- 28 Ocak 2021
- 842
- 254
- 53
Selamlar tekrar. Avukatla görüşüyorum sürekli akşam eve geldiğinde yarın birlikte gitmemiz gerekitğini söyleyeceğim gelmezse eşyalarımı taşıyıp çekişmeli acacağım.. Elbette ki hiç gerek yok. Anlaşmalı boşanmaya ok demiş adamı ille de çekişmeli boşanmaya iknaya mı uğraşıyorsunuz. Vazgeçin artık iletişim kurmaya çalışmaktan. Boşanalım dediniz kabul etti daha neye ikna olacak bu adam. İkna olsa bu durumda mı olurdunuz. Siz böyle çırpındıkça onun burnunu büyütürsünüz sadece.
Kaydı avukata atın belki işine yarar. Bunun dışında bunca kişi bu aileye ve böyle bir adama neden tahammül ettiğinize anlam veremiyoruz, neden size bu kadar değersiz ve hayatında gereksizmişçesine davranan adama pirim verdiğinize tepki gösteriyoruz siz hala nedensiz boşandığınız hissine mi kapılıyorsunuz gerçekten!?
Valla eş ve ailesi tarafından size ve ailenize dayatılan değersizlik ve baskılar içinde boğulmamak için çırpınıyorsunuz. Bu durumdan memnunsanız elbette ki nedensizce boşanmayın. Ama burada sürekli konu açarak alacağınız hiç bir öneri ile kocanızın ve ailesinin size karşı zerre değişmeyeceğinden emin olun.
Hayat sizin karar sizin. Allah korusun kimseyi eşinden ayırma zevki gibi ruhsal sorunlarımız da yok malum . Hem evlilikten ve eşinden memnun olmayıp hem de boşanalım deyince kenara çekilip hayhay diyerek kapıyı gösteren birinden ayrılmayı tercih etmemek de bir tercihtir.
Karar sizin Sağlıklı ve doğru kararı verebilmenizi diliyorum sadece.
Allahın izniyle yapmak istiyorum her şeyi. Belki geçmişte yapsaydım keşkem olacaktı. Şu an olmayacak inşaallah . Ses kaydını bir duysanız. Onu dinleyip kendimi güçlü tutuyorum