Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk olsun "muhteşem" emojisi birakmissiniz niye geri cekiyosunuz MssPARE
Sayfa yenilemesi lazım ya da tarayıcıdan çıkıp başka uygulamaya girip ara belleği doldurduysa tarayıcıya tekrar girdiğinde sayfa tekrar yükleniyor öyle oluyor veya muhteşem attıktan sonra başka sayfaya geçmiştir, geri dönünce de siliniyor.

Aşk olsun "muhteşem" emojisi birakmissiniz niye geri cekiyosunuz MssPARE
Emoji almak için vaktinizi harcayıp, parmaklarınızı yormuşsunuz :) hiç değilse benim derdim dert :)

Allah başka dert vermesin, bir emoji de benden olsun :) mükemmmeeell cevappppp

Maveranın ağzı açıldığına muhteşem kocişine adım atma vakti gelmiş. aynen bebeksu hepimiz seni kıskanıyoruz böyle harika bir koca ve aile karşısında sen karşıma çıkarsan ben kekelerim konuşamam dilimi yutarım geceleri de ağlayarak günlüğüme yazarım

Emoji almak için vaktinizi harcayıp, parmaklarınızı yormuşsunuz :) hiç değilse benim derdim dert :)

Al işte. Size belki minik bi faydam dokunur diye yazdım, sonra da sevgilimle kahvaltıya, sohbete, gülüşmeye devam ettim. Size yazdığım yorum ya da gırgır geçmek için bahsettiğim emoji benim hayatımda olumsuz yönde biseyi değiştirmedi ki emin olun ben dertlerimi de sizin yaptığınız gibi gözümü kulağımı kapatarak ya da insanlara saçma sapan çocukca laf sokarak çözmüyorum, ama siz dindirmeye niyetinizin olmadığı mutsuzluğunuzun üstünü böyle kapatmaya calisiyosunuz. Bu, sizin yapmaya çalıştığınız gibi bi laf sokma çabası değildir ancak; burdan bakınca durumunuz gerçekten içler acısı ve siz laf yetiştirmek yerine acilen kendinizle yuzleşmelisiniz.

Yukarıda dendiği gibi muhtemelen verecek cevabınız dâhi olmadığı, gerçekler acıttığı için ve ezikliğinizi yüzünüze sertçe vurduğum için dalga geçtiğiniz “siyah saçlarımla”, “ipek kirpiklerimle” “güllerimle” , kendine saygısı, eğitimi, ekonomik özgürlüğü olan ve ağzımdan çıkan tek lafı senelerdir ikiletmeyen bir erkeğe sahip bir kadın olarak, sizin muhattap olduğunuz ERKEĞİMSİLERLE aynı kaldırımda bile yürümem.

Ben güçlü yanları da güçsüz yanları da olan bir kadınım. Her ne olursa olsun, artık genç bir kadın olarak hiçbir erkeğin bana size davrandığı gibi davranmasına izin vermem. Kocanız böyle davranıyorsa buna izin veren sizsiniz.

Dilerim boşanma cesareti gösterirsiniz, erkeğimsilerle değil, size değer veren bir erkekle karşılaştığınızda, esas siz şu anki hâlinize kızacaksınız. Bizden daha sert eleştireceksiniz. Ama önce kendinize saygı duymayı öğrenin. Öğrenin ki hemcinslerinizin dış görünümüne de saygı duyun. Yeterince aciz bir durumdasınız zaten, acıdım. Hemcinsiniz saçına kirpiğine laf edecek kadar acınası, aciz ve maalesef ezik karakterli. Acınızı benden çıkarmayın, koca dediğiniz erkeğimsiden çıkarın

Katip inan bilmiyorum bir şeyler olmuş ama pek anlamıyorum teknolojik şeylerden basıp geçiyorum o an neyse muhteşem yada gülme yada beğeni

Demek böyle oldu

Altta kalmamak için, şişinmek için derdinle de övündün ya, sen olmuşsun. Ne dense faydasız. Bak daha dün gibi senin 7 yıl sonraki halini gördüm bdv de. Boşuna yorulmuş arkadaş cidden. 2 çocuk yapacak, 7 yıl sonra yine aynı şeylerden şikayet edeceksin.

Elbette boşanamadı, barıştı ve buradaki üyelerle tartışma çıkardı tekrar değil mi? :))
Klasik Mavera işte.

Evliliğin yılı dolana kadar 1 ay gözlemleyecekmiş.
Sanırsın adam yalvarmış yakarmış, "boşanmayalım, bana bir şans ver her şeyi düzelteceğim" demiş de gidişatı görmek için gözlem yapıyor.
Adamın umurunda bile değil haberi yok.

Boşanma konusunda korku duyan adam böyle bir durum yaşarken boşanmak istese de istemese de ev almaya kalkmaz. Maveranın boşanmayacağını biliyor, ciddiye bile almamış.
İşte gözlem önemli ama gözlemlediğin şeyi yorumlayabiliyorsan.

