- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.022
- 498
Bunların bazılarını bilmiyordum, bu kadar olduğunu bilsem münakaşaya bile girmezdim. Bunlara rağmen mi hâlâ çamaşır makinesi, eşya derdinde bu kadın ya, inanılmaz. Bıraksın sadakası olsun ne değerliymiş eşyası. Ben olsam böyle bir adamla yaşanılan evden çöp bile götürmem.Ya bu adam değil mi zaten Mavera'yı ailesine ezdirip duran ve hiçbir söz hakkı tanımayan? Bu kaçıncı olayları, boşanacağım demeleri... Doğmamış çocuklarının dahi kavgasını yapmışlardı "Çocuk erkek ailesinin olur, senin ve ailenin söz hakkı olamaz" filan diye. Mavera da güya boşanacak kendini ezdirmeyecek ama bir yandan "Ben varken kocam mı yıkasın bulaşıkları" diyecek türden köhne, ataerkil kafa yapısında kendisi. Arada böyle bi sorguluyor "Benimki de can, reva mı bu kölelik?" tadında, sonra yine kendini ikna ediyor "Beyimdir, gocamdır" diye. Adam da bunun eserekli hallerine alışmış artık tabii.
Anlık öfkeleniyor, kararlar alıyor. Sonrasında da hesaplamaya başlıyor işte eşyası şöyle alınsa, şuradan şu gelse olsa derken vazgeçiyor, zor geliyor. Bu ateş olup cürmü kadar yer yakmaların ardından da işte sen, ben, o oluyoruz suçlu :) Biz işte meraklı oluyoruz yuva yıkmaya, sen oluyorsun halden anlamayan, o oluyor emoji peşinde olan vs vs. Böyle de öfkesini boşaltıyor artık KKda.
Koca bulunca bir havalandın bakıyorum…. Halden anlasana kadın!!!Çok duygusal bir adam ama hep içine atıyor di mi
İşte bunlar hep gözlem.
Ya bu adam değil mi zaten Mavera'yı ailesine ezdirip duran ve hiçbir söz hakkı tanımayan? Bu kaçıncı olayları, boşanacağım demeleri... Doğmamış çocuklarının dahi kavgasını yapmışlardı "Çocuk erkek ailesinin olur, senin ve ailenin söz hakkı olamaz" filan diye. Mavera da güya boşanacak kendini ezdirmeyecek ama bir yandan "Ben varken kocam mı yıkasın bulaşıkları" diyecek türden köhne, ataerkil kafa yapısında kendisi. Arada böyle bi sorguluyor "Benimki de can, reva mı bu kölelik?" tadında, sonra yine kendini ikna ediyor "Beyimdir, gocamdır" diye. Adam da bunun eserekli hallerine alışmış artık tabii.
Anlık öfkeleniyor, kararlar alıyor. Sonrasında da hesaplamaya başlıyor işte eşyası şöyle alınsa, şuradan şu gelse olsa derken vazgeçiyor, zor geliyor. Bu ateş olup cürmü kadar yer yakmaların ardından da işte sen, ben, o oluyoruz suçlu :) Biz işte meraklı oluyoruz yuva yıkmaya, sen oluyorsun halden anlamayan, o oluyor emoji peşinde olan vs vs. Böyle de öfkesini boşaltıyor artık KKda.
Aynen gelse nasılsa anlaşılacak belki artık pes etti mavera da aynı olucak üyelik alsın almasın artık tanıyoruz başta iyi sonra alttan alttan hakaretlere başlıyor sonra kovmalarUzun süredir yok.
Koca bulunca bir havalandın bakıyorum…. Halden anlasana kadın!!!
Olur öyle ufak tefek şımarıklıklar…. Dün umutsuza da böyle ahkamlar kesmiştin… bekar olduğun günleri düşün!! (Allah korusun maazallah sübhanallah) dul kaldığını düşün empati kur plsKoca bulmak kolay bir şey değil çünkü!!!11!1
Evlilik beni çok bozdu
Bu ilk degilki eşya konusu bu konu içine önceki eşyayla ilgili konusunu attımBunların bazılarını bilmiyordum, bu kadar olduğunu bilsem münakaşaya bile girmezdim. Bunlara rağmen mi hâlâ çamaşır makinesi, eşya derdinde bu kadın ya, inanılmaz. Bıraksın sadakası olsun ne değerliymiş eşyası. Ben olsam böyle bir adamla yaşanılan evden çöp bile götürmem.
Yooo, reelde de karşısında konuşurum ben.Diyor ya reelde karşımda konusucak birileri değilsiniz diye oysa reelde bizler saray hayati yaşamıyoruz yaşadığımız bir sürü şey var bunlardan dolayı tecrübelerimiz var sadece hiç bir kadın ezilmesin mutsuz olmasin hayati yok olmasin diye kendi hayatlarımızda yaşadığımız şeylerden yola çıkarak paylaşım yapıyoruz ama anliyana mavera anlamaz gelir seni hayatından vurur
Sana neler derdim ama neyse :) normalde karşımda kekeleyecek insanlar gelip burda ahkam kesiyor, bu hakkı ben verdim o yüzden bir şey demiyorum.
Allah aşkına kim onlar?Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Çok iyi niyetli, aşşırı iyi niyetli üyeler. Dünya onların hatrına dönüyor.Allah aşkına kim onlar?
Boşanma karşıtı, çilekeş, saçını süpürge eden süper kadınlar var tabi. Kimlerse bir görünsünler, gözümüz kadın görsün.
Bak sen Allah'ın işine, kimmiş o mübarekler? Merak ettim iyice, bir görebilsek.Çok iyi niyetli, aşşırı iyi niyetli üyeler. Dünya onların hatrına dönüyor.
Üzüntüsünden beslenebileceğimiz bir konumda değilsin. Ekranı kapattığımızda yoksun. Kendini bu kadar önemseme.Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Ben okuyorum hiç göremedim ha varsa yeni üyelerdir yada hayal ürünü üyelerÜzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Sizde net aşağılık kompleksi var. Gerçek hayatta önemsenmediğiniz için buradaki insanların sizi önemsediğini sanıyorsunuz. Önemsemek bir kenara cevaplarınızla dalga konusu oluyorsunuz.Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Mavera bak güzelim şu an ergensin daha beynin korteks bölümüne geçmemiş olacak ki çok duygusal yaklaşıyorsun ben senden 5 yaş büyüğüm benimde ergenliğim yeni bitti sayılır bu bilimsel bir gerçek dalga geçmiyorum... Bende ilk evliğimi anlatır sonra onu korumaya çalışır özünde iyi insan derdim herkes bizi kıskanıyor aşkımı felan gibi düşünceler beni sarardı şimdi ne mi düşünüyorum çok aptalmışım.. O narsist Manyaktan kurtulduğum gibi kına yaktım 5 aya başka adamla tanışıp 1 sene dolmadan evlendim ve huzur mutluluk aşk neymiş öğrendim.. Ve emin ol buradaki insanlar senin mutsuzluğundan keyif almıyor senin bu kadar ezik olmana gıcık oluyor kendine gelmeni istiyorlar ben keşke daha erken dinleseydim daha erken boşansaydım diyorum mesela.. İyi düşün dediklerimiÜzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?