• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm

Inşallah olabilirim çok zor bir hastalık bu cok

Istersen olursun..
Ben çocukken bizim mah de vardı komşumuz kızı depresyona girmişti
Ağır ilaçlar kullanıyordu..
Kimseyi takmadı kötü olumsuz hiç bir şey düşünmedi..
Inandi ve başardı Oyle güzel toparladı ki kendini aşık oldu evlendi 1 çocuğu var hala anneme gittiğimde görürüm herkeste parmakla gösteriyor şimdi onu evliliğini çocuğunu yetiştirmesini konuşuyorlar örnek gösteriyorlar..

Istersen olursun..
Ben çocukken bizim mah de vardı komşumuz kızı depresyona girmişti
Ağır ilaçlar kullanıyordu..
Kimseyi takmadı kötü olumsuz hiç bir şey düşünmedi..
Inandi ve başardı Oyle güzel toparladı ki kendini aşık oldu evlendi 1 çocuğu var hala anneme gittiğimde görürüm herkeste parmakla gösteriyor şimdi onu evliliğini çocuğunu yetiştirmesini konuşuyorlar örnek gösteriyorlar..
Gercektenmi ilk defa iyi bir yorum gördüm biliyormusunuz

Elimde değilki ise girecektim calisacaktim bu hastalık yüzünden ise giremedim açıktan okuyordum sınavlara giremedim birde böyle yorumlar okuyunca mahfoldum
Yapacağın şey bu konuda araştırma yapmayı bırakmak, kimseye bir daha sormamak, doktorunu dinlemek ve bir hobi edinmek. Zamanla düzeleceksin emin ol.

Elimde değilki ise girecektim calisacaktim bu hastalık yüzünden ise giremedim açıktan okuyordum sınavlara giremedim birde böyle yorumlar okuyunca mahfoldum

Biliyorum.. anlıyorum seni ama bırak sakin tekrar okuma.. dinleme ilgilenme okuluna devam et derslerine kafa yor böyle saçma yorumlara uzulecegine..
Onu yazan yazıp basıp gidiyor sende nasıl iz bıraktığı umrunda mı ??
Değil.. seninde olmasın

Gercektenmi ilk defa iyi bir yorum gördüm biliyormusunuz

Evet gerçekten bak..
Ona da boş boğazlı insanlar söylerdi şöyle hasta böyle hasta diye...
Kötü olan herşeye tıkadı kulağını
Önüne yoluna baktı..
Anneme gittiğimde karşılaşıyoruz bazen çok da güzel bir kadın ve Oyle güzel yön verdi ki hayatına sanki depresyona o değil ben girmiştim..
Istersen sende yaparsın lütfen
Güven kendine
Rabbim de yardımcın olacak

Yapacağın şey bu konuda araştırma yapmayı bırakmak, kimseye bir daha sormamak, doktorunu dinlemek ve bir hobi edinmek. Zamanla düzeleceksin emin ol.
Inşallah düzelirim çok sağolun sorma sebebim belki iyi bir yorum gelir diyeydi moral olur dize yazdım ama daha beter oldum bir tane bile iyi yazan olmadı bu bahsettiklerimi yazdılar hep

Evet gerçekten bak..
Ona da boş boğazlı insanlar söylerdi şöyle hasta böyle hasta diye...
Kötü olan herşeye tıkadı kulağını
Önüne yoluna baktı..
Anneme gittiğimde karşılaşıyoruz bazen çok da güzel bir kadın ve Oyle güzel yön verdi ki hayatına sanki depresyona o değil ben girmiştim..
Istersen sende yaparsın lütfen
Güven kendine
Rabbim de yardımcın olacak
Inşallah yapabilirim kurtulurum bu hastaliktan çok sagolun

Inşallah yapabilirim kurtulurum bu hastaliktan çok sagolun

Şu saçma kötü şeyleri araştırmayı bırakırsan emin ol hastalığın yarısı gidecek..
Ki hastalık olarak da düşünme geçici bir süreliğine sadece duygu karışıklığı yaşıyorsun ve toparlayacaksın..

