Niye ki, 18 yaşından büyüktür kocaysa değil mi?Iyyy resmen cringe. Sabah da forumda kocası olmadan anasının evinde iki gün kalamayan üye vardı. Kocası tek başına yemek yiyemezmiş, çamaşırını makineye atıp yıkayamazmış. Şöyle kocişçi olamadık bee.
Ay aynen ya. Errrrkek gibi errrkek olsun diye özellikle böylelerini seçtiklerini söylemişti bu düşüncedeki birkaç üyeSahura uyanmayacağı için yatmadan önce kocasına tabak hazırlayan, yumurtayı haşlama kabına koyup içine su doldurarak ocağın üzerine bırakan üyeyi gördüğümden beri hiçbir şeye şaşırmıyorum ben. Adam sadece ocağı açmayı biliyor yani. Onu da kaç senede öğrendi kim bilir sjsjkl
Mavera girip çıkmışsın bir şey demeyi düşünmüyor musun?
Siz de ne meraklısınız benim boşanmama!! İnsanların yuvasını bozmaktan keyif alan bir grup varmış burada!! Yazıklar olsun..ama kınamayın sizin de başınıza gelebilir!!! Zaten sorunum sadece eşimin annesi ve görümcem..eşimle hiçbir sorunum yok ...sen neden benim konumu okuyorsun ?! İstemiyorum seni konumda !!! yeter mi devam edeyim mi
Hadi hadi ..içinden de mi demedinvallahi ben boşan dememiştim. İnsanlar o kadar vakit harcıyor ki cidden üzülmüştüm durumuna en azından sonucu söyleyebilirdi ya
Ben buradaki yüzde doksan dokuz konuya diyorum içimdenHadi hadi ..içinden de mi demedin
Mavera akıllı kadın..kimsenin ona yalvarmayacağının farkındaBen buradaki yüzde doksan dokuz konuya diyorum içimden
Mavera beni yanılttı en azından biraz süründürür yalvarınca döner diye düşünmüştüm.
Umarım çok mutlu olursun Mavera bu hayatta en önemli kişi sensin bak kimse evliliğinin en güzel günlerini böyle geçirmek zorunda değil senin burnundan getirmişler yazık değil mi sana. Umarım çok çok güzel bir hayatın olur. Ben kimseye boşan diyemem ama bir evlilik olacaksa emin ol evlilik böyle birşey değil senin annen de onun annesi de artık dışarda olmalıydı. Kimse kimsenin annesine laf atamaz arkadaş . Sen güzelleştirmeye çalıştıkça tepene binmişler baş sorumlusu ömrünü geçirmeye karar verdiğin adam. kimse senin evine benim evim demeye cürret etmemeliydi. Herkes bundan sonra ağzını açmayacaksa devam et ne yazık ki çok zor görünüyor sizde.
Mavera akıllı kadın..kimsenin ona yalvarmaya cağının farkında
Mavera 'nin Sen oldugunu tahmin ediyorum. Bak Güzelim diger Üye'leri bilmem Ama Ben sahsen senin Durumuna cok üzülmüstüm. Hatta sirf Sen birsey yazdin mi diye girip bakip cikiyordum.Mavera akıllı kadın..kimsenin ona yalvarmayacağının farkında
Yazman Sekline Hayran kaldim desem ! AYIP Sen benimle Bu sekilde konusamazsin!Siz de ne meraklısınız benim boşanmama!! İnsanların yuvasını bozmaktan keyif alan bir grup varmış burada!! Yazıklar olsun..ama kınamayın sizin de başınıza gelebilir!!! Zaten sorunum sadece eşimin annesi ve görümcem..eşimle hiçbir sorunum yok ...sen neden benim konumu okuyorsun ?! İstemiyorum seni konumda !!! yeter mi devam edeyim mi
Anamnez tiye alıyor o mavera degil.Mavera 'nin Sen oldugunu tahmin ediyorum. Bak Güzelim diger Üye'leri bilmem Ama Ben sahsen senin Durumuna cok üzülmüstüm. Hatta sirf Sen birsey yazdin mi diye girip bakip cikiyordum.
Biz sana Bosan veya Bosanma demek icin burda degiliz, Biz sadece sana Moral veya Yardim amacla burda birseyler yazmissiz. Ki seninde bu
Yazman Sekline Hayran kaldim desem ! AYIP Sen benimle Bu sekilde konusamazsin!
Sana harcadigim dakikalara, saatlere yazik.
Egerki barismissan Esinle ne Mutlu, Sevindim. Ama girip INSANCA bize yazabilirdin baristik diye, okadar merak etmeyi duymazdim. Bunu bize Borcluydun.
Sevgilerimle..
o mavera degil anamnez kac yillik uye hepimiz biliyoruz buradaAnlamadim..?
Oooo
Ben bunu Bilmiyordum
Odur diye tahmin etim..öyle yazinca..
Anamnez cok Özür diliyorum senden, öyle oldugunu bilmiyordum.
Kuzuruma Bakma. Özür Dilerim.
Mavera siz misiniz acaba? Yaşınız da tutuyor
Mavera 'nin Sen oldugunu tahmin ediyorum. Bak Güzelim diger Üye'leri bilmem Ama Ben sahsen senin Durumuna cok üzülmüstüm. Hatta sirf Sen birsey yazdin mi diye girip bakip cikiyordum.
Biz sana Bosan veya Bosanma demek icin burda degiliz, Biz sadece sana Moral veya Yardim amacla burda birseyler yazmissiz. Ki seninde bu
Yazman Sekline Hayran kaldim desem ! AYIP Sen benimle Bu sekilde konusamazsin!
Sana harcadigim dakikalara, saatlere yazik.
Egerki barismissan Esinle ne Mutlu, Sevindim. Ama girip INSANCA bize yazabilirdin baristik diye, okadar merak etmeyi duymazdim. Bunu bize Borcluydun.
Sevgilerimle..
Hayirr, cidden Kizin yasadiklarina cok üzülmüstüm.
Keske öyle bir Tepki vermeseydim diyorum, kendime.
Kuzuruma bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?