
Yalova
bahçelievler67 nin yalovaya gelmesi üzerine acil olarak buluşma kararı aldık arkadaşlar duyanlar duymayanlara duyursun fikri olan yazsın..yer,gün,saat henüz karar vermedik..tüm arkadaşlarımız davetlidir..

arkadaşlar perşembe günü balıkçılarda buluşuyoruz yeri bilmeyenler bana ulaşsın..saat 13-14 gibi orada oluruz..

günaydın arkadaşlar..feray,meral,humane,siboş,hndcyln,sakine,fbetuly,eskinar,fazo,unutkan profillerinize mesaj attım..umarım okursunuz..

yelizcim sakine işim olmazsa gelirim dedi... inşallah çoğumuz geliriz...

okudum canım yazdıklarınızı inşaallah kalabalık olur..

merhaba ..bu hafta kayınvalidemler geldi ankaradan perşembe de kayınpederim geliyor tek çıkmam zor o yüzden ben katılamam malesef hala buralardayım yine toplanan olursa denk gelirse gelirim of

bende grip olmuştum hala onu atlatamadım tam olarak
o gün biraz daha iyi ve havada güzel olursa bende katılırım aranıza

kızlar hava kötü olacak gibi.. Napcaz şimdi!... Bu arada Meralcim hala iyileşemedin mi canım dikkat et kendine öptüm..

nihayet açıldı site arkadaşlar buluşma yerini havadan dolayı değiştirdik yaren cafedeyiz bilginiz olsun..

canım hoşgeldin yaren kafedeyiz dün hava bozulunca yeri değiştirdik..çok sevindim gelmene..

canlar ben gelemiycem bu lanet grip beni bu sene mahvetti tam düzelmedende
kalabalık içine çıkmak istemiyorum
bi dahaki buluşmaya gelirim artık bende :gitme:

narda geliyor istanbuldan 2 misafirimiz var..bahçelievler67 ve nar..bu arada bu benim son organizasyonum artık narla, bahçelievler67 istanbuldan gelirse buluşuruz yoksa ben yapmıcam buradan tüm yalovalı arkadaşlara sitemlerimi iletiyorum..bu kaçıncı buluşma oldu saymadım..koskoca istanbulda millet 20-30 kişilik buluşma yapıyor biz şurada küçücük yalovada biraraya gelemiyoruz..pes ediyorum..ulaşım derdi yok uzak desek değil..kaç kere çağırdığım halde mazeret bildirmeyen arkadaşlar var kime konuşuyorum kime ne anlatıyorum belli değil..demekki benim düşündüklerim karşı taraflar tarafından düşünülmemiş benim verdiğim değer verilmemiş..o zaman ben katılmak istemiyorum bir daha bilgilendirmeyin beni deyin arkadaşlar bende uğraşmıyım..bu arada mazeretlerini bildiren meral,hndcyln a teşekkürler..sakineylede haberleştik..adyalıyı söylememe gerek yok zaten geliyor..nara ve bahçelievler ablama sonsuz teşekkürler taa oralardan kalkıp geldikleri için..hoşçakalın..

kızlar çok üzgünüm ama gelemiyorum büyük oğlum rahatsız tüm vücüdunda alerjik bişiyler cıkardı . doktora götürücem az sonra size iyi buluşmalar.

sevgili arkadaşlar buluşmamız gerçekleşti..bahçelievler67,eskinar,alize,score,nazlı ve benim katılımımla aa oğlumu unuttum..çok güzel bir gündü..doya doya sohbet ettik..hasret giderdik..geldikleri için hepsine tek tek teşekkür ediyorum ve öpüyorum..tekrar görüşmek üzere..

Öncelikle yelizcim fikirlerine noktasından virgülüne kadar katıldığımı belirtmek istiyorum... Meralcim sakinecim samimiyetiniz için teşekkürler geçmiş olsun canlarım.. ıstanbul dan gelen can dostlarımıza sonsuz teşekkürler.. Tabi bütün olumsuzluklara rağmen nezaketini bozmadan bu buluşmayı düzenleyen Yelizciğimede sevgilerimi sunuyorum.. Sizlerle olmak çok güzeldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…