Doğru söylüyorsunuz umut olur diye sormuştum hastalığı yaşayıp iyi olan vardır diye ama bin pişman oldum inşallah atlatitim çok sagolun

Arkadaslar depresyon tedavisi gordugumu daha önce yazmıştım baya bir kişiyle konuştum bu hastalıkla ilgili konuşmaz olaydım bir tanemi iyi yorum olmaz kime sorsam depresyonun daha şiddetli tekrarladigini başka hastalığa cevirdigini alzehemiere sebep olduğunu ve bir süre sonra ilaclarinda fayda etmediğini söylediler çok kötüyüm arkadaşlar daha 28 yaşındayım ve geleceğimi hiç iyi görmüyorum hala ağır depresyon tedavisi görüyorum gücüm kalmadı arkadaslar

Uzmanlar bile böyle kesin dil kullanmıyor. Depresyon tedavi edilebilir yeter ki siz isteyin ve çaba gosterin

Uzmanlar bile böyle kesin dil kullanmıyor. Depresyon tedavi edilebilir yeter ki siz isteyin ve çaba gosterin
Kesin tekrarlayacagini söylüyor uzmanlar ona alistirmaya çalışıyorum kendimi ama daha ağır tekrarliyor veya ilaçlar fayda etmiyor başka hastaliga çeviriyor yazısı mahvetti beni zaten çok ağır şeyler yaşadım daha ağıri nasıl olur nasıl dayanırim

Lütfen sakin ol
Bak bende gözümden hastayım keratokonus var,kornea nakline kadar gidebilecek bir hastalık ama gitmemesi benim elimde,tedavi görüyorum yapmamam gereken şeyleri yapmıyorum gibi gibi...
Sende gerekirse ilaçla ilaveten terapi ile bu illeti yenebilirsin kendini koyverme hadi benim güzelim kendine gel

Lütfen sakin ol
Bak bende gözümden hastayım keratokonus var,kornea nakline kadar gidebilecek bir hastalık ama gitmemesi benim elimde,tedavi görüyorum yapmamam gereken şeyleri yapmıyorum gibi gibi...
Sende gerekirse ilaçla ilaveten terapi ile bu illeti yenebilirsin kendini koyverme hadi benim güzelim kendine gel
Iyiye gidiyordum zaten bu yorumlardan sonra mahfoldum uzuntuden beynim uyuştu

Iyiye gidiyordum zaten bu yorumlardan sonra mahfoldum uzuntuden beynim uyuştu

Ya sen ne bakıyosun internete bak bende birde auralı migren diye bişey var ne ki bu dedim baktim nete,sen misin bakan inme felç yatkınlığı vs...bakma arkadaşım didikleme

Ya sen ne bakıyosun internete bak bende birde auralı migren diye bişey var ne ki bu dedim baktim nete,sen misin bakan inme felç yatkınlığı vs...bakma arkadaşım didikleme
Evet öyle yapmak lazım ama elimde değil işte bir umut araştırıyorum soruyorum ama çok yanlış yaptım bir tane bile olumlu yorum yapan olmadı

Arkadaslar depresyon tedavisi gordugumu daha önce yazmıştım baya bir kişiyle konuştum bu hastalıkla ilgili konuşmaz olaydım bir tanemi iyi yorum olmaz kime sorsam depresyonun daha şiddetli tekrarladigini başka hastalığa cevirdigini alzehemiere sebep olduğunu ve bir süre sonra ilaclarinda fayda etmediğini söylediler çok kötüyüm arkadaşlar daha 28 yaşındayım ve geleceğimi hiç iyi görmüyorum hala ağır depresyon tedavisi görüyorum gücüm kalmadı arkadaslar

Bizim toplumda maalesef bir cok insan bilgisi olmadigi halde böyle rahatsizliklar hakkinda yorumlar yapiyor. Bende bir zamanlar cok rahatsizdim. Kimseyle konusmadim bu konular hakkida. Doktorlarima gidip geldim. Tedavi gördüm ve iyilestim. Sizde öyle yapin. Elalemin ne dedigi önemli degil. Siz iyilesmeye bakin. Benim iyilesmem yaklasik bir senemi aldi. Sizde atlatirsiniz korkmayin. Gecmis olsun

Bizim toplumda maalesef bir cok insan bilgisi olmadigi halde böyle rahatsizliklar hakkinda yorumlar yapiyor. Bende bir zamanlar cok rahatsizdim. Kimseyle konusmadim bu konular hakkida. Doktorlarima gidip geldim. Tedavi gördüm ve iyilestim. Sizde öyle yapin. Elalemin ne dedigi önemli degil. Siz iyilesmeye bakin. Benim iyilesmem yaklasik bir senemi aldi. Sizde atlatirsiniz korkmayin. Gecmis olsun
Gerçekten mi depresyonmuydu sizinde ilaç kullandinizmi ve tekrarladimi hastalik

Back
X