• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin çok zor durumdayım

anladığım kadarıyla siz birini sevmeye başladınız ama o size böyle bir kötülük yaptı.. işin dini boyutunu düşünüp olması gereken bu dedim demişsiniz ya! güzel dinimizin hangi kısmında teavüze uğrayınca sus ve evlen yazıyor? günahkarsın yazıyor?din'e düşkünüm intihar düşünüyorum diyorsun tezat yani,,illaki size yaptıklarını anlatmak zorunda değilsiniz ayrılın ondan,sonra cehennem gibi bir hayat yaşamaktansa..sevmiyorum diyin,anlaşamıyoruz diyin ayrılın
Elbette tezatlıklar var, sagkikli düşünemediğim için bana tyardım edin istiyorum. Içinde olduğum saçma salak psikoljiyi anlatamam bile. Teşekkür ederim ilgine

Tecavüz ciddi bir suçtur, sizin de suçunuz yoksa neden şikayet etmediniz? Neden prim veriyorsunuz böylelerine anlamış değilim. Korkmayın, çekinmeyin ailenizin tepkisi sizin düşündüğünüz gibi olmayabilirdi. Neyse bu olay yaşanmış, bitmiş bundan sonra yapacak bir şey yok ama bir tecavüzcüyle evlenmektense ömür boyu evlenmeyin daha iyi...Saygısız, ruhsuz bir adam bile bile lades demeyin lütfen...

Yazdığınız her bir kelime benim için çok önemli , ilk defa bu konuda fikir alıyorum ve kendim zerre kadar sağlıklı düşünemiyorum. Is yerinde olduğum için sürekli yazamıyorum ama herkesi okudum hepsine cevap vermeye çalışacam. Gecikmemi saygısızlık olarak görmeyin, ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim

bir defalık tecavüzden bunalmış ölümü düşünmüşsün.evlenince yatağa girdiğinde resmi olarak "tecavüz"e uğrayacaksın.her an aklına gelecek.O kişi seni sevmiyor dini veya ahlakı umursamıyor bu belli.hem sana yaptıklarındandan hem aldattığından belli.ileriki günlerde bu durumdan bıksan laf söylesen seni döver,peki buna katlanırmısın.anlattığın kadarıyla karaktersizliği ortada biri .
namazında olman sevmene ve bir kişi ile görüşmene engel değil.Şu kadın kuyruk sallamazsa zihniyetinde sana yazanlar varya asıl onlar kadınların bu duruma düşmelerine sebep olan örümcek kafalılardır.takma onları.
sen bir insansın erkeğin hakkı neyse bu dünyada sende ona sahipsin.
yaşadığın ortamı sen biliyorsun ya bir bahane ile başından at bu insanı yada katlan.
evlenmeyeceğim dediğinde O kişi evlenmek zorundasın diye tehdit ederse bırak ailene ben bunu yaptım diye kendi anlatsın.

Inan o en küçük örneği bile düşünecek kadar sağlıklı değilim artık, teşekkür ederim kurduğun her bir cümle için
Benim öğrenmek istediğim siz işin dini boyutundan mı korkuyorsunuz yoksa başkası ile evlendiğinizde ailemiz bunu öğrenir diye mi

Yazdiklarindan tek kayginin din oldugunu cikardim. Isin dini boyutunu bilemem ama islam hosgoru dinidir derler , acaba Allah bu evliligi yapmani ister miydi ? Allan kendine bu kotulugu yapmani ister miydi ? Bu evliligin gidisati bastan belli zaten, senin degerlerine, karakterine saygi duymayan, bedenine zorla sahip olarak ruhunu yaralayan bir adam. Ve bu adamdan dunyaya gelecek cocuklar. Birbirine saygisi olmayan anne ve baba. O cocuklarin vebalini nasil odersiniz ahirette? Sirf bekarerini bozan erkekle evlenmek zorunda hissettigin icin. Sen zina yapmamissin, kaldi ki yapsan bile eger yine bu sekil muamele gorseydin evlenmek zorunda degildin. Din bu degildir.. din adi altinda kendine bu eziyeti cektirmek, bile bile lades demek zorunda degilsin.. benim anlamadigim kisim sen neden sikayetci olmadin?? Neden o pis tecavuzcunun ekmegine yag surdun.. aileni uzmemek icin kendini paraliyorsun. Yazik degil mi sana, gencligine ? Yaptigi yanina kar kalmis resmen, seninle evlenmek o adama hediye olur, ama senin cehennemin olur. Ne olur yapma bunu kendine.

