Bebek Beslenmesi Acil yardım!!!!!!! 4 günlük kızımdaki pişik derdi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Ben kızımda pişikten çektiğimi hiçbir şeyden çekmedim. pişik pişik olmaktan çıkıp koca koca bül bül yaralara dönerdi, her altına yaptığında banyoda yıkardım ıslak mendili bile bi kenara attım. Gezmediğim dr, hastane, kullanmadığım ilaç(kortizondahil) kalmadı en son artık çok büyük özel bir hastaneye gittim, dr a anlatınca yapılacak herşeyi kullanılacak herşeyi kullanmışsınız bazı çocukların cildi hassas olur...vs.. orada kopmuşum, yani tıp herşeye çare buldu bir pişiğe çare bulamadınız diye bağırarak çıktığımı hatırlıyorum. eve dönüyoruz ama ben öaresizlikle 2 gözüm 2 çeşme...Arkadaşım sonra internette yaptığım uzun aramalar sonrası tıbbın bulamadığı(bu arada bende sağlıkçıyım) devayı gördüm. basit çok basit..VAZELİN!!!!!!!!!bildiğin vazelin..dertlerime derman 3 kuruşluk vazelin oldu...vücuttaki tüm pişiklere sadece popo değil mucize gibi..şimdi yeni doğum yapacak arkadaşlarıma hemen amman o pişik kremi bu pişik kremi bırakın vazelin diyorum..çok arkadaşıma çözüm oldu...bayağı olmuş sen sayfayı açalı ama belki okuyan olur diye eklemek istedim...

bizde pişik çok olmadı ama makyaj temizleme pamuğunu bir boy büyüğü var altını hep onunla sildik hiç ıslak mendil kullanmadık. krem olarak mustela ve sudocrem dönüşümlü kullandık ve kullanıyoruz. ama mustela daha iyi gibi

zeytin yagi kullanmayın içinde asit var...iyi edeyim derken daha kötü yapmayın...dalin 3 ' lü koruma diye bir pişik kremi var...10 tl gibi bir tutarı var her alt degiştirmede sürün idrar yapsa bile sürün hemen düzeltir...

Son düzenleme:
Benim cocugum yok ama konuşulurken duymuştum ,idrardaki asit pisik yaparmis.Anne bol bol şu icmeli ki sutte asit azars,bebeğe geçerken az olsun

Arkadaşlar KIZIM daha 4 günlük ... inanılmaz derecede pişik oldu...

bepanten krem verdi ama düzelmiyorrrr.... pirima kullanıyorum...

alternatifler ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz???

zeytinyapı iyi gelir diyolar ama deneyen varmı?

Doğumuma kv bi akrabası yardım destek için girdi bebek hemsiresi. Doğum sonrası emzirmeyi fln öğretti tembih etti; saf olsa iyi olur z.yağını benmari usulü kaynat şişeye koy her altını değiştrdğinde de pamukla sür dedi. Aldım krem losyon dedim işe yaramaz dedi... yaramarı da. İki yasında şuan hemen hemenhiç pişik derdimiz olmadı. Bezi çok kalırsa hafif kızarır z. Yağı ve fucudindi sanırım o geçiriodu..

Back
X