- 30 Kasım 2019
- 12.883
- 41.435
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben söyliyim sana, sarma sarıyor şu an.Konuyu acalı iki gün oldu sonuç ne oldu avukat yada boşanma merak ettim de
Her ne kadar sonucu bilsem de
Kesinlikle haklısınBen söyliyim sana, sarma sarıyor şu an.
Konuyu acalı iki gün oldu sonuç ne oldu avukat yada boşanma merak ettim de
Her ne kadar sonucu bilsem de
Durduk yere beddua alacaksin simdi otur oturdugun yerde :) coktan baristilar cunku onlarin normali bu ve maveranin lugatinda bosanmak yok.
Dun yazdiklarinda aviktala surekli gorusuyorum yazdi. Protokolu hazirlatirsin, imzalatirsin. Sabahtan aksama kadar avukatla konusmazsin ama maveraya yetmedi yarin esimle gidecegiz dedi. Hepimiz inandik.:)
Ne yaptin diye yazan, uzun uzu maveraya fikir veren uyeler varya onlar iyi ki var. Bu dunya onlar gibi iyi niyetliler sayesinde donuyor :)Zaten dün dedi ya sizle sonra görüşücem diye
Bekliyorum dün başladı zaten açılışı yaptık diğer konuda bide mevera ortaya karışık beddua eder
Tamam
Yeni üyeler üzülüyor yorum yapıyorlar da biz inanmıyoruz çünkü mavera bitmek bilmeyen brezilya dizileri gibi
Gerçek kk kullanıcıları maveranın konularına “aynen karşim” yazar ve köşeye çekilerek maveranın ettiği bedduaları allahım benden uzak tut diyerek okurNe yaptin diye yazan, uzun uzu maveraya fikir veren uyeler varya onlar iyi ki var. Bu dunya onlar gibi iyi niyetliler sayesinde donuyor :)
Maveranin yeni maceralarinda, pardon konularinda gorusmek uzere :)
Gerçek kk kullanıcıları maveranın konularına “aynen karşim” yazar ve köşeye çekilerek maveranın ettiği bedduaları allahım benden uzak tut diyerek okur
Hiç yorum yazmadım..belli boşanmayacagi ki bosanmasin banane zaten ama bu atraksiyon neden.Gerçek kk kullanıcıları maveranın konularına “aynen karşim” yazar ve köşeye çekilerek maveranın ettiği bedduaları allahım benden uzak tut diyerek okur
Maveraya kocam ben varken bulaşık mı yıkasın dediği günden beri alerjim var mlsf ki. Her konusuna itinayla gelip ehehehehe n*h boşarsın diyip çıkıyorum. Nacizane tavsiyemdirHiç yorum yazmadım..belli boşanmayacagi ki bosanmasin banane zaten ama bu atraksiyon neden.
Guldurdunuz beni...Maveraya kocam ben varken bulaşık mı yıkasın dediği günden beri alerjim var mlsf ki. Her konusuna itinayla gelip ehehehehe n*h boşarsın diyip çıkıyorum. Nacizane tavsiyemdir![]()
Bir hafta sonra: arkadaşlar görümceme yaptığım yemek tuzlu olduğu için kocamla tartıştık. Yenisini yapıp göndermicem. Eşyalarımı nasıl toplayıp gidebilirim. Bıktım!!!Bu konu arkalara gitsin istemiyirum çünkü maveadan açıklama bekliyorum tekrar konu açmasın burdan devam etsin acarsa yine aynı konu olucak çünkü