• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heee görücü usulü. :) ben reelde görüp, aaaa bunları yaşayan bu insan mı diyeceğiniz konumda bir insanım. Hani televizyonlarda oluyor ya , ardında böyle bir yaşam olduğunu şaşırılan. O yüzden ağzını açanın konuşmasını kaldıramıyorum.

Gelip sizi iş yerimde yaşadığım sıkıntıdan bahsetmiyorum, eşimden bahsediyorum . Bu yüzden herhangi bir insan beni eziklediğinde alasını görür benden.
Ağzını açanın konuşmasını kaldıramıyorsan zırt pırt konu açmayacaksın. Konu açıyorsan da insanların her türlü fikre sahip olabileceğini kabul edeceksin. Ne yapacak insanlar senden icazet mi alacak ben yorum yapabilir miyim diye?

Ayrıca burada rol takınıp evde kedi olan biri varsa onun da kim olduğu malum. Kafanda kuruyorsun bir şeylerle yüzleşmemek için "aman bunlar böyle diyor da kesin evde kedidirler ben ezik değilim yoksa" diye ama o işler öyle olmuyor. İnkar en ilkel savunma mekanizmasıdır ve sen hala bu mekanizma ile yaşıyorsun bu da seni alay konusu haline getiriyor.

Bir uzman desteği almalısın çünkü bana göre en büyük sorunun evliliğin değil.

ben reelde görüp, aaaa bunları yaşayan bu insan mı diyeceğiniz konumda bir insanım.
Mavera kariyerinin iyi olduğundan burdaki insanların senin karşında kekeleyeceğinden bahsettin. Bundan önceki yorumlarımı hatırlarsın yazdıklarını üstüme alınmadım ama isteyince herkese haddinizi bilin diyen bir insanın evlilik hayatında niye bu kadar pasif kaldığını anlamadım.
Bu iki günde yazdıklarını görünce Mavera neden görümceyle tatil yapan, annesinin ağzıyla karısına demediğni bırakmayan, gelinin evini kendi evi sanan kaynanaya da haddini bildirebilirdi. Ev alma konusunda neden had bildirmedin.
Şurda insanlara koyduğun tavrı reelde koysaydın hiçbir sıkıntı yaşamazdın emin ol. Ben hala maddi yönden bu kadar eli kuvvetli olan, reelde görünce aa diyeceğimiz bir kadının yaşadığı bu hayatı normal karşılayamam.
Mavera evet ezik kelimesi yanlış bir kelime ama kendinde zayıflık ya da bağımlılık hissetmiyor musun? Bu sorumda kinaye yok kesinlikle. Burdaki insanlara kızmak hayatına çözüm getirmeyecek tam ortada duran bir yanlış var ve bunun sebebi ne eşin ne onun ailesi sebep sensin burdaki kadınlar o yüzden sana kızıyor.
Son anlattıkların doğrultusunda anladım ki eşinde değişse aynı sorunları yaşayabilirsin. Maalesef ki korkuların var ama en kötüsü herkesin hayatta aynı haksızlıkları yaşadığını düşünüyorsun . Mesele boşanman değil yanlış anlama hiç sana böyle bir tavsiye vermedim farkındaysan kavgan seninle. Burda bu kadınlar olmasa ilerde çocuklarından ya da başkalarından çıkarırsın hırsını hayatına iki adım geriden bak.

Katlanamayan bakmasın. Yorumları görmüyor musunuz? Herkes aynı şeyi söyleyebilir herkes üslubuna dikkat edecek!
Mavera neden böylesin ? Gerçekten bu konnda düzeldin sanıp seni merak etmiştim. Küfür mü ettiler sana ne dediler ? Yorum yapılsın diye açmadın mı zaten konuyu ? Ay keşke banada ilk zamanlar “ sen salak mısın ezikmisin ya kendine gel” deselerdi de silkelenseydim öyle diyenin ağzından öperdim. Çok aksisin çok fevrisin cidden yazık. Ya geçen eşim bağırdığım için bana kapa çeneni dedi ben o laf için 2 gün söylendim ve özür dilettim. Bak hatalı benim ben bağırdım ona ama bana kapa çeneni diyemez dedirtmem. Dışardan demekki var ki hataların yol gösteriyorlar sen neden böylesin ?

