Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye ki, 18 yaşından büyüktür kocaysa değil mi? Gerçi ortalama bir insan yavrusu yaklaşık 13-14 yaşında kendini beslemeyi öğrenmiş oluyor. Daha erkeni de var tabi, ama normal şartlar altında olursa bu yaş oldukça makul.
Bizim canımız yok zahir, ortaokuldan beri ne yiyeceğimi kendim düşünüyorum şahsen.
İnsan bir tost falan basar, yumurta kırar, olmadı bir ekmeği yarıp içine domatesle peynir sokmak zor olmasa gerek ya. İnsanlar beceriksiz değil, tembel bence.

Ay aynen ya. Errrrkek gibi errrkek olsun diye özellikle böylelerini seçtiklerini söylemişti bu düşüncedeki birkaç üye . Benim garibim de sırf ben rahatça uyuyayım diye kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyip bulaşıkları makineye atıp işe gidiyor, oruç tuttuğunda bile benden önce kalktıysa bana kahvaltı hazırlıyor diye errrrrkek gibi errrkek olamadı bak gördün mü .

Siz de ne meraklısınız benim boşanmama!! İnsanların yuvasını bozmaktan keyif alan bir grup varmış burada!! Yazıklar olsun..ama kınamayın sizin de başınıza gelebilir!!! Zaten sorunum sadece eşimin annesi ve görümcem..eşimle hiçbir sorunum yok ...sen neden benim konumu okuyorsun ?! İstemiyorum seni konumda !!! yeter mi devam edeyim mi
Mavera girip çıkmışsın bir şey demeyi düşünmüyor musun?

vallahi ben boşan dememiştim. İnsanlar o kadar vakit harcıyor ki cidden üzülmüştüm durumuna en azından sonucu söyleyebilirdi ya

Mavera akıllı kadın..kimsenin ona yalvarmaya cağının farkında

Bende böyle uzun uzun yazmıştım

Mavera akıllı kadın..kimsenin ona yalvarmayacağının farkında
Mavera 'nin Sen oldugunu tahmin ediyorum. Bak Güzelim diger Üye'leri bilmem Ama Ben sahsen senin Durumuna cok üzülmüstüm. Hatta sirf Sen birsey yazdin mi diye girip bakip cikiyordum.

Biz sana Bosan veya Bosanma demek icin burda degiliz, Biz sadece sana Moral veya Yardim amacla burda birseyler yazmissiz. Ki seninde bu
Yazman Sekline Hayran kaldim desem ! AYIP Sen benimle Bu sekilde konusamazsin!
Sana harcadigim dakikalara, saatlere yazik.

Egerki barismissan Esinle ne Mutlu, Sevindim. Ama girip INSANCA bize yazabilirdin baristik diye, okadar merak etmeyi duymazdim. Bunu bize Borcluydun.

Sevgilerimle..

Anamnez tiye alıyor o mavera degil.
Sen meseleyi tam yanlış anladın

Mavera siz misiniz acaba? Yaşınız da tutuyor

Hayirr, cidden Kizin yasadiklarina cok üzülmüstüm.

Keske öyle bir Tepki vermeseydim diyorum, kendime.

Kuzuruma bakmayin.

Hayirr, cidden Kizin yasadiklarina cok üzülmüstüm.

Keske öyle bir Tepki vermeseydim diyorum, kendime.

Kuzuruma bakmayin.

Üzülmeyin. O şimdi kocasına sıcacık yemekler yapmış, yedirmiş, sofrayı topluyordur. Çay da demler birazdan.
Birkaç hafta sonra "Boşanıyorum! Eşyalarımı ne yapayım? Acil yardım!!!" başlıklı yeni konusuyla çıkagelir yine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…