Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunların bazılarını bilmiyordum, bu kadar olduğunu bilsem münakaşaya bile girmezdim. Bunlara rağmen mi hâlâ çamaşır makinesi, eşya derdinde bu kadın ya, inanılmaz. Bıraksın sadakası olsun ne değerliymiş eşyası. Ben olsam böyle bir adamla yaşanılan evden çöp bile götürmem.

puhahahahah bana sallıyodu geçen gün dediğim olmuş yine boşanamamış.
bu tip ezik karakterlerin ortak özelliği zaten evde çıkaramadıkları tırnaklarını anonim ortamlarda göstermek. burda üyelere saldırınca rahatlıyor sonra kocasına pamuk şeker olabiliyor. mis gibi hayat ya biz de burda yoruluyoruz boş yere.

Araları düzelmeye başlamış belli ki.
Yarın yine paparayı yiyince gelir ağlar "hanımlar çok kıymetlisiniz" falan diyerek.
Biz bile ciddiye alamıyoruz artık. Adam nasıl alsın?

Bir de adam kendi içinde tutarlı en azından.
Ataerkinin yılmaz savunucusu, son bulaşık bükücü olduğunu düşündüğü bir kadınla evlenmiş. Ama her allahın günü boyun eğdirmeye uğraşmak zorunda kalıyor.
Bir eğiyor, bir eğmiyor. Gideceğim diyor, ailesini çağırıp kafa ütülüyor; sonra bir bakıyorsun çamaşır makinesine zincirlemiş kendini gitmiyor.
Adama da üzülmeye başladım ben. Bi öyle, bi böyle, kafası kaldırmıyordur artık. Yav he he deyip hayatına devam ediyor işte.

Uzun süredir yok.
Aynen gelse nasılsa anlaşılacak belki artık pes etti mavera da aynı olucak üyelik alsın almasın artık tanıyoruz başta iyi sonra alttan alttan hakaretlere başlıyor sonra kovmalar

Üyeye satasmak için fırsat kolluyor burda oldugu gibi muhteşem işaretini neden çektini aldı kedini övdü oysa okursa aklı başında bunu yazmaz

Koca bulmak kolay bir şey değil çünkü!!!11!1
Evlilik beni çok bozdu
Olur öyle ufak tefek şımarıklıklar…. Dün umutsuza da böyle ahkamlar kesmiştin… bekar olduğun günleri düşün!! (Allah korusun maazallah sübhanallah) dul kaldığını düşün empati kur pls

Bu ilk degilki eşya konusu bu konu içine önceki eşyayla ilgili konusunu attım
Maveranin ilk konusundan itibaren yorum yapan defalarca kovulan hakaret isiten biri olarak her konusuna yazıyorum burayada yazdım mavera boşanmaz diye kocasıyla tartışıp burda eser gürler kocasıyla aradı düzelir sonra bizlere eser gürler

Boşanmaz yine yazdım boşansaydı yeni bir hayati olucak çokta mutlu olucaktı belki hayatına yeni biri girecekti bazı evlilikler vardır
Sürekli hir gür gider ne birlikte ne ayrı olurlar aynen öyle bir evlilik

Diyor ya reelde karşımda konusucak birileri değilsiniz diye oysa reelde bizler saray hayati yaşamıyoruz yaşadığımız bir sürü şey var bunlardan dolayı tecrübelerimiz var sadece hiç bir kadın ezilmesin mutsuz olmasin hayati yok olmasin diye kendi hayatlarımızda yaşadığımız şeylerden yola çıkarak paylaşım yapıyoruz ama anliyana mavera anlamaz gelir seni hayatından vurur

Bide mavera çalışan biri muhtacligi yok ne kocaya ne ailesine nede saçma eşyalara çekip gitse kendi hayatımı kursa kimse bir şey diyemez ama mavera yapamaz çünkü o alışmış eksinli hayata itelenmeye ötelenmeye

Hayat herkesin kendi seçiminden ibarettir ama herkes nedense kaderi suçlar o yüzden mavera böyle geldi böyle gidicek