Mavera neden böylesin ? Gerçekten bu konnda düzeldin sanıp seni merak etmiştim. Küfür mü ettiler sana ne dediler ? Yorum yapılsın diye açmadın mı zaten konuyu ? Ay keşke banada ilk zamanlar “ sen salak mısın ezikmisin ya kendine gel” deselerdi de silkelenseydim öyle diyenin ağzından öperdim. Çok aksisin çok fevrisin cidden yazık. Ya geçen eşim bağırdığım için bana kapa çeneni dedi ben o laf için 2 gün söylendim ve özür dilettim. Bak hatalı benim ben bağırdım ona ama bana kapa çeneni diyemez dedirtmem. Dışardan demekki var ki hataların yol gösteriyorlar sen neden böylesin ?
Bu konuşmanın ardına kapa çeneni dediği için eşine bedel ödettiğinden bahsediyorsun, ben burda bana hakaret edenin yanına bırakmayacağım.

Yorumları okuyor musunuz? Ben sanmıyorum. Çok ezici saçma yorumlar var had aşan.
Ben onlara karşı fevri oluyorum.

Mavera kariyerinin iyi olduğundan burdaki insanların senin karşında kekeleyeceğinden bahsettin. Bundan önceki yorumlarımı hatırlarsın yazdıklarını üstüme alınmadım ama isteyince herkese haddinizi bilin diyen bir insanın evlilik hayatında niye bu kadar pasif kaldığını anlamadım.
Bu iki günde yazdıklarını görünce Mavera neden görümceyle tatil yapan, annesinin ağzıyla karısına demediğni bırakmayan, gelinin evini kendi evi sanan kaynanaya da haddini bildirebilirdi. Ev alma konusunda neden had bildirmedin.
Şurda insanlara koyduğun tavrı reelde koysaydın hiçbir sıkıntı yaşamazdın emin ol. Ben hala maddi yönden bu kadar eli kuvvetli olan, reelde görünce aa diyeceğimiz bir kadının yaşadığı bu hayatı normal karşılayamam.
Mavera evet ezik kelimesi yanlış bir kelime ama kendinde zayıflık ya da bağımlılık hissetmiyor musun? Bu sorumda kinaye yok kesinlikle. Burdaki insanlara kızmak hayatına çözüm getirmeyecek tam ortada duran bir yanlış var ve bunun sebebi ne eşin ne onun ailesi sebep sensin burdaki kadınlar o yüzden sana kızıyor.
Son anlattıkların doğrultusunda anladım ki eşinde değişse aynı sorunları yaşayabilirsin. Maalesef ki korkuların var ama en kötüsü herkesin hayatta aynı haksızlıkları yaşadığını düşünüyorsun . Mesele boşanman değil yanlış anlama hiç sana böyle bir tavsiye vermedim farkındaysan kavgan seninle. Burda bu kadınlar olmasa ilerde çocuklarından ya da başkalarından çıkarırsın hırsını hayatına iki adım geriden bak.
Yooo çok haklısın. Ben de kendimdeki bağımlı kişiliği farkediyorum. Ama bu aşktan vs değil. Kendime yeteri kadar kıymet vermediğimden böyle oldu.
Ama bu son yaşanılan itibaren olmayacak.

Eşim şu an mağduru ve sessizi oynuyor. O yüzden tekrar konuyu canlandıramıyorum evde iletişimimiz yok. Sadece çok sıkılıyorum. Bir şey çözüme gitmiyor yerinde sayıyor.

Ben o gün evden gitmedim şimdi ortada yeniden bir konu yokken hadi ben gidiyorum demiyorum.

Düzenli bir işim var, düzenli bir şekilde işe gidip gelen eşim var , şu an durumu merak edip sürekli soran ailem var. Onunkilerden ses yok zaten.

Dün konuyu açmaya çalıştım, sesi gür çıkan adamın sesi hiç çıkmıyor.
Onu avukatla konuşturduğumu hiç unutmayacakmış... hala bencilce davranıyır, ya bu kadın neden bu duruma geldi bunu düşünmek yok.

Artık ona tepkilerine inanmıyorum. Durumum bu.
Ama hala garip insanlar burda hakaret ediyor.
Ben bir gelişme olsa zaten yazacağım.
Yok hasta yok ezik yok edebiyatçı.
Yazdıkça sinirleniyorum.

Ağzını açanın konuşmasını kaldıramıyorsan zırt pırt konu açmayacaksın. Konu açıyorsan da insanların her türlü fikre sahip olabileceğini kabul edeceksin. Ne yapacak insanlar senden icazet mi alacak ben yorum yapabilir miyim diye?

