• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya varya nah mutlusun. Mutlu olan insanın değil buradaki herkesin dediğinin çıkacağını bilen hırslı insan yorumları bunlar. Sana üzülmüyorum kocanla tencere kapaksınız asla boşama ki başkalarının başı yanmasın. Ben sadece cocuk yaparsanız o çocukların büyüyünce kuracakları ilişkilere üzülüyorum. Ailesini seçemiyor insan.

47 sayfa ne tartışınız ki bu kadar 😅 konu sahibi evine dönmüş alan memnun satan memnun hâlâ daha uzun uzun laf anlatılıyor 😅

Afedersiniz b*k gibi bi yuvam(!) vardı, standartların üzerinde eğitimi, kültür düzeyi olan biri olduğuma inanıyorum ve aynı korku bende de oldu. Keza korktuklarım başıma da geldi, hiç olmayacak insanlardan hiç olmayacak teklifler vs. aldım boşandığımda. Ama hayatımda verdiğim en doğru ve güzel karardı. Dul kalmanın belli başlı zorlukları var evet (bu tamamen toplumun düzeyiyle ilgili, başlı başına dul olmak falan diye bir şey zaten yok). Ama kalıbımı basarım Türkiye gibi survival mod bir ülkede dul olmak, kötü evlilik yaşamaktan 10000 kat iyi. Bizzat yaşadım gördüm.

Ya insan boşanmaktan korkabilir, ona bir şey demiyorum. Ailesi karşı çıkıyordur, e toplum zaten malum. Bunların hepsi ayrı bir mücadele ve korkmak çok normal.
Ama boşanmak maveranın kafa yapısına ters. Çevremden ne tepki görürüm, zorlanırım korkusu değil bu. Direkt kendisi için korkunç bir şey boşanmak.
"Evde ben varken kocam neden bulaşık yıkasın? Ben erkekten böyle bir şey isteyemem, ben varken ona düşmez. Saçma feminist düşüncelerle gençlerin yuvasını yıkıyorsunuz" diyen bir insandan bahsediyoruz yani, boşanma kavramını normal görmesi anormal olurdu.
Konularca ve sayfalarca konuşuldu bunlar ama gelinden nokta ortada.

Boşanıyorum ne yapayım-size ne be yuvamı yıkamayacaksınız-hanımlar kusura bakmayın siz haklıymışsınız, çamaşır makinesini ne yapayım-kocam çok iyi bir insan-kocam berbat bir insan-allah kahretsin sizi ben çok mutluyum döngüsünden çıkamıyor bir türlü.
Kendi bilir artık 🙄

Ya insan boşanmaktan korkabilir, ona bir şey demiyorum. Ailesi karşı çıkıyordur, e toplum zaten malum. Bunların hepsi ayrı bir mücadele ve korkmak çok normal.
Ama boşanmak maveranın kafa yapısına ters. Çevremden ne tepki görürüm, zorlanırım korkusu değil bu. Direkt kendisi için korkunç bir şey boşanmak.
"Evde ben varken kocam neden bulaşık yıkasın? Ben erkekten böyle bir şey isteyemem, ben varken ona düşmez. Saçma feminist düşüncelerle gençlerin yuvasını yıkıyorsunuz" diyen bir insandan bahsediyoruz yani, boşanma kavramını normal görmesi anormal olurdu.
Konularca ve sayfalarca konuşuldu bunlar ama gelinden nokta ortada.

Boşanıyorum ne yapayım-size ne be yuvamı yıkamayacaksınız-hanımlar kusura bakmayın siz haklıymışsınız, çamaşır makinesini ne yapayım-kocam çok iyi bir insan-kocam berbat bir insan-allah kahretsin sizi ben çok mutluyum döngüsünden çıkamıyor bir türlü.
Kendi bilir artık 🙄
Bulaşık konusu bir örnek mi yoksa gerçek mi :KK57::KK57:

Artık o kadar çok boşanıcam diyip evde oturmuş eli kolu bağlı durmuş ki kocası bunu sallamıyor bile, zaten blöf olduğu aşırı belli ama kocası bunu zerre umursamıyor zaten

Kadın kendi küsüp kendi geri barışıyor adam da maç izleyip takılıp keyfine bakıyor

Güçsüz ve ezik kadınlara böylesi adamlar müstehak valla tencere kapaksınız

Oooo Mavera yine evi terkedip kocan sallamayinca utanıp konu acamayip geri mi döndün ?
Baya baya özüne dönmüşsün de :)
Bu hircinliginin sebebi bu :)
Kocana diyemedin geldin buraya höt höt ha .
Burası kocana benzemez ha.
Kocana tutmayan bloflu giderim atarini burada severler senin shfbsbgd

