• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maveraya kocam