- 19 Mayıs 2020
- 48.320
- 217.625
- 598
Sayfa yenilemesi lazım ya da tarayıcıdan çıkıp başka uygulamaya girip ara belleği doldurduysa tarayıcıya tekrar girdiğinde sayfa tekrar yükleniyor öyle oluyor veya muhteşem attıktan sonra başka sayfaya geçmiştir, geri dönünce de siliniyor.
Emoji almak için vaktinizi harcayıp, parmaklarınızı yormuşsunuz :) hiç değilse benim derdim dert :)
Al işte. Size belki minik bi faydam dokunur diye yazdım, sonra da sevgilimle kahvaltıya, sohbete, gülüşmeye devam ettim. Size yazdığım yorum ya da gırgır geçmek için bahsettiğim emoji benim hayatımda olumsuz yönde biseyi değiştirmedi ki emin olun ben dertlerimi de sizin yaptığınız gibi gözümü kulağımı kapatarak ya da insanlara saçma sapan çocukca laf sokarak çözmüyorum, ama siz dindirmeye niyetinizin olmadığı mutsuzluğunuzun üstünü böyle kapatmaya calisiyosunuz. Bu, sizin yapmaya çalıştığınız gibi bi laf sokma çabası değildir ancak; burdan bakınca durumunuz gerçekten içler acısı ve siz laf yetiştirmek yerine acilen kendinizle yuzleşmelisiniz.Emoji almak için vaktinizi harcayıp, parmaklarınızı yormuşsunuz :) hiç değilse benim derdim dert :)
Allah başka dert vermesin, bir emoji de benden olsun :)mükemmmeeell cevappppp
Yukarıda dendiği gibi muhtemelen verecek cevabınız dâhi olmadığı, gerçekler acıttığı için ve ezikliğinizi yüzünüze sertçe vurduğum için dalga geçtiğiniz “siyah saçlarımla”, “ipek kirpiklerimle” “güllerimle” , kendine saygısı, eğitimi, ekonomik özgürlüğü olan ve ağzımdan çıkan tek lafı senelerdir ikiletmeyen bir erkeğe sahip bir kadın olarak, sizin muhattap olduğunuz ERKEĞİMSİLERLE aynı kaldırımda bile yürümem.:) biraz mahalle jargonu, birazcık plaza ağzı biraz psikolog edası ile ortaya farklı bir cevap çıkmış. Böyle yorumlara sahip olan kişilerin burada, çok güçlü kadınlar olduğu düşünülüyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İpek kirpik, siyah saç ve 10 adet kırmızı gül ile sizi uğurluyorum.
Geri çekmedim ama neden öyle oldu acaba Bilemedim
Katip inan bilmiyorum bir şeyler olmuş ama pek anlamıyorum teknolojik şeylerden basıp geçiyorum o an neyse muhteşem yada gülme yada beğeniSayfa yenilemesi lazım ya da tarayıcıdan çıkıp başka uygulamaya girip ara belleği doldurduysa tarayıcıya tekrar girdiğinde sayfa tekrar yükleniyor öyle oluyor veya muhteşem attıktan sonra başka sayfaya geçmiştir, geri dönünce de siliniyor.
Altta kalmamak için, şişinmek için derdinle de övündün ya, sen olmuşsun. Ne dense faydasız. Bak daha dün gibi senin 7 yıl sonraki halini gördüm bdv de. Boşuna yorulmuş arkadaş cidden. 2 çocuk yapacak, 7 yıl sonra yine aynı şeylerden şikayet edeceksin.Emoji almak için vaktinizi harcayıp, parmaklarınızı yormuşsunuz :) hiç değilse benim derdim dert :)
Elbette boşanamadı, barıştı ve buradaki üyelerle tartışma çıkardı tekrar değil mi? :))
Klasik Mavera işte.
Niye saldırıyorsunuz ki kadına şimdi? Size yazılmış bir şey de yok o yorumda, başka bir üyeyle ufak bir şakalaşma var. Benim konum diyebilirsiniz, ama site de Kazen beyin.Emoji almak için vaktinizi harcayıp, parmaklarınızı yormuşsunuz :) hiç değilse benim derdim dert :)
Ağlamaklı konuşmuş maveranın ailesi gelecek olunca işte, neyine yetmiyor.Evliliğin yılı dolana kadar 1 ay gözlemleyecekmiş.
Sanırsın adam yalvarmış yakarmış, "boşanmayalım, bana bir şans ver her şeyi düzelteceğim" demiş de gidişatı görmek için gözlem yapıyor.