Merhaba canım durumun nereden bakarsan bak zor farkındayım sana evlen yada evlenme diyemem ama şunu söyleyebilirim ki insanın başına hayatta öyle şeyler geliyor ki eskide yaşadığı acılar sanki devede kulak kalıyor bir hatayı ki bu senin hatan değil sakın yanlış anlama sözümü durumu kavrayabilmen için böyle izah ediyorum dediğim gibi bir hatayı başka bir hatayla çözmeye çalışmak boş bir çaba ben elalem ne der diye mutlu olmayacağımı bile bile bir adamla evlendim akabinde çok mutsuz bir evliliğim oldu ve boşandım sana demek istediğim şey şu olmuş başına gelmiş ama bunun telafisini daha ağır bedeller ödemeni gerektirecek şeylerle yapamazsın eminim şu an psikolojin çok kötü bir çok korkuyu ve endişeyi bir arada yaşıyorsun benim fikrim anneni karşına alıp herşeyi açıkça anlatman eminim kimseyi zor durumda bırakmayacak bir çözüm bulacaktır çünkü anneler orta yolu bulmakta iyidir o adamla evlenmen doğru olmaz bu kararını ona söylediğinde belki olayı çok daha farklı şekilde ailene yansıtacaktır o yüzden sıyrıl kendine gel ve ailene açıl bunun başka çözümü yok gibi şimdilik ALLAH hakkında hayırlısını verir inşallah canım benim..

En doğrusu evlenmeden ayrilmaniz ama bunu yapabilecek gücü kendinizde bulursaniz eğer muhakkak yazili bir konuşmada ona yaptigini itiraf ettirin ve onu kaydedip saklayin uzuuuun bi sure... Nerde ne zaman lazim olacagi belli olmaz iftira atabilir ya da hayatiniza daha sonra biri girdiğinde kafasında en ufak soru işareti hissettiğinizde işinize yarayabilir ayrilmasaniz bile bunu yapin lütfen.

Ayrıll bence katlanmak zorunda değilsin bu durumaa :mad:
Sonuçta seni o şekilde kabul eden elbet çıkacaktır karşına..
Bence hayatını mahfetme :mad:

Nasıl anlatıp nerden başlamalı ki kendimi düzgün ifade edeyim bilmedim.1 yıllık bir birlikteliğim var, ama öyle bildiğiniz gibi gönül bağıyla değil.Başlarda hoşlandığım hatta ciddi ciddi sevmeye başladığım bir insandı ama bana zorla sahip oldu(konuyu detayıyla anlatıp o anları yaşamak istemiyorum nolur tekrar tekrar düşünüp anlayışla cevap verin). Ailemden başka bir şehirdeydim, ne şikayet edebilirim ne aileme söyleyebilirim; bu şekilde babam onu her şart altında öldürür. Beni endişelendiren kısmı işin dini boyutuydu; çoçcukluktan çıktığım andan beri 5 vakit namazımı kılarım, sevgilim bile olmadı yıllardır herşeyime dikkat ettim ama şerefisizin biri zor kullanarak herşeyimi mahvetti. Benimle evlenek istediğine şüphem yok,hatta ailesini getirip ailemle tanıştırdı nişan düğün konuşuldu, bu olaylara sırf dinen katlandım,benim başka seçeneğim yok dedim kendime. ama işler katlanılır gibi değil, takdir edersinizki bunu bana yapan insan çokda karakterli değil, beni aldatıyor,ve 'seninle evleniyorum ben seni seviyorum daha ne istiyorsun'diyor. sırf namus kurtarmak için baba olamayacak, sadık kalamayacak bir insanla evlenilir mi?
aranızda konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolur yardımcı olsun, bekareti bozan erkekle ahirette durumun ne? Bu durumu karşımdakine söyleyip helallik alsam başkasıyla olamaz mıyım. ben o adamla evlenip her anımda bana yaşattığı cehennem azabını düşünerek yaşamak istemiyorum. onun yüzünden kendimi günahkar hissediyorum,kendimi öldürsem bile otopsiyle bunlar arkamdan anlaşılınca ailemin düşeceği durumu düşünüyorum, o derece çıldırdım. Ona hiç zarar vermeden yolundan çekilmekde fazlasıyla zoruma gidiyor.
bana nolur yardım edin, nolur yazmadan önce iyi düşünün, işin içinde hiç suçum yok nolur hassas davranın.
Canım bırak o adamın sana zorla sahip olmasını isteyerek bile yapmis olsanız onun günahı evlenince geçmeyeceği gibi o adamla evlenmek zorunda da degilsin, konunun detayını bilmiyorum sormaktan istemiyorum seni uzmemek icin acikcasi. Ama zaten kimin ne günaha girdiğini söylemek bize düşmez ancak farz edelim ki sen buna sebebiyet verip günaha girmis bile olsan o adamla evlenmek sana zorunluluk degil Yada evlenince günahın bitmeyecek. Sonucta tecavüze uğrayan günaha girip o adamla evlenmek zorunda mi, hayır! Ne günaha gitmiştir ne de zoyunlulugi vardır dinde. Burdan kendine pay biç. Ama fikrimi sorarsan gerekirse ômur boyu evlenme ama o adamla asla evlenme.

Siz gunahkar degilsiniz, tecavuz magdurusunuz. Bekaretiniz bozuldu diye niye gunahkar olasiniz, deli misiniz?

Kesinlikle ayrilin, size bu vahseti yasatmis adamla evlenmeyin. Size siddet uygulayan biriyle hayat boyu nasil beraber olursunuz?