Sürekli eşine yaptın mı yok bilmem ne. Siz nasıl burda klavye başında ancak konuşabiliyorsunuz bana ben de buradan konuşabiliyorum size. Sanki sen normal hayatta böyle misin?
Senlik ne var ? Ya sana kocaman bir sa na ne :)
Ya gerçekten vakasın.
Kimin vaka olduğu o kadar açık ki 🤣
Mavera sen mutlusun biz senin evliliğine girdik toptan bozduk Allah bizi ne etmesin :KK62:boşanman için elimizden geleni yaptık ama sen aklınla bunu yapmadın şu aklından birazcık bize de versen bizde mutlu olsak
Biz cahiller
oysa senin ne kadar mutlu evliliğin var ne güzel yaprak sarması yapıyorsun gocana tam olması gereken gadinsin biz cahil mutsuz klavye mutlusu marabalarız :olamaz: :olamaz: eşsiz beyaz eşyaların var ve muazzam üstü bir gocan ve bulunmaz eşi benzeri olmayan sen mutlu mesut evli bir hayatın var allahtan bize uymadın da şuan gocannnnla birliktesin

Gocaannnnn gocacinnnn

Kıskanıyoruz seni keşke seni tanımasaydım tanıdığım günden bu yana daha da mutsuzum boşaymış hayatım

sa na neEee dedin ya mavera bir tokat gibi patladı yanağım da ve kendime geldim saol varol 🥰🥰

Peki

Sadece şunu diyeyim sonra gör benim hesabı :KK17: :KK53:

Gerçekten bu kadar eşinle sıkıntın var uzatma giden ömrunden gidiyor bak ilk açtığında boşansaydın ne güzel hayatin yoluna girmişti özgür mutluydun belkide biri çıkmıştı karşına
Bak ben sana ne yorum yapmışım bunun gibi o kadar iyi niyetli ve dua ederek yorumlarım oldu ki oysa sen hep hakaret ettin bana ve sana iyi niyetli yaklasanlara
Böyle iyi niyetli senin için senin hayatın için yorum yazıp vakit ayirip en doğrusu neyse o deyipte bana ve kızlara hakaret edince sinirim zıplıyor

Böyle sanane yok klavye yazarı profile cahiller koymayla olmuyor madem biz cahiliz , burda ne işin var o zaman

Derler ya kişi kendinden bilir işi diye

Esin sana nasıl davranıyorsa sende gelip burda herkese öyle mi davranıyorsun yazık böyle yazarak ne kadar küçüklüğünün farkında değilsin
Sana yapılan yorumlara saygıyla yaklaşsaydın bütün bunlar olmayacaktı.

Buraya konu açıp kocanı yerle bir ediyorsun ya konu sonunda övmeye başlamadan önce eğer burdaki karakterin gibi eşine de hadsizce davranıyorsan yazık kocana
bide seni kocandan dinlemek lazım hep kocanı senden dinledik...
Ha bide mavera sen kendini kocanla evlimi sanıyorsun sen kocanla beyaz atlı prensle değil beyaz eşyalarla evlisin
Şuan çalışıyorsun akşama o eşsiz buzdolaptan hangi malzemeyi çıkarıp kocana yemek yapican onu düşün çamaşır bulaşık makineni sev kocanla mutlu mesut yaşa

Burdaki arkadaşlara bana sanki siz çok mutlusunuz diyorsun ya şunu unutma herkesin hayatı bal şerbet değil benimde seninde onun da bunun da tek fark şu ve senin kafan buna basmıyor
Sen konu açıyorsun herkes senden yana oluyor senin için en doğrusu neyse onu yazıyor sense bu yazılan doğrulardan hangisi senin hayatına uygunsa onu uygulaman gerekirken ki sen çalışan kariyer sahibi birisin ya ayaklarının üzerinde dimdik durman gerekirken kocanla barışıp sana önce yazan kişilere bu seferde saygısızlık yapıyorsun ...burda sana yazan arkadaşlar ve ben hayatlarında dimdik duran yaşadıklarından ders alan kararlı ne istediğini bilen başkasına bağımlı olmayan hele kocaya heleki eşyaya etrafta yaşanan herşeyden ders alıp kendini yetiştirmiş birileri ve bende öyleyim sen hayatini yazdin bizler bildik yoksa Bize ne senin kocan boşanman kk siteden çıkınca herkes kendi telaşında kimse için sen kişi değilsin yoksun çünkü
Ister boşan ister ne halt edersen et

Benim hayatım da kolay değildi çıktım gittim bir toplu iğne almadan kararlı net dimdik eğilmedim bükülmedim
Burda tecrübesi olanlar var geleceğin ne olacağını görenler var kimse boş değil bana sürekli hakaret bari laflar ediyorsun ya sana yazdıklarım sana ne geliyor bilmem ama her kelimesi dolu dolu ama nato kafa nato mermer

Çünkü ben bir bireyim bu hayat benim kimseyi çekmek için dünyaya gelmedim anlıyor musun mavera

Insanın önce kendine saygısı olur kendine saygısı olmayanin kimseye saygısı olmaz
Aynen senin gibi ...