Ayrıca burada rol takınıp evde kedi olan biri varsa onun da kim olduğu malum. Kafanda kuruyorsun bir şeylerle yüzleşmemek için "aman bunlar böyle diyor da kesin evde kedidirler ben ezik değilim yoksa" diye ama o işler öyle olmuyor. İnkar en ilkel savunma mekanizmasıdır ve sen hala bu mekanizma ile yaşıyorsun bu da seni alay konusu haline getiriyor.

Bir uzman desteği almalısın çünkü bana göre en büyük sorunun evliliğin değil.
Bana o şekilde yazanlar da böyle cevaplar alacak. Kimse de bundan şikayetçi olmasın. Niye zor geliyor size ya? Çirkin konuşana çirkin konuşacağım. Sıkıntımı anlatıyorum yapıcı hiçbir niyeti olmadan çirkin çirkin söylemler.

Alır herkes cevabını , yeter yani.

Eşine evi sordun mu ?
Eve benden daha çok taktınız. Ev filan alındığı yok. Bir ev var boş, krediler de bitiyor. Alalım mı demiş? Yani laf arası muhabbet.

Ben mesajları okudum. Bana açıkça gelmedi bu konu. Mesajını okudum senin ne evi alıyorsun mu diyeceğim? Ya gerçekten olgunluk bu mu?

Ama hala garip insanlar burda hakaret ediyor.
Ben bir gelişme olsa zaten yazacağım.
Yok hasta yok ezik yok edebiyatçı.
Yazdıkça sinirleniyorum.
Peki neden böyle hiç düşündünüz mü? Bu sizin buradaki ilk konunuz olsa da böyle cevaplar mı alacaktınız sizce?

Bakın ben sizi tanımam. Önceki konularınızı bilmem. Zannetmiyorum daha önce yorum yaptığımı. Ama burada sizi önceki konularında bilen insanlar sizin hakkınızda böyle düşünüyorsa da bu izlenimi siz vermişsinizdir. Kimse sizin 1 konunuza 1 mesajınıza karşılık yazmamıştır o cümleleri. Bir süre sonra yazdıklarımız fikirlerimiz karakterimizi ortaya koyar.

Burada benimle kim hangi konuda aynı fikirde kim değil aşağı yukarı tahmin edebilirim.

Sizin yazdıklarınızdan da çevreye laf edemeyip buraya saldırgan mesajlar yazan bir kadın profili okunuyor.

O ev alınacak. Kaynana altına yerleşecek. Sen yine esip gürleyip 3 gün sonra oturacaksın yerine. Kaynananın misafirlerine kısır hazırlarken yine gelip herkese saydıracaksın burda. Kocam o beniğğğm kocaağğğm, ne de olsa kaynanammm, siz kimsiniğğğzzz.

Sen kalbinin ekmeğini yiyorsun, zaten biliyorduk artık iyice emin oldum
Peki neden böyle hiç düşündünüz mü? Bu sizin buradaki ilk konunuz olsa da böyle cevaplar mı alacaktınız sizce?

Bakın ben sizi tanımam. Önceki konularınızı bilmem. Zannetmiyorum daha önce yorum yaptığımı. Ama burada sizi önceki konularında bilen insanlar sizin hakkınızda böyle düşünüyorsa da bu izlenimi siz vermişsinizdir. Kimse sizin 1 konunuza 1 mesajınıza karşılık yazmamıştır o cümleleri. Bir süre sonra yazdıklarımız fikirlerimiz karakterimizi ortaya koyar.

Burada benimle kim hangi konuda aynı fikirde kim değil aşağı yukarı tahmin edebilirim.

Sizin yazdıklarınızdan da çevreye laf edemeyip buraya saldırgan mesajlar yazan bir kadın profili okunuyor.
Bakın ben açıklama yapmak zorunda bile değilim. Bu platformun kuralları da yok. Burayı gereksiz yere çok fazla sahiplenip kimsenin ne yazacağına mani olamazlar. Ben burada sıkıntımı yazdığımda zaten gelen yapıcı yorumları sertte olsa kabulleniyorum. Ama bazı üyeler var ki aşıyorlar kendilerini ben de buna müsade etmiyorum.

Kimsenin böyle bir hakkı yok. Kendinde hak görene ben de cevap veriyorum. Yani benden istenen hepsine susmam mı ben anlamadım? Burada ben konuşmadığım halde beni kaynatıyorlar :) ya bu neyin boşluğu?

