- 21 Kasım 2017
- 29.812
- 130.317
- 598
Iyyy resmen cringe. Sabah da forumda kocası olmadan anasının evinde iki gün kalamayan üye vardı. Kocası tek başına yemek yiyemezmiş, çamaşırını makineye atıp yıkayamazmış. Şöyle kocişçi olamadık bee.Maveraya kocam ben varken bulaşık mı yıkasın dediği günden beri alerjim var mlsf ki.
3 gündür anamın evindeyim. Akşamları kocişkoma canı çekip bir yerleri şişsin diye yemek tabaklarını atıyorum. Kudur kudur baby şarkısıyla da ses kaydı atıyorum. Benden karı olmazmış.Iyyy resmen cringe. Sabah da forumda kocası olmadan anasının evinde iki gün kalamayan üye vardı. Kocası tek başına yemek yiyemezmiş, çamaşırını makineye atıp yıkayamazmış. Şöyle kocişçi olamadık bee.
Iyyy resmen cringe. Sabah da forumda kocası olmadan anasının evinde iki gün kalamayan üye vardı. Kocası tek başına yemek yiyemezmiş, çamaşırını makineye atıp yıkayamazmış. Şöyle kocişçi olamadık bee.
Adamlara resmen geri zekalı muamelesi yapılıyor ve herkes bu durumdan memnun.Sahura uyanmayacağı için yatmadan önce kocasına tabak hazırlayan, yumurtayı haşlama kabına koyup içine su doldurarak ocağın üzerine bırakan üyeyi gördüğümden beri hiçbir şeye şaşırmıyorum ben. Adam sadece ocağı açmayı biliyor yani. Onu da kaç senede öğrendi kim bilir sjsjkl
YAZIKLAAĞR OLSUN BE İNSAN DEĞİLMİŞSİN dedi ailesinden 1200 km uzakta yaşadığı için senede iki kere gidip birer ay kalan kadın…3 gündür anamın evindeyim. Akşamları kocişkoma canı çekip bir yerleri şişsin diye yemek tabaklarını atıyorum. Kudur kudur baby şarkısıyla da ses kaydı atıyorum. Benden karı olmazmış.
Ooo adam baya ocağı açıp, kaynadıktan bi 5 dk sonra almayı biliyor yani. Büyük yetenek. Allah'tan akşamdan pişirmek zorunda kalmıyor kadın ahahahah.Sahura uyanmayacağı için yatmadan önce kocasına tabak hazırlayan, yumurtayı haşlama kabına koyup içine su doldurarak ocağın üzerine bırakan üyeyi gördüğümden beri hiçbir şeye şaşırmıyorum ben. Adam sadece ocağı açmayı biliyor yani. Onu da kaç senede öğrendi kim bilir sjsjkl
Hep böyle biz alıştıkBen gerçekten bu üyeye üzülmüştüm bir de hep mi yapıyor böyle iki gündür girmemiş
Ooo adam baya ocağı açıp, kaynadıktan bi 5 dk sonra almayı biliyor yani. Büyük yetenek. Allah'tan akşamdan pişirmek zorunda kalmıyor kadın ahahahah.
Nasıl bir kafa anlamadım. Bu sebeple demek ki kv istediğini söylüyorHep böyle biz alıştık
Şükür ki eli ayağı tutuyor bizimkinin.Çayı demliğe koyup altına su koyarak ocağa bırakan biri daha vardı ama aynı üye miydi emin olamadım. İnşallah aynıdır
Adam unutursa yanar oralar.Çayı demliğe koyup altına su koyarak ocağa bırakan biri daha vardı ama aynı üye miydi emin olamadım. İnşallah aynıdır
Ben de uzaktayım kız. Minik bir izin aldım canım dolma çekti. Gerizekalı oldugum icin kendim beceremiyorum anam yapıyo ben yiyorum sonra kocama atıyorum. DkkhglflfYAZIKLAAĞR OLSUN BE İNSAN DEĞİLMİŞSİN dedi ailesinden 1200 km uzakta yaşadığı için senede iki kere gidip birer ay kalan kadın…
Tövbe estağfurullaahsjagsjshBen de uzaktayım kız. Minik bir izin aldım canım dolma çekti. Gerizekalı oldugum icin kendim beceremiyorum anam yapıyo ben yiyorum sonra kocama atıyorum. Dkkhglflf
Dolmanın nesini yapamıyorsun kızBen de uzaktayım kız. Minik bir izin aldım canım dolma çekti. Gerizekalı oldugum icin kendim beceremiyorum anam yapıyo ben yiyorum sonra kocama atıyorum. Dkkhglflf
Bir hafta sonra: arkadaşlar görümceme yaptığım yemek tuzlu olduğu için kocamla tartıştık. Yenisini yapıp göndermicem. Eşyalarımı nasıl toplayıp gidebilirim. Bıktım!!!
10 dk sonra: kocam beni sevdiğini söyledi ve görümcemi aradım bir daha tuzu kacırmam dedim. Barıştık. Bana aşık beni çok güzel seviyor. O yüzden kınamayın. Başınıza gelir.
Ay hiç yapamam uğraştırıcı şeyleri sevmiyorum. Dolma,mantı,içli köfte. Allah’ını seven yapıp üstüme salsınDolmanın nesini yapamıyorsun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?