İyi Hoşta..
Yani Bende Başkası İçin Rahatımı Bozar mıydım Onu Düşünüyorum..:44:
Canım...aşağıdaki odayı sana salon diye teklif bile etseler..kabul etmemelisin...olmaz öyle şey...alttaki oda saray bile olsa olmaaazz...
misafirin geldiğinde kayınvaliden mi ağırlıyacak...eğer beraber oturma amaçlıysa başka tabi..ama mademki eve gelin alıyorlar...salonun döşenmesi gerekir...
En iyisi o evde hiç oturmamak...3-4 yılda canından bezersin...küçük ama kendinize ait mütevazi bir ev tutmak en mantıklısı.
.
.
İyi Hoşta..
Yani Bende Başkası İçin Rahatımı Bozar mıydım Onu Düşünüyorum..:44:
kiraya çıkma imkanımız yok bazı arkadaşlar çatı katını vermeyen aileler var deimiş,çatı katını sonradan nişanlım eklemiş oraya=(kendi kazancıyla...
annesnın babasının 3 dairesi var ayrıca=(
belki aşkası için rahatımızı bozmazdım ama çocugum huzurlu mutlu olsun diye elimden gelenı yapardım ben...
tek erkek çocukları....gelin alıyorlar ve bazı isteklerimde varsa eğer bu mecburietten...kimseye mahçup olmamaktan...
ayrıca rahat bozulcak bi durum yokki..o oda nişanlmndı şimdi salon olcak ve çok nadir kullanacağım bir yer olcak isterlerse onlarda kullanabilirler..
kiraya çıkma konusunda ne yazkkı şuan imkanlar el vermıyor nişnalımda bende bunu defalarca düşündük hesap kitap vs..ama yok olmuyor...
banyomuz mutfağımz ayrı olcak..kapımız ayrı olcak...
ama ialem misafrm geldğndede güzel temz eşyalrımn oldgu bir salonumn ,oturma gurubumn olmasını isityorum...bu istek altın değil,daire değil.yat kat değil...
2 çekyat atılcak diye beni nişanlımı huzursluğa süreklemelerni aklım almıyor...
birazcık anlayşlı olmalarnı beklerdim...
sonuçta başka çocukları yok...kızları evli kendi derdindeler..komuşlar onlardan...
kafam karmarakarşk...
bi yanım tenezzül etme diyor diğer yanım açık açık konus..böyle olmaz diyor...
bende katılıyorum arkadaşlara
ailen yanında arkanda olmalı...
ama bide şu yönden düşün
şimdi diyelim kabul ettiler.
sana görsellik açısından iyi olacaka ama
çok yorucu olmazmı sence
sanki 2 evin var gibi..
bi kere oraya gidip de salonumu temizleyim çıkayım diyemezsin...
el mecbur başaka odalarıda yaparsın..
yapmazsan bu kez
misafiri buraya geliyo her yer batıyo diye laf da konuşmaya kalkarlar..
üzerinde 2 evin yüküde sana yüklenir gibi geldi bana..
herkese teşekkür ediyorum öncelikle...
1979=birinci neden bu ailemin gururlu olması,diğer nedende aileme bu konuyu açarsam,nasıl insanlar bunlar tek çocukları için bi göz odayı sorun yapıyorlar demelernden korkuyorum aslı korkum iki ailenın arası şuan çok iyi bozmak istmeıyorum bu salon mezusu yuzunden nişanlımla birlkte sonuna kadar diretmek istyorum..
o binadan çıkmak için nişanlmla büyük bir istek ve çaba halındyız inş olcak...birde diğer 2 dairleride 1 oda bi salon eski yapım oldgu için nişanlım istemıyor...ordan kira gelirlerde var ayrıca bende istemıyorum o kadar...istedğim sadece salon...
snur 42=gelin odası demelerini değilde kızımızın oğlumuzun salonu diye söylemerini isterdim...
