Nasıl anlatıp nerden başlamalı ki kendimi düzgün ifade edeyim bilmedim.1 yıllık bir birlikteliğim var, ama öyle bildiğiniz gibi gönül bağıyla değil.Başlarda hoşlandığım hatta ciddi ciddi sevmeye başladığım bir insandı ama bana zorla sahip oldu(konuyu detayıyla anlatıp o anları yaşamak istemiyorum nolur tekrar tekrar düşünüp anlayışla cevap verin). Ailemden başka bir şehirdeydim, ne şikayet edebilirim ne aileme söyleyebilirim; bu şekilde babam onu her şart altında öldürür. Beni endişelendiren kısmı işin dini boyutuydu; çoçcukluktan çıktığım andan beri 5 vakit namazımı kılarım, sevgilim bile olmadı yıllardır herşeyime dikkat ettim ama şerefisizin biri zor kullanarak herşeyimi mahvetti. Benimle evlenek istediğine şüphem yok,hatta ailesini getirip ailemle tanıştırdı nişan düğün konuşuldu, bu olaylara sırf dinen katlandım,benim başka seçeneğim yok dedim kendime. ama işler katlanılır gibi değil, takdir edersinizki bunu bana yapan insan çokda karakterli değil, beni aldatıyor,ve 'seninle evleniyorum ben seni seviyorum daha ne istiyorsun'diyor. sırf namus kurtarmak için baba olamayacak, sadık kalamayacak bir insanla evlenilir mi?
aranızda konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolur yardımcı olsun, bekareti bozan erkekle ahirette durumun ne? Bu durumu karşımdakine söyleyip helallik alsam başkasıyla olamaz mıyım. ben o adamla evlenip her anımda bana yaşattığı cehennem azabını düşünerek yaşamak istemiyorum. onun yüzünden kendimi günahkar hissediyorum,kendimi öldürsem bile otopsiyle bunlar arkamdan anlaşılınca ailemin düşeceği durumu düşünüyorum, o derece çıldırdım. Ona hiç zarar vermeden yolundan çekilmekde fazlasıyla zoruma gidiyor.
bana nolur yardım edin, nolur yazmadan önce iyi düşünün, işin içinde hiç suçum yok nolur hassas davranın.