Adamın umurunda bile değil haberi yok.
İsim de değiştirse, bu hesabı kapatıp yenisini de alsa tanırız. Bi tane vardı, 995959 kere kaynanası hakkında konu açan. Tepki aldıkça isim değiştirdi, olmadı hesabı kapadı yenisini aldı. Şıppp tanıdık her seferinde. Hatta bize trip attı, kaynana konusu açmıyor artık bizim yüzümüzden.Niye saldırıyorsunuz ki kadına şimdi? Size yazılmış bir şey de yok o yorumda, başka bir üyeyle ufak bir şakalaşma var. Benim konum diyebilirsiniz, ama site de Kazen beyin.Özel bir alanımız yok bu sitede, pmler hariç. O yüzden milletin muhabbetine üçüncü olmanız oldukça saçma ve gülünç olmuş. Derdi emoji olsa bile size ne?
Diğer üyelerin dediği gibi, kocanızla aranızı düzeltmeye başladığınız anda millete saldırmaya başlıyorsunuz. Ama herkes üyelik adınızı ezberledi artık, ben de dahil. Yakında konu açtığınızda nitelikli yorum yapacak üye kalmayacak artık size.
"Hayırlısı cınım, zaman ver birazdan" daha fazlasını alamayacaksınız. İşte sizin gibi kadınlarla çalar oynarsınız. Bu da size bir şey katmaz. İnsan kendinden farklı bakış açılarını görünce geliştirir kendini. Yoksa zaten kendi fikriniz zaten kafanızın içinde, sitede de aynısını görünce ne olacak? Birkaç Mavera ile monolog yapmış olacaksınız.
Size bir tavsiyem olacak son kez. Bir günlük edinin, bir sonraki boşanacağım krizinizde oraya yazın. Böylelikle "sert" yorumlar almazsınız, kimseye saldırmadan atlatırsınız süreci. Bdv sizin ağlama duvarınız olmuş ve üzgünüm derdiniz dert falan değil. Tamamıyla obsesyon. Bitmeyen bir döngü, bunu yapan da sizsiniz. Kendiniz düşüyorsunuz, kendiniz ağlıyorsunuz, olan bu.
Evliliğin yılı dolana kadar 1 ay gözlemleyecekmiş.
Sanırsın adam yalvarmış yakarmış, "boşanmayalım, bana bir şans ver her şeyi düzelteceğim" demiş de gidişatı görmek için gözlem yapıyor.
Adamın umurunda bile değil haberi yok.
Boşanma konusunda korku duyan adam böyle bir durum yaşarken boşanmak istese de istemese de ev almaya kalkmaz. Maveranın boşanmayacağını biliyor, ciddiye bile almamış.
İşte gözlem önemli ama gözlemlediğin şeyi yorumlayabiliyorsan.
Biri daha vardı ya bedevi hatirliyormusuniz 6 yıl olmuş evlilik bitmiş ve halen o 6 yıl önce de kalmış sürekli başka isimle konu açıyorduİsim de değiştirse, bu hesabı kapatıp yenisini de alsa tanırız. Bi tane vardı, 995959 kere kaynanası hakkında konu açan. Tepki aldıkça isim değiştirdi, olmadı hesabı kapadı yenisini aldı. Şıppp tanıdık her seferinde. Hatta bize trip attı, kaynana konusu açmıyor artık bizim yüzümüzden.İnsanları uyandırıyoruz çünkü, işine gelmiyor.
Kendi adıma konuşuyorum, bir daha ciddiye alıp da uzun uzadıya yorum yazmam katip.İsim de değiştirse, bu hesabı kapatıp yenisini de alsa tanırız. Bi tane vardı, 995959 kere kaynanası hakkında konu açan. Tepki aldıkça isim değiştirdi, olmadı hesabı kapadı yenisini aldı. Şıppp tanıdık her seferinde. Hatta bize trip attı, kaynana konusu açmıyor bizim yüzümüzden.
Ağlamaklı konuşmuş maveranın ailesi gelecek olunca işte, neyine yetmiyor.
Uzun süredir yok.Biri daha vardı ya bedevi hatirliyormusuniz 6 yıl olmuş evlilik bitmiş ve halen o 6 yıl önce de kalmış sürekli başka isimle konu açıyordu
Tabi canım. İrkek dediğin öyle kadın gibi ağlar mı, nazlar mı, hataları için özür diler mi? Kadının ardında dolanır mı? İrrrkek o. Her şeyi içinde yaşar.Çok duygusal bir adam ama hep içine atıyor di mi
İşte bunlar hep gözlem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?