Uslu bir çocuk olursan belki sen de görebilirsinBak sen Allah'ın işine, kimmiş o mübarekler? Merak ettim iyice, bir görebilsek.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uslu bir çocuk olursan belki sen de görebilirsinBak sen Allah'ın işine, kimmiş o mübarekler? Merak ettim iyice, bir görebilsek.![]()
Müge Anlı gibi, seni destekleyen üye yok ki, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun diyesim geldi.Uslu bir çocuk olursan belki sen de görebilirsin![]()
Üzüntüden besleniyorsunuz, afiyet olsun :) burda dikkate aldığım belirli üyeler var. Onlar ile iletişimim devam ediyor, siz takılmaya devam edin. İyi kötü haberdar ederim :)
Yine alacağını alırsın da boşanma kararı varsa, aynı günden "Eşyalarımı nasıl götürcem yağğ" derdinde olmazsın, bu sonraki iş. Bahanesi işte "Gidecektim de işte gidemedim o an, çünkü eşyalarımı şey edemedim" demezsin yani. Nedir bunun yolu yordamı? Kararı aldın, gidersin bir avukatla istişare edersin, eşinin haberi dahi olmaz. Buna ise şov yapmak, eşine ders(!) vermeye çalışmak denir ancak. "Gideceğim bi dakika daha duramam artııık, heey gidiyorum been" filan yapacak, beklentisi de şu, eşi "Mavera gitmeğğ boşanmağğ" diyecek. :))) Hep bi gösterme, göze sokma, ilan ede ede yapma hali; blörf işte.Bunların bazılarını bilmiyordum, bu kadar olduğunu bilsem münakaşaya bile girmezdim. Bunlara rağmen mi hâlâ çamaşır makinesi, eşya derdinde bu kadın ya, inanılmaz. Bıraksın sadakası olsun ne değerliymiş eşyası. Ben olsam böyle bir adamla yaşanılan evden çöp bile götürmem.
Yine alacağını alırsın da boşanma kararı varsa, aynı günden "Eşyalarımı nasıl götürcem yağğ" derdinde olmazsın, bu sonraki iş. Bahanesi işte "Gidecektim de işte gidemedim o an, çünkü eşyalarımı şey edemedim" demezsin yani. Nedir bunun yolu yordamı? Kararı aldın, gidersin bir avukatla istişare edersin, eşinin haberi dahi olmaz. Buna ise şov yapmak, eşine ders(!) vermeye çalışmak, blörf denir. "Gideceğim bi dakika daha duramam artııık, heey gidiyorum been" filan yapacak, beklentisi de şu, eşi "Mavera gitmeğğ boşanmağğ" diyecek. Kalkıp gidip bi gün adam açacak davayı da o zaman blörfleri elinde patlayacak.
Ya biz alıştık, Mavera böyledir; önce eşini şikayet eder, kararlıyım falan fıstık der, sonra kocası kıymetleniverir, bir şans daha vermeye karar verdim-biraz daha deneyeceğim yuva kolay kurulmuyor vırt zırt der ve konusundan üye kovmaya başlar. Yorumcular kötü olur, yazmış oraya hatta üzüntüden, dertten beslenenler olur, yuva yıkıcılar olur filan. :)))
Hakkında hayırlısı olsun konu sahibinin, üzüldüm. Ne yaparsa kendine yapar, çünkü biz çıkarsız, tarafsız bakan herhangi birileriyiz, sanalız sadece. Biz bu sayfayı kapattığımız anda maverayı düşünmüyoruz ki, herhalde ellerimizi ovuşturup mutsuzluğundan zevk aldığımızı sanıyor. Bu düşünce bile başlı başına sıkıntı.Yine alacağını alırsın da boşanma kararı varsa, aynı günden "Eşyalarımı nasıl götürcem yağğ" derdinde olmazsın, bu sonraki iş. Bahanesi işte "Gidecektim de işte gidemedim o an, çünkü eşyalarımı şey edemedim" demezsin yani. Nedir bunun yolu yordamı? Kararı aldın, gidersin bir avukatla istişare edersin, eşinin haberi dahi olmaz. Buna ise şov yapmak, eşine ders(!) vermeye çalışmak denir ancak. "Gideceğim bi dakika daha duramam artııık, heey gidiyorum been" filan yapacak, beklentisi de şu, eşi "Mavera gitmeğğ boşanmağğ" diyecek. :))) Hep bi gösterme, göze sokma, ilan ede ede yapma hali; blörf işte.
