Bebek Beslenmesi Acil yardım!!!!!!! 4 günlük kızımdaki pişik derdi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
pişik kreminde önemli olan çinko içeriği ve paraben içermemesi
piyasadaki birçok krem önleyici senin için önemli olan tedavi etmesi
o yüzden mustela kullan
bez olarak da prima premiumu dene o diğerinden çok daha iyi
ben her ikisini de www.yuzdeyuzbaby.com 'dan aldım. uygundu fiyatları.

ben unibabyninkini kullanıyordum.bi ara pişik oldu.babydream(rossmann)bunu kullandım.anında geçti.sonra chicconunkini kullandım daha ilk seferde kıpkırmızı oldu..babydreamı şiddetle tavsiye ediyorum.mükemmel

benım oglumda daha 10 gunluk yoktu inanılmaz pişik olmustu burda bır cok ılac ısmı aldım denedım ama HEMATEN POMAT dısında hıc bırı ıyı gelmemıstı. hematen mucıze gıbı bır krem. 2 kere surmen yetıyor

cnm seni çok iyi anlıyorum benim kızımda olmuştu hemde yara şklinde idi
dr travazol ve hametanı karıştır sür dedi tam 3 tüp bitirdim bi işe yaramadı
en son bepanten merhemi dene dedi oda bi işe yaramadı
ve ben kendi buluşumla önce heraltını açtığımda yıkadım sonra bepanten merhem ve arkasından pudra ile 2 günde geçirdim
sık sık altını değiş ve yıka altını kuruladıktan sonra kremi arkasından pudrayı dene cnm
altını aşık bırak hava alsın dicem ama havalar soğudu üşür..
çok geçmiş olsun

benimde oğlum 3 günlükken pişik olmuştu. sağlık ocağındaki dr. HAMETAN verdi. bende uni babay yeni doğan kullanıyordum. dr. ilk 6 ay pamuk+su kullan dedi. hemen uyguladım ve bir günde geçti. poposunu silince tuvalet kağıdıyla kurula hafif hafif. bezlerde etkiliyor. ben yeni doğan primadan memnun kalmadım. primium care kullandım. 3 numaraya kadar gayet güzel.
ayrıca HAMETAN çok uzun süre kullanılan bir krem değil. bir kaç gün sonra bırakmak gerekir.

pişikten bizde çok çektik...sonunda çaresi kaynamış ılık su ve pamuk oldu.kesinlikle ıslak mendil kullanmadık.
aylarca bu şekilde temizledim bebişimin altını.

hiçbi krem işe yaramadı neler kullandım.

canım bnm kızım da öyle olmuştu sorun halen gecerlimi bilmiyorum ama cevaplamak istedim ki bnm kızın bacakları bile pişik olmuştu prima kullanıyordum hmn değiştirdim molfix aldım 2 kere çiş yapmaya prima doluyordu çünkü
birde travazol verdi doktorum k i sende yazzdır derim ssk karşılıyor akşama kadam o kocaman pişik yarı yarıya belkide daha fazlası anında yok oldu
krem alırken içinde çinko oksit olanlardan al daima kuru tutuyor bebeğin altını niveanınkiler mesela 13 tl gibi fiyatıda var uygun yanii

canım bnm kızım da öyle olmuştu sorun halen gecerlimi bilmiyorum ama cevaplamak istedim ki bnm kızın bacakları bile pişik olmuştu prima kullanıyordum hmn değiştirdim molfix aldım 2 kere çiş yapmaya prima doluyordu çünkü
birde travazol verdi doktorum k i sende yazzdır derim ssk karşılıyor akşama kadam o kocaman pişik yarı yarıya belkide daha fazlası anında yok oldu
krem alırken içinde çinko oksit olanlardan al daima kuru tutuyor bebeğin altını niveanınkiler mesela 13 tl gibi fiyatıda var uygun yanii

nivea için çok iyi dediler denemek lazım

mustela pişik kremi cok guzel benım oglumda cok buyuk pişik problemı yasamadık ama ne zaman pişik oldugunu gorsem hemen mustela suruyom ve hemen gecıyor cevremdekı herkesde onu tavsıye edıyor.

Benim de bebeğim çok erken pişik oldu. En kesin çözüm mümkün olduğunca yıkamak. Bir de doktorumuz rapider diye bir pişik kremi önerdi, inatçı pişiğimiz 2 -3 günde geçmişti. Şimdi onu kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

benimde kızım 4 aylık sebamed pişik kremi kullandım hep bir kere bile pişik olmadı ki ağustosda doğum yaptım ve adanada yaşıyorum o sıcakları pişiksiz atlattık çok şükür... sebamed pişiği geçiriyormu bilemem ama bence önlüyor ben çok memnun kaldım

Back
X