• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu acalı iki gün oldu sonuç ne oldu avukat yada boşanma merak ettim de

Her ne kadar sonucu bilsem de

Durduk yere beddua alacaksin simdi otur oturdugun yerde :) coktan baristilar cunku onlarin normali bu ve maveranin lugatinda bosanmak yok.

Dun yazdiklarinda aviktala surekli gorusuyorum yazdi. Protokolu hazirlatirsin, imzalatirsin. Sabahtan aksama kadar avukatla konusmazsin ama maveraya yetmedi yarin esimle gidecegiz dedi. Hepimiz inandik.:)

Durduk yere beddua alacaksin simdi otur oturdugun yerde :) coktan baristilar cunku onlarin normali bu ve maveranin lugatinda bosanmak yok.

Dun yazdiklarinda aviktala surekli gorusuyorum yazdi. Protokolu hazirlatirsin, imzalatirsin. Sabahtan aksama kadar avukatla konusmazsin ama maveraya yetmedi yarin esimle gidecegiz dedi. Hepimiz inandik.:)

Zaten dün dedi ya sizle sonra görüşücem diye
Bekliyorum dün başladı zaten açılışı yaptık diğer konuda bide mevera ortaya karışık beddua eder
Tamam
Yeni üyeler üzülüyor yorum yapıyorlar da biz inanmıyoruz çünkü mavera bitmek bilmeyen brezilya dizileri gibi

Zaten dün dedi ya sizle sonra görüşücem diye
Bekliyorum dün başladı zaten açılışı yaptık diğer konuda bide mevera ortaya karışık beddua eder
Tamam
Yeni üyeler üzülüyor yorum yapıyorlar da biz inanmıyoruz çünkü mavera bitmek bilmeyen brezilya dizileri gibi
Ne yaptin diye yazan, uzun uzu maveraya fikir veren uyeler varya onlar iyi ki var. Bu dunya onlar gibi iyi niyetliler sayesinde donuyor :)

Maveranin yeni maceralarinda, pardon konularinda gorusmek uzere :)

Ne yaptin diye yazan, uzun uzu maveraya fikir veren uyeler varya onlar iyi ki var. Bu dunya onlar gibi iyi niyetliler sayesinde donuyor :)

Maveranin yeni maceralarinda, pardon konularinda gorusmek uzere :)
Gerçek kk kullanıcıları maveranın konularına “aynen karşim” yazar ve köşeye çekilerek maveranın ettiği bedduaları allahım benden uzak tut diyerek okur

Gerçek kk kullanıcıları maveranın konularına “aynen karşim” yazar ve köşeye çekilerek maveranın ettiği bedduaları allahım benden uzak tut diyerek okur

Bu sefer cok korkmus ama hic beddua etmedi :) simdi gorumcenin ses kaydi ile gelecek heyecanliyim :)

Hiç yorum yazmadım..belli boşanmayacagi ki bosanmasin banane zaten ama bu atraksiyon neden.

Hiç yorum yazmadım..belli boşanmayacagi ki bosanmasin banane zaten ama bu atraksiyon neden.
Maveraya kocam ben varken bulaşık mı yıkasın dediği günden beri alerjim var mlsf ki. Her konusuna itinayla gelip ehehehehe n*h boşarsın diyip çıkıyorum. Nacizane tavsiyemdir 😍😍

Maverazedelerden biri de benim 😁 çık konumdan demişti falan eski günler, şaka bi yana sonu belliydi gerçekten de biz anlattık ama anlamak istemedin Mavera... bize gosterdigin dişi eşine gösterebilseydin keşke, umarım gerçekten boşanabilirsin ve çok mutlu olursun... ben de pek ihtimal vermiyorum ama yine de içimde bir kırıntı işte belki diyor...

Ben gerçekten bu üyeye üzülmüştüm bir de hep mi yapıyor böyle iki gündür girmemiş

Bu evlendiği ilk günden beri kendini kocişini memnun etmeye adayan üye değil mi, eleştirenleri de tersliyordu, asla inanmıyorum boşanacağına evde boş durmaktan cani sıkılmış belliki kocişi gelene kadar buralarda stres atıyor sonra kocişini kapıda karşılayıp memnun etme çalışmalarına başlıyordur,

Bu konu arkalara gitsin istemiyirum çünkü maveadan açıklama bekliyorum tekrar konu açmasın burdan devam etsin acarsa yine aynı konu olucak çünkü
Bir hafta sonra: arkadaşlar görümceme yaptığım yemek tuzlu olduğu için kocamla tartıştık. Yenisini yapıp göndermicem. Eşyalarımı nasıl toplayıp gidebilirim. Bıktım!!!

10 dk sonra: kocam beni sevdiğini söyledi ve görümcemi aradım bir daha tuzu kacırmam dedim. Barıştık. Bana aşık beni çok güzel seviyor. O yüzden kınamayın. Başınıza gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X