Herkes birbirinin avukatı mı burada ? Hanımlar bana edepsizce yapılan yorumlar karşısında ben melake miyim , pozitif olayım?
Burada özelimi anlattım zayıf gözüktüm, yüzüme tükürülmesini hadsizce dalga geçilmesini sonrasında benim sakince yanıtlamamı mı bekliyorsunuz?
Ya siz psikolojik şiddetin en net halisiniz.
İyi olanı biliyorum ben onlara değil sözüm.
Harici herkes gerçekten sıkıntılı.
Yavvv iyiysem iyiyim kötü olursam kötü olurum.
İyi olmam ile ilgili derdiniz nedir?
Hepiniz şu an iyiyseniz , bu iyi halin sonsuz olduğuna emin misiniz?
Ben iyiyim ama sonsuz olduğuna emin değilim.
Her şey bizim için.
Gerçekten tüm yorumlarınızı okumuyorum çok kirli kalpler görüyorum ben ya.
Konumu sildireceğim, çok sıkıldım saçma ithamlarınızdan.

Bu yazdıklarım hakedenler için, gerçekten bir iki kelimenizi okuyorum daha fazlası zaman kaybı.
Arkadaşım mutluyum diyorum, sizin zorunuz ne?
Kötü günümde kötüydüm, iyi günümde iyiyim?
Eeeeeeee?
Eeeeeeeee yani?

Bana insana davranmayı mı öğretiyorsunuz siz?
Kendi sıkıntısını burda paylaşmakta aciz insanlar gelip tv programlarında koltukta oturanlar gibi susmaz olmuş ya.

Profil fotoğrafına sabitledim son sözümü, hoşçakalın. Mutlulukla kalın, temiz kalple kalın🤟🏼
Bak bak tipe bak havalara bak, cahille söhpeti mi keçtin çennn kıyamam. Boşanmış kadınlara '' kendilerinden 20 yaş büyük zengin adamlarla ya da genç erkeklerle beraber oluyorlar '' diyen biziz çünkü, insanlara ortalık malı muamelesi eden biziz. Sen kötü kalpten falan bahsetme ya bi gülme geliyor.

İçinden çıkamadığımız bir sıkıntımız yoktur belki, ondan da paylaşmıyor olabiliriz, ama bunu düşünürsen nasıl rahat edeceksin tabi.

Psikolojik şiddet nedir bi kocana sor istersen. Burayı kapatırsın biter gider, ama o kocanın koynuna yatıyorsun.

evet ya nolucaktim senin gibi burda asip kesip eve gidince “ihihihi kicicimmm” mi?

burada kimse kimseyi zorla bosamiyor, kocamla barisicam diyene yok barisamazsin demiyor. sen once kendi yazdiklarini bi anlayarak oku bence bastan. unuttun belli ki. kocana sayip sovup millet de evet kocan bes para etmez dediginde geri savunduklarini hepimiz biliyoruz. yoksa bosansan ne bosanmasan ne bizim icin. istersen otur kocana allah de bize ne.
Bak ben sana ne yorum yapmışım bunun gibi o kadar iyi niyetli ve dua ederek yorumlarım oldu ki oysa sen hep hakaret ettin bana ve sana iyi niyetli yaklasanlara
Böyle iyi niyetli senin için senin hayatın için yorum yazıp vakit ayirip en doğrusu neyse o deyipte bana ve kızlara hakaret edince sinirim zıplıyor

Böyle sanane yok klavye yazarı profile cahiller koymayla olmuyor madem biz cahiliz , burda ne işin var o zaman

Derler ya kişi kendinden bilir işi diye

Esin sana nasıl davranıyorsa sende gelip burda herkese öyle mi davranıyorsun yazık böyle yazarak ne kadar küçüklüğünün farkında değilsin
Sana yapılan yorumlara saygıyla yaklaşsaydın bütün bunlar olmayacaktı.