Bence yaptigi pisligi yanina birakmayin, ailenize durumu analtin, nie evlenmek zorunda hissettiginizi de soyleyin. Polise de gidin derim.

başka bir şehirdeysen çalışyosundur sanırım. erkeğin dinen mihir denen maddi yüküklülüğü ve zina günahı oluyor. hukukende tecavüz ile ilgili şikayette bulunabilirsin ama ailenden çekindiğin için gün yüzüne çıkmasını istemezsin anladığım kadarıyla.Ama şu kadarından eminim onunla evlenirsen sadece kendi hayatını karartırsın,günümüzde bakire olmadığı halde çokta mutlu evlilikler yapan bi sürü insan var.sen kendini dinen ona mecburmuş gibi hissetme çünkü dinde esas olan niyettir sen zorla bişey yaşayıp bide sorumluluk altına tutulmazsın .Bunlar benim bildiklerim umarım faydası olur Allahım yardımcın olsun..

Nasıl anlatıp nerden başlamalı ki kendimi düzgün ifade edeyim bilmedim.1 yıllık bir birlikteliğim var, ama öyle bildiğiniz gibi gönül bağıyla değil.Başlarda hoşlandığım hatta ciddi ciddi sevmeye başladığım bir insandı ama bana zorla sahip oldu(konuyu detayıyla anlatıp o anları yaşamak istemiyorum nolur tekrar tekrar düşünüp anlayışla cevap verin). Ailemden başka bir şehirdeydim, ne şikayet edebilirim ne aileme söyleyebilirim; bu şekilde babam onu her şart altında öldürür. Beni endişelendiren kısmı işin dini boyutuydu; çoçcukluktan çıktığım andan beri 5 vakit namazımı kılarım, sevgilim bile olmadı yıllardır herşeyime dikkat ettim ama şerefisizin biri zor kullanarak herşeyimi mahvetti. Benimle evlenek istediğine şüphem yok,hatta ailesini getirip ailemle tanıştırdı nişan düğün konuşuldu, bu olaylara sırf dinen katlandım,benim başka seçeneğim yok dedim kendime. ama işler katlanılır gibi değil, takdir edersinizki bunu bana yapan insan çokda karakterli değil, beni aldatıyor,ve 'seninle evleniyorum ben seni seviyorum daha ne istiyorsun'diyor. sırf namus kurtarmak için baba olamayacak, sadık kalamayacak bir insanla evlenilir mi?
aranızda konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolur yardımcı olsun, bekareti bozan erkekle ahirette durumun ne? Bu durumu karşımdakine söyleyip helallik alsam başkasıyla olamaz mıyım. ben o adamla evlenip her anımda bana yaşattığı cehennem azabını düşünerek yaşamak istemiyorum. onun yüzünden kendimi günahkar hissediyorum,kendimi öldürsem bile otopsiyle bunlar arkamdan anlaşılınca ailemin düşeceği durumu düşünüyorum, o derece çıldırdım. Ona hiç zarar vermeden yolundan çekilmekde fazlasıyla zoruma gidiyor.
bana nolur yardım edin, nolur yazmadan önce iyi düşünün, işin içinde hiç suçum yok nolur hassas davranın.
bekaret sizi celladınızla evlenmeye zorlayacak kadar önemli bişey değil. gidin rapor alın.. babanıza da anlatın.

Güzelim biz melek değilizki günahsız olalım ...nefs denen 70şeytana bedel mahlukla uğraşıyoruz işimiz çok zor.. Allah kalplerde gizlenen niyetleri duyar görür... Sen pişman mısın? .. Bunun için gözyaşı döküp tevbe ediyor musun? .. Allah affedicidir.. O adamla tabiikide evlenmek zorunda değilsin.. Senin yapman gereken ilerde olacak eşine durumu anlatman saklamaman.. Saklarsan bunun hesabı sorulacak sana.. Cenabı mevlam bu hatanı affettiği için sana hesap sormaz.. Sadece eşinden saklarsan sorar.. Bu da kötü değil mi?..
Intihara gelince ebedi cehennemlik bir suç bu.. Sakın öyle şeyler düşünme.. Mahkeme vs uğraşma unut hepsini ayrıl bu adamdan önüne bak tatlım :)

Bu kadar eziyeti cekmektense ayril ne bekliyorsun. Ahirette tecavuz edilen kiza bi yukumluluk olacagini sanmam. Senin bi sucun yok cunku.
Sanki kendine mal aliyor adama bak, bi de senle evlenerek lutfediyor beyfendi.
Kesinlikle ayril.

Canım benim kimseye mecbur değilsin. Dinimizde bildiğim kadarıyla tecavüze uğramış olsa da birisi o aynı şekilde namuslu ve temizdir.

• Beğen
Reactions: KJH

Canım bu konunun dini boyutu ciddi bi konu oldugu için bence bunu bilgili bi insana sormalısın veya diyaneti arayabilirsin. Ayrıca beni aldatıyor demişsn ne yapıyor

Back
X