kimse böyle bişeyi istemez yani kayıvalidenn evnde bi oda..ama bende geleceğimi düşünmek zorundayım..ailem kalabalık gelklernde ağırlayablceğim bi salonumun olmasını isterim...ayrıca bu konu yuzunden onlarla aramın bozulmasında gerçekten çok korkuyorum..ve bu istegmi en doğru şekilde nasıl sözculere dökebilirm ben bunu için yazdım aslında....
kirada 3 evi varsa kayinvalidenin bir kiraciyi cikartsin ust katta oturtsun yada kendisi ust kata ciksin napacakmis 180m² lik evi bu yastan sonra sen sakincene konus onlarla sinirlenmeden ayrica nisanlinda seni desteklesin hep sen konusma oda konussun ust katta oturmak istemedigini soylesin nisanlin teklifi yapsin desin ya siz yukari cikin yada bir kiraciyi cikartin ust kata esyalarin sigmadigini deyin misafirler geldimi nerde agirlayacaz deyin hem kacinci yuzyilda yasiyoruz mecbur degilsin onlarin evde olan mobilyalariyla yasamaya her genc kizin hakki evini dekore etmek dil dokun baktiniz tinlamiyolar kiraya cikalim deyin tek oglulari oldugu icin kabul edeceklerini sanmiyorum oglularinin gozlerinin onunde olmamasini eger oglularini cok seviyorlarsa inan kabul ederler onlar bence simdiden sizi ust katta oturtup oglularina mecburiyet kosarak onu ellerinde tutmaya calisiyorlar haksizmiyim sizce kizlar
bak canım oncelıkle sunu soyleyım ... ewlı bırı olarak ve tecrubelerımden aktarıyorum.. sen sen ol esının aılesıyle aynı apt degıl aynı muhıtte bıle oturma... anneler her zaman ogullarını fısfıkler bu bı gercek. bana sorarsan yarın sen bu konuyu yemekte fılan cok onemsemıyormus gıbı davran .. eger kendı anne ve babanla aran ıyı ve kısısel goruslerını paylasabılıyorsan yada bır abı ablan varsa sana destek olacak once onlara soyle ve annenı babanı kendı tarafında tut. sana destek olsun ve arkanda oldugunu hıssettırsınler.topluca ıkı aılenın bır araya geldıgı bır andada konuyu buyukler acsın. benım ıcımden soyle gecıyorkı sen ayrı cıkmak ıstıyorsun kı bu en dogrusu ... sen orayı karsı tarafın gonul rızası yada razılıgı olmadan salon fılan yaparsan sonra ewlenınce bu sana gerı doner basına kakılır. ayrıca nısanlının suyuna gıt bu donemde cunku onunla yasayacaksın he de get konuyu buyukler halletsın sen bunları dusunmek zorunda degılsın arkadasım. bıraz karısık yazdım ama ıcımden gecenler bunlar ozelden msj yazmıssın cewaplamadan uyumak ıstemedım. dahada buradayım...
evet canım çok teşekkür ederim evet orda oturmak hiç istemıyorum nişanlımda istemıyor ve gerçekten istemedğine eminim...
ikimzde en kısa zamanda daireye giricez düğünden sonra..ama yeni gelin olarak eşylarımın tam olmasnı istiyorum..aileme bu durumu açamam şuan ve onlar ailemn arkmda oldgunu biliyorlar...babam hem babasısyla hem nişanlımla ayrı ayrı konustu..kızm ne size muhtaç nede biz...onu üzersenz ben bu işi bozarım gibi baya mantıklı bir konusma yapmştı ve bu konsmya rağmen bu olay çıktı..
tekrar bu konuyu açarsam aileme tepkler sorunlar ian artık kaldramıyorum stresi..
ama masada konusurken ailemnde arkamda oldgnu ne yapıp edip hssetrcem yanı ailemden salonun burda olmasnı istedgni belrticem..
bana fazla umursamaz geliyor bu insanlar...aslında kötü insanlar değil ama onlar için herseyle yetnmek zorundayım..hiç isteğim olmasın vs....anlamıyorum yarını iple çekiyorum ne konusacgamı kafamda kuryorum ve dua ediyorumiyanlış cümleler ihsan etmemek için off sınava gircek kadar heyecanlıyım aslında=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?