Macera günde 5 kere her namaz sonrası ses kaydını dinle kendini güçlü tut ve bir kere buraya açtığın konuları oku.. Eşinin sana dediği kötü şeyleri yaz lagğida her gün oku o zaman belki boşanırsın

Niye saldırıyorsunuz ki kadına şimdi? Size yazılmış bir şey de yok o yorumda, başka bir üyeyle ufak bir şakalaşma var. Benim konum diyebilirsiniz, ama site de Kazen beyin. Özel bir alanımız yok bu sitede, pmler hariç. O yüzden milletin muhabbetine üçüncü olmanız oldukça saçma ve gülünç olmuş. Derdi emoji olsa bile size ne?
Diğer üyelerin dediği gibi, kocanızla aranızı düzeltmeye başladığınız anda millete saldırmaya başlıyorsunuz. Ama herkes üyelik adınızı ezberledi artık, ben de dahil. Yakında konu açtığınızda nitelikli yorum yapacak üye kalmayacak artık size.
"Hayırlısı cınım, zaman ver birazdan" daha fazlasını alamayacaksınız. İşte sizin gibi kadınlarla çalar oynarsınız. Bu da size bir şey katmaz. İnsan kendinden farklı bakış açılarını görünce geliştirir kendini. Yoksa zaten kendi fikriniz zaten kafanızın içinde, sitede de aynısını görünce ne olacak? Birkaç Mavera ile monolog yapmış olacaksınız.
Size bir tavsiyem olacak son kez. Bir günlük edinin, bir sonraki boşanacağım krizinizde oraya yazın. Böylelikle "sert" yorumlar almazsınız, kimseye saldırmadan atlatırsınız süreci. Bdv sizin ağlama duvarınız olmuş ve üzgünüm derdiniz dert falan değil. Tamamıyla obsesyon. Bitmeyen bir döngü, bunu yapan da sizsiniz. Kendiniz düşüyorsunuz, kendiniz ağlıyorsunuz, olan bu.

Ağlamaklı konuşmuş maveranın ailesi gelecek olunca işte, neyine yetmiyor.

İsim de değiştirse, bu hesabı kapatıp yenisini de alsa tanırız. Bi tane vardı, 995959 kere kaynanası hakkında konu açan. Tepki aldıkça isim değiştirdi, olmadı hesabı kapadı yenisini aldı. Şıppp tanıdık her seferinde. Hatta bize trip attı, kaynana konusu açmıyor artık bizim yüzümüzden. İnsanları uyandırıyoruz çünkü, işine gelmiyor.

Ya bu adam değil mi zaten Mavera'yı ailesine ezdirip duran ve hiçbir söz hakkı tanımayan? Bu kaçıncı olayları, boşanacağım demeleri... Doğmamış çocuklarının dahi kavgasını yapmışlardı "Çocuk erkek ailesinin olur, senin ve ailenin söz hakkı olamaz" filan diye. Mavera da güya boşanacak kendini ezdirmeyecek ama bir yandan "Ben varken kocam mı yıkasın bulaşıkları" diyecek türden köhne, ataerkil kafa yapısında kendisi. Arada böyle bi sorguluyor "Benimki de can, reva mı bu kölelik?" tadında, sonra yine kendini ikna ediyor "Beyimdir, gocamdır" diye. Adam da bunun eserekli hallerine alışmış artık tabii.

Anlık öfkeleniyor, kararlar alıyor. Sonrasında da hesaplamaya başlıyor işte eşyası şöyle alınsa, şuradan şu gelse olsa derken vazgeçiyor, zor geliyor. Bu ateş olup cürmü kadar yer yakmaların ardından da işte sen, ben, o oluyoruz suçlu :) Biz işte meraklı oluyoruz yuva yıkmaya, sen oluyorsun halden anlamayan, o oluyor emoji peşinde olan vs vs. Böyle de öfkesini boşaltıyor artık KKda.

Biri daha vardı ya bedevi hatirliyormusuniz 6 yıl olmuş evlilik bitmiş ve halen o 6 yıl önce de kalmış sürekli başka isimle konu açıyordu

Kendi adıma konuşuyorum, bir daha ciddiye alıp da uzun uzadıya yorum yazmam katip.
Derdim dert diyor ama ortada dert falan yok. Yorumu hak eden birçok dert var bdvde. Artık hangisi dert, hangisi karın ağrısı ayırt edebiliyoruz. Ben kimsenin ağlama duvarı değilim, gitsin öfkesini başkasına boşaltsın. Çok antipati toplamış zaten, çoğu kişi de benle aynı düşünüyor. En güzel yorumları yapan üyeler bunlar hem de. Diyorum ya yakında yorum yapan üye kalmaz konularına.
cilek.yagmuru da demiş, gözlemliyor ama yorumlayamıyor. Bu da doğru yani. Bir ay öylece adamı izledin de ne yapacaksın? Kendini kandırıyor işte. Boşanmamak için bahaneler buluyor kendine. Buradan da aslında kendi iç sesinin de söylediği "sert" yorumları görünce, saldırıyor. Çünkü içten içe biliyor, farkında her şeyin.

Çok duygusal bir adam ama hep içine atıyor di mi
İşte bunlar hep gözlem.
Tabi canım. İrkek dediğin öyle kadın gibi ağlar mı, nazlar mı, hataları için özür diler mi? Kadının ardında dolanır mı? İrrrkek o. Her şeyi içinde yaşar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…