Buraya konu açıp kocanı yerle bir ediyorsun ya konu sonunda övmeye başlamadan önce eğer burdaki karakterin gibi eşine de hadsizce davranıyorsan yazık kocana
bide seni kocandan dinlemek lazım hep kocanı senden dinledik...
Ha bide mavera sen kendini kocanla evlimi sanıyorsun sen kocanla beyaz atlı prensle değil beyaz eşyalarla evlisin
Şuan çalışıyorsun akşama o eşsiz buzdolaptan hangi malzemeyi çıkarıp kocana yemek yapican onu düşün çamaşır bulaşık makineni sev kocanla mutlu mesut yaşa

Burdaki arkadaşlara bana sanki siz çok mutlusunuz diyorsun ya şunu unutma herkesin hayatı bal şerbet değil benimde seninde onun da bunun da tek fark şu ve senin kafan buna basmıyor
Sen konu açıyorsun herkes senden yana oluyor senin için en doğrusu neyse onu yazıyor sense bu yazılan doğrulardan hangisi senin hayatına uygunsa onu uygulaman gerekirken ki sen çalışan kariyer sahibi birisin ya ayaklarının üzerinde dimdik durman gerekirken kocanla barışıp sana önce yazan kişilere bu seferde saygısızlık yapıyorsun ...burda sana yazan arkadaşlar ve ben hayatlarında dimdik duran yaşadıklarından ders alan kararlı ne istediğini bilen başkasına bağımlı olmayan hele kocaya heleki eşyaya etrafta yaşanan herşeyden ders alıp kendini yetiştirmiş birileri ve bende öyleyim sen hayatini yazdin bizler bildik yoksa Bize ne senin kocan boşanman kk siteden çıkınca herkes kendi telaşında kimse için sen kişi değilsin yoksun çünkü
Ister boşan ister ne halt edersen et

Benim hayatım da kolay değildi çıktım gittim bir toplu iğne almadan kararlı net dimdik eğilmedim bükülmedim
Burda tecrübesi olanlar var geleceğin ne olacağını görenler var kimse boş değil bana sürekli hakaret bari laflar ediyorsun ya sana yazdıklarım sana ne geliyor bilmem ama her kelimesi dolu dolu ama nato kafa nato mermer

Çünkü ben bir bireyim bu hayat benim kimseyi çekmek için dünyaya gelmedim anlıyor musun mavera

Insanın önce kendine saygısı olur kendine saygısı olmayanin kimseye saygısı olmaz
Aynen senin gibi ...
He he 😃😂😂🤣😂😂😂

Bak bak tipe bak havalara bak, cahille söhpeti mi keçtin çennn kıyamam. Boşanmış kadınlara '' kendilerinden 20 yaş büyük zengin adamlarla ya da genç erkeklerle beraber oluyorlar '' diyen biziz çünkü, insanlara ortalık malı muamelesi eden biziz. Sen kötü kalpten falan bahsetme ya bi gülme geliyor.

İçinden çıkamadığımız bir sıkıntımız yoktur belki, ondan da paylaşmıyor olabiliriz, ama bunu düşünürsen nasıl rahat edeceksin tabi.

Psikolojik şiddet nedir bi kocana sor istersen. Burayı kapatırsın biter gider, ama o kocanın koynuna yatıyorsun.
Evet ortalık malı olan kadınlar var ? Bunu bilmiyor musun. Bunu burada ifade etmem neden zorunuza gitti? Burada aldatılma ile konu açan kadınların hepsine sebep olan ortalık malı kadınlar. Benim onu ifade ediş şeklimi istediğiniz gibi anlamış olabilirsiniz 🤟🏼 Umrumda değil. Nerde yattığım seni ne ilgilendirir?

Oooo Mavera yine evi terkedip kocan sallamayinca utanıp konu acamayip geri mi döndün ?
Baya baya özüne dönmüşsün de :)
Bu hircinliginin sebebi bu :)
Kocana diyemedin geldin buraya höt höt ha .
Burası kocana benzemez ha.
Kocana tutmayan bloflu giderim atarini burada severler senin shfbsbgd
Ayyyy 🙃 çok korkunç :) ödüm koptu :)

Evet ortalık malı olan kadınlar var ? Bunu bilmiyor musun. Bunu burada ifade etmem neden zorunuza gitti? Burada aldatılma ile konu açan kadınların hepsine sebep olan ortalık malı kadınlar. Benim onu ifade ediş şeklimi istediğiniz gibi anlamış olabilirsiniz 🤟🏼 Umrumda değil. Nerde yattığım seni ne ilgilendirir?
İşte, '' ortalık malı(!) '' olmak da bir tercihtir, bu da seni ilgilendirmez, o kadınların rahatı senden iyi merak etme. Sen git kocana çocuk yap, kaynanan da bu bahane ile altınızdaki evi alsın, bi ömür başına kalsın, sen de '' ortalık malı (!) '' olmadım diye şükür oku sabah akşam, bu hayata layıksın.

İşte, '' ortalık malı(!) '' olmak da bir tercihtir, bu da seni ilgilendirmez, o kadınların rahatı senden iyi merak etme. Sen git kocana çocuk yap, kaynanan da bu bahane ile altınızdaki evi alsın, bi ömür başına kalsın, sen de '' ortalık malı (!) '' olmadım diye şükür oku sabah akşam, bu hayata layıksın.
Bu da sana dert olsun :)

Daha fazla muhattap olmayacağım ya :( hoşçakalın , elvedaaaaaaa :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X