O ev alınacak. Kaynana altına yerleşecek. Sen yine esip gürleyip 3 gün sonra oturacaksın yerine. Kaynananın misafirlerine kısır hazırlarken yine gelip herkese saydıracaksın burda. Kocam o beniğğğm kocaağğğm, ne de olsa kaynanammm, siz kimsiniğğğzzz.
Katipp :) ooooooof zaten sıkılıyorum. Eşimin bu sessizliğinin altında var mıdır bir şey. İzlemedeyim diyorm ama adam susuyor şu an bir şey yapamıyorum.

Katipp :) ooooooof zaten sıkılıyorum. Eşimin bu sessizliğinin altında var mıdır bir şey. İzlemedeyim diyorm ama adam susuyor şu an bir şey yapamıyorum.
Seni kale almıyor, altında başka şey arama.

Kanaryam güzel kuşum benim

Sende bir sürü konu açtın sana da dedim o kadar hoş olumlu güzel bir yaklaşımın vardı ki herkese karşı sana kötü şey yazanlara bile benim gözünü açtınız dedin
Inan bana kişi kendini belli eder nerde olursa olsun taaa ilk konundan şu ana kadar hem sana hem maveraya yazdim ne bana ne.bir başkasına ufacık bir kabalığın olmadı o yüzden hep dedim
Burda herkes kendi yaşadığından yila çıkarak yada etraftan gördüklerinden yola çıkarak bir şeyler yazar kişi bunu nasıl yorumlarsa yorumlar ama mavera taaaaaa baştan beri böyle iste acil yardım diye konu açtı bir hafta oldu nerdeyse sonuç yok

Sonuç şu burdakilere sataşmak burda içindeki kini boşaltmak oysa burda tek Kişi bile kötü bir şey demedi kim.ne diyorsa önün için diyor kanaryam ama görüyorsun

Bu konuşmanın ardına kapa çeneni dediği için eşine bedel ödettiğinden bahsediyorsun, ben burda bana hakaret edenin yanına bırakmayacağım.

Yorumları okuyor musunuz? Ben sanmıyorum. Çok ezici saçma yorumlar var had aşan.
Ben onlara karşı fevri oluyorum.
Evet evet okudum insanlara saldırıyorsun. İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor banada çok fazla o tarz yorum yapanlar oldu ama hepsine teşekkür ettim. Keşke reelde de biri çıkıp öylece eleştirseydi de silkelenseydim. Sizde ne var biliyor musunuz inkar mekanizması. Kişi kabul edemediği durumu ve olayları inkar ederek normalleştirr ve beynini rahatlatır. Şunuda söyleyeyim konum olarak çok iyi yerde olduğunuzdan bahsediyorsunuz tebrik ederim saygı duyarım ama dinlediğim çoğu psikologa gidenlerin hepsi çok kariyerli kadınlar. Kariyerli olmak güçlü olmak demek değildir psikolojik olarak güçlü olmak bambaşka bişey okumayla işle ölçülmez. Güçlü kadın olmak nedir biliyor musunuz ? Ezik kelimesini üstüne almamaktır sinirlenmemektir ve sakince “ bu kelimenizi kabul etmiyorum iyi günler hoşcakalın” demektir. Siz kariyerinizin arkasına saklanıyorsunuz madem o kadar kariyerlerlisiniz “başlarım sanada ailenede kardeşine ya “ diyip çekip gitmediniz ?

Mutsuzsun. İbretlik bir evlilik hayatın var. Senin 7 yıl sonraki halini gördüm dedim ya, o kadın da müfettişti. Ama evliliğinde yok hükmünde. Altın kaşığınıza bakın bakın avunun beraber.
O adamın nikahı altındaymış, sen sus hadsiz! Ne hakla konuşursun "nikahlı" adamın hakkında!:deli:

Kız dedi bile, nikahı altındayım ben o adamın diye bu konuda. Bir de konunun başında diyordu ki onca üyeye hakaret ettim, kalp kırdım diye. :olamaz:
Bir ay sonra yeni konu açar, onca üyeye kızdım, hakaret ettim, yanlış yaptım, acil yardım, çamaşır makinesini nasıl taşıyacağım diye. :deli: Sonra üç gün geçecek, bir iki üyeye saldırıp kocasını güzelleyecek. Bu böyle devam edecek.
Bir de millete yorum yapmayın diyor. O yorum yapmayın dedikleri yorum yapmasa "3" kişi ancak yorum yapar. :KK53: O da Mavera'yı kesmez zaten. Ne yapacak o zaman, milleti etiketleyip konusuna çağırır artık. :KK25:

Size cevap veren de kabahat :) iş yok güç yok, laf yetiştirmekte zor :) hadi ben kaçar. En son yorumumun altına cevap verenler kendini belli etti :)byyyye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X