Ya biz alıştık, Mavera böyledir; önce eşini şikayet eder, kararlıyım falan fıstık der, sonra kocası kıymetleniverir, bir şans daha vermeye karar verdim-biraz daha deneyeceğim yuva kolay kurulmuyor vırt zırt der ve konusundan üye kovmaya başlar. Yorumcular kötü olur, yazmış oraya hatta üzüntüden, dertten beslenenler olur, yuva yıkıcılar olur filan. :)))
Katlanamayan bakmasın. Yorumları görmüyor musunuz? Herkes aynı şeyi söyleyebilir herkes üslubuna dikkat edecek!şuanda sinirlendim.
siz kimsiniz ki sizin üzüntünüzden biz besleneceğiz? burası kadına tekme kulübü değil. biz burda toplum tarafından belli kalıplarla büyütülmüş, zincirlerini kıramayan bazen aile baskısı bazen yetişme tarzından dolayı mazur görülebilen kadınlara sadece yardımcı olmak istiyoruz. böyle kadınlara ilk etapta kızmıyorum çünkü çoğunlukla bir yol göstericiden mahrum oluyorlar. burası gözlerini açabiliyor bazen de açamıyor kaybolup gidiyorlar.
siz bunun artık çok dışına çıktınız. size yüzlercee ya yüzlerce yorum yapıldı herkes de aynı şeyleri söyledi. defalarca aynı konuları açtınız.
gidin bir ilk konunuzu okuyun orda size yapılan yorumlar böyle miydi?
gelen yardımları yorumları kulak ardı edip doğru hamleyi yapamayan sizsiniz sonra burda size ay ne iyi yapmışsın bırakma kocanı demiyoruz diye kötü olan biz.
bu da benim son yorumum olsun bu konuya daha fazla katlanamayacağım.
Çok üzüldüm vedalaştığımız için. Saçmalıyorsunuz. Ben anlayışla karşıladım sizleri dahi alttan alıyorum kırıcı yorumlarınız olsa da. Sonra iki üç kendini bilmez karakterime kişiliğime yok ezik yok bilmem ne... hayırdır ya? Hayırdır? Bu gibilerin de bir erkekten farkı yok. Sizin için demiyorum ama lütfen istemeyen konuma girmesin. Ben o adamla nikahlıyım ya :) bir geçmişim var. Burada bana hakaret edenler kim? Burada rol takınıp evde kedi olmuyorum hiç değilse. Ben sıkıntım neyse döktüm. Hadsizler yadırgadı yardım etmek isteyenler etti.Kimse kimsenin bosanmasindan zevk almaz sadece kimse hiçbir insanın acı cekmesini istemez.
Hele de bu kişi dert yaniyorsa insan haliyle destek olmak ister
Ne güzel derdin var demez
Kabuklarından çıkması zordur insanın
Şartları aile yapısı herkesin farklıdır.
Burada o kadar farklı insan olması farklı yorumları dogurur.
Herkesin çekeceği evlilik sabri farklidir.
Kimi cimriligi tolere eder kimi savurganlıgi kimi de bir lafı kaldiramaz
Herkesin ait olduğu kültür belli.
Burada sorun maveranin aynı hataya sayamayacagimiz şekilde yine düşmesi.
Ya da bu adama şaşırmasi.
Ayrılmak zor gelebilir o zaman yoluna devam edeceksin
Buraya kendi eşini normal göstermeye çalışmayacaksin
Çünkü ne esin ne sen normal degilsiniz.
Bu da son yorumum.
Gülümsettin.Burada rol takınıp evde kedi olmuyorum hiç değilse.
