- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-evet hala anlamadın mı dedim.
2- bende bıktım tek basıma senle ugraşmaktan dedim acık acık.
Sizin ifadeleriniz konuşma tarzınız her şeyden önce büyük küçük fark etmez hiç hoş değil.Haklı olduğunuz konularda haksız düşmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
kızlar hemen konuya gırecegım. gecen gun ben carsıya cıktım ıslerımı halledemedım bu aradada oglumu kaynanama bırakmıstım. bana karakola gıtmemı ve sabıka kaydı almamı ıstedıler. valililkte işim vardı. neyse fazla uzatmayayım. bende eşimi aradım işten çıkıncagel de işimi halledelim dedim oda benim gelmeme gerek yok sen gıt karakola al onemli bişey değil zaten dedi. bende tamam dedim karakola gıttım. o sırada kaynananm aradı nerdesın diye bende suan konusamayacm karakoldayım 5 dk. geliyorum dedim. eve bı gıttım kavga kıyamet koptu. bana bagırmaya başladı. karakol kadın ışı değilmiş erkek işiymiş ben kadın basıma karakolda ne yapıyormuşum. benim kocam adam olsa her işe beni gondermezmiş. arkadaş senin oğlunun değil ki sabıka kaydı benım sabıkamam bakıcaklardı. ben ilk başta sesimi cıkarmadım sonra benım kocamın haberı var sana mı sorcam zaten canım burnumda ayrıca sen bana bagıramazsın dedim. bide benim kocama adam değil diyemezsın oyle deiyecegıne dogurdugum cocugu adam edemedim de ancak ole olur dedim. sonra cocugu aldım eve geldim. eşime anlattım hemde aglayarak.
neyse aradan 1 gun gectı. eşim işten geldi konusuyorduk. annen aradımı dedim yok dedi. annenle kusum ben ararsa soyle dedim. oda ben karışmam küssen küssün ararsa ona soylersın dedi. sonra yemek yedik ve dışarı çıktı. meger kaynnama gıtmiş. eve geç geldi. ben anladım ona gıttıgını ama sesımı cıkarmadım sonucta annesi. mesele benım meselem. tam yataga gırdık uyucaz adam demezmi yarın anneme de ugra diye. bu arada bugun çarşıda işim var dişarı gitmem gerekiodu onu kasdederek zaten yolunun ustu anneme ugrada bi çorba yap çok hasta dedi. evet biraz hastaydı kavga ettığımız gün ama kavga ederken turp gıbı oluverdi bı anda. bende tamam evde yapar gotururum dedim. oda orda yap niye evde yapıosun dedi. bee niye beni zorluosun annene sen sordun mu annene neden karıma bagırdın dıye dedım. hyr dedi. neden sormadın dedim. zatn soylendi bana hiç sahip çıkmıyosunuz hastayım burda diye söylndi dedi. bende niye sahip çıkayım hem suçlu hem güçlü dedim. yarın ben ona evden yemek gotururum dedim. o gene orda yapsana dedi. yalandan evde tup harcamazsın dedi. bende evede yemek yapıcam zaten dedim. hem sen beni niye zorluosun hemde beni savunmuyosun. niye beni ona yolluosun dedim. oda bana bagırdı gıtmezsen gıtme senın yapacagında goturecegınde yemege başlarım. dedi dondu yattı. butun gece sarılmadık ama işe giderken beni öptu. anlayamadım kusmuyuz değilmiyiz? ama şimdi ben ne yapacam. kaynanama yemek gotursem mi? orda mı yapsam hiç bişey olmamış gibi? yoksa hiç gitmesem mi? lutfen yardım edin kılar.
Görende çok mühim bişey var sanacak. Kayın valideme yemek götürüyüm mi ? götürmiyimmi? acil yardım kızlar bunun için falan sorumu açılır anlamıyorumSanki burdan götürme deyince millet götürmeyeceksin. Bunuda sorun haline getirmeniz çok garip. Kendiniz anlatıp hatayı kendiniz ele veriyosunuz iyimi. Kayın valideniz kavga kıyamet koparmış. Siz eşinize söylemişsiniz eşiniz seslenmemiş sonra sizden habersiz annesine gitmiş bide ödül olarak yemek yapmanızı istemiş. Anne eşime neden bağırdın ben yolladım dememiş. Eş tüm gece sarılmadan uyumuş sabahta giderken öpmüş. Bayanlar şimdi bu ne anlama geliyomuş. Millet nerden bilsin eşinizin size tüm gün sarılamayıp giderken neden öptüğünü.Ya kusura bakmayın ama bu kadar sorusuyu ve cevabını bilip açan en ufak bişeyi sırf soru sormak için muhabbet olsun diye soran insanları anlamıyorum. Eminim bu soru açıldıktın bi kaç saat sonra kayınvalideye gidilerek o çorba yapılmıştır. Kusura bakmayın ama sorunuz anlattıklarınız saçma geldi bana..