Mavera kariyerinin iyi olduğundan burdaki insanların senin karşında kekeleyeceğinden bahsettin. Bundan önceki yorumlarımı hatırlarsın yazdıklarını üstüme alınmadım ama isteyince herkese haddinizi bilin diyen bir insanın evlilik hayatında niye bu kadar pasif kaldığını anlamadım.
Bu iki günde yazdıklarını görünce Mavera neden görümceyle tatil yapan, annesinin ağzıyla karısına demediğni bırakmayan, gelinin evini kendi evi sanan kaynanaya da haddini bildirebilirdi. Ev alma konusunda neden had bildirmedin.
Şurda insanlara koyduğun tavrı reelde koysaydın hiçbir sıkıntı yaşamazdın emin ol. Ben hala maddi yönden bu kadar eli kuvvetli olan, reelde görünce aa diyeceğimiz bir kadının yaşadığı bu hayatı normal karşılayamam.
Mavera evet ezik kelimesi yanlış bir kelime ama kendinde zayıflık ya da bağımlılık hissetmiyor musun? Bu sorumda kinaye yok kesinlikle. Burdaki insanlara kızmak hayatına çözüm getirmeyecek tam ortada duran bir yanlış var ve bunun sebebi ne eşin ne onun ailesi sebep sensin burdaki kadınlar o yüzden sana kızıyor.
Son anlattıkların doğrultusunda anladım ki eşinde değişse aynı sorunları yaşayabilirsin. Maalesef ki korkuların var ama en kötüsü herkesin hayatta aynı haksızlıkları yaşadığını düşünüyorsun . Mesele boşanman değil yanlış anlama hiç sana böyle bir tavsiye vermedim farkındaysan kavgan seninle. Burda bu kadınlar olmasa ilerde çocuklarından ya da başkalarından çıkarırsın hırsını hayatına iki adım geriden bak.
Yooo çok haklısın. Ben de kendimdeki bağımlı kişiliği farkediyorum. Ama bu aşktan vs değil. Kendime yeteri kadar kıymet vermediğimden böyle oldu.
Ama bu son yaşanılan itibaren olmayacak.
Eşim şu an mağduru ve sessizi oynuyor. O yüzden tekrar konuyu canlandıramıyorum evde iletişimimiz yok. Sadece çok sıkılıyorum. Bir şey çözüme gitmiyor yerinde sayıyor.
Ben o gün evden gitmedim şimdi ortada yeniden bir konu yokken hadi ben gidiyorum demiyorum.
Düzenli bir işim var, düzenli bir şekilde işe gidip gelen eşim var , şu an durumu merak edip sürekli soran ailem var. Onunkilerden ses yok zaten.
Dün konuyu açmaya çalıştım, sesi gür çıkan adamın sesi hiç çıkmıyor.
Onu avukatla konuşturduğumu hiç unutmayacakmış... hala bencilce davranıyır, ya bu kadın neden bu duruma geldi bunu düşünmek yok.
Artık ona tepkilerine inanmıyorum. Durumum bu.
Ama hala garip insanlar burda hakaret ediyor.
Ben bir gelişme olsa zaten yazacağım.
Yok hasta yok ezik yok edebiyatçı.
Yazdıkça sinirleniyorum.