Siz buranın ağası filan mısınız? Bir herkese sataşma durumu. İnsanlar yazmaya çekiniyor ki. Böyle herkese sataşmaya devam edip insanların adını çıkardıkça. Kendinizi normal sanıyorsunuz ama değilsiniz. Siz destek filan da değilsiniz. Siz mağduru görünce bir de biz ezikleyelim kafasındasınız. Konuşmaya bak , kim bu mübarekler filan. Aman getirelim önüne kes cezalarını abla...Bak sen Allah'ın işine, kimmiş o mübarekler? Merak ettim iyice, bir görebilsek.![]()
Heee görücü usulü. :) ben reelde görüp, aaaa bunları yaşayan bu insan mı diyeceğiniz konumda bir insanım. Hani televizyonlarda oluyor ya , ardında böyle bir yaşam olduğunu şaşırılan. O yüzden ağzını açanın konuşmasını kaldıramıyorum.Siz görücü usulü evlenmediniz mi, kaç yıllık bir geçmiş bu? Birkaç yıllık adam işte, sanırsın iki çocuğunun babasından bahsediyor.
Biz onlara bişey yapmıyoruz, çekinmelerini gerektiren bir durum yok. Çekinen varsa kendi dediğine kendi de inanmıyordur.Siz buranın ağası filan mısınız? Bir herkese sataşma durumu. İnsanlar yazmaya çekiniyor ki. Böyle herkese sataşmaya devam edip insanların adını çıkardıkça. Kendinizi normal sanıyorsunuz ama değilsiniz. Siz destek filan da değilsiniz. Siz mağduru görünce bir de biz ezikleyelim kafasındasınız. Konuşmaya bak , kim bu mübarekler filan. Aman getirelim önüne kes cezalarını abla...
Eşine evi sordun mu ?Arkadaşlar aranızda iyi niyetli olan 10 parmakta 4 filan. Onlarla da istişaremi ettim. Geride kalanları durumum zerre kadar ilgilendirmiyor. Eğer yine Kk ya konu açacak olursam çekinmeyeceğim. Çünkü böyle insanlar beni yıldıramaz, hemcinsim beni hiç yıldıramaz... Aramızda duygusal bir bağ yok çünkü.
Yorumlarınızı saygıyla dinledim, ona göre cevap verdim taaaa ki bu bazı hadsizleri “yok ezik yok hasta” vs gibi yorumlar yapacak kadar cesaretlendirene kadar.
Bir daha konu başlığıma “tıklamayın”.
Ben her ne durumda olursam olayım bu size yargılama hakkı vermez. İyiyi de kötüyü de benimle yaşamıyorsunuz.
Yazmak her zaman kolaydır.
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hadsizler ise diğer konu başlıklarında ezikleyecek insan avına çıkabilirler. Bir şey yaşamadan hayatın sillesini yemiş , 3 boşanmadan geçmiş, tüm mal varlığınızı heba etmiş gibi yorum yapmaya devam edin. En mükemmel eşler sizde.
Mutluluğunuz daim olsun.
Bu sözlerim gerçekten haddini aşanlara, beni düşünüp yapıcı kırıcı yorum yapanlara saygım sonsuz.
Hadsizliği üzerine alananlar bu mesajımın altını dolduracaktır :)
Mutsuzsun. İbretlik bir evlilik hayatın var. Senin 7 yıl sonraki halini gördüm dedim ya, o kadın da müfettişti. Ama evliliğinde yok hükmünde. Altın kaşığınıza bakın bakın avunun beraber.Heee görücü usulü. :) ben reelde görüp, aaaa bunları yaşayan bu insan mı diyeceğiniz konumda bir insanım. Hani televizyonlarda oluyor ya , ardında böyle bir yaşam olduğunu şaşırılan. O yüzden ağzını açanın konuşmasını kaldıramıyorum.
Gelip sizi iş yerimde yaşadığım sıkıntıdan bahsetmiyorum, eşimden bahsediyorum . Bu yüzden herhangi bir insan beni eziklediğinde alasını görür benden.