Yooo, reelde de karşısında konuşurum ben. İletişim konusunda doğuştan yetenekliyim şahsen. Ne zaman bir şey anlatsam dinlemeye hazır bir kitle olur, ki işim de buna yönelik zaten.
Hayatım da Mavera'nınkine kıyasla oldukça huzurlu. Beni yok sayan bir kocam ve bana takık bir kayınvalidem yok. Şükür mükemmel bir ailem de var. Hiç de öyle mutsuz bir kadın değilim.
Zaman geçirmek için geliyorum buraya da, yorum yapıp çıkıyorum. Sanki tüm derdim gücüm tanımadığım kadınların kocişleri mi?

Sana neler derdim ama neyse :) normalde karşımda kekeleyecek insanlar gelip burda ahkam kesiyor, bu hakkı ben verdim o yüzden bir şey demiyorum.

çok güldüm.
ben kocamı ona göre seçtim diyen bir kadının karşısında kim niye kekelesin acaba?
tabiki ev işlerinde bana yardım etmeyecek edecek adam seçmedim demiştin. tepe tepe kullan seçtiğin adamı bize ne.
ama kendini bu kadar hor gören birinin karşısında 5 yaşındaki çocuk bile kekelemez onu bir koy aklına.

Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Allah aşkına kim onlar?
Boşanma karşıtı, çilekeş, saçını süpürge eden süper kadınlar var tabi. Kimlerse bir görünsünler, gözümüz kadın görsün.

Allah aşkına kim onlar?
Boşanma karşıtı, çilekeş, saçını süpürge eden süper kadınlar var tabi. Kimlerse bir görünsünler, gözümüz kadın görsün.
Çok iyi niyetli, aşşırı iyi niyetli üyeler. Dünya onların hatrına dönüyor.

Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Üzüntüsünden beslenebileceğimiz bir konumda değilsin. Ekranı kapattığımızda yoksun. Kendini bu kadar önemseme.

Ben okuyorum hiç göremedim ha varsa yeni üyelerdir yada hayal ürünü üyeler
Onlarda burda yazdiklarini görünce senin nasıl iki yüzlü olduğunun farkına varacaklar ve kimseyle artık dalga gecemiyeceksin

Yetişin ben boşanıyorum ama çamaşır ve bulaşık makinesiyle ayrılamıyorum dedikten sonra eşinle nasıl baristigini görücek o kişiler de merak etme

senin sorunun bu bence.
kimseyi muhattap alıp yüzüne konuşacak kadar özgüveninin olmaması.
kocana evi sordun mu?
böyle ortaya ortaya konuşmakla ciddiye alınmazsın.

Sizde net aşağılık kompleksi var. Gerçek hayatta önemsenmediğiniz için buradaki insanların sizi önemsediğini sanıyorsunuz. Önemsemek bir kenara cevaplarınızla dalga konusu oluyorsunuz.

Yok karşıma geçse kekeleyecek olanlar ahkam kesiyor, yok siz takılmaya devam edin. Patetik bir ego gerçekten.

Mavera bak güzelim şu an ergensin daha beynin korteks bölümüne geçmemiş olacak ki çok duygusal yaklaşıyorsun ben senden 5 yaş büyüğüm benimde ergenliğim yeni bitti sayılır bu bilimsel bir gerçek dalga geçmiyorum... Bende ilk evliğimi anlatır sonra onu korumaya çalışır özünde iyi insan derdim herkes bizi kıskanıyor aşkımı felan gibi düşünceler beni sarardı şimdi ne mi düşünüyorum çok aptalmışım.. O narsist Manyaktan kurtulduğum gibi kına yaktım 5 aya başka adamla tanışıp 1 sene dolmadan evlendim ve huzur mutluluk aşk neymiş öğrendim.. Ve emin ol buradaki insanlar senin mutsuzluğundan keyif almıyor senin bu kadar ezik olmana gıcık oluyor kendine gelmeni istiyorlar ben keşke daha erken dinleseydim daha erken boşansaydım diyorum mesela.. İyi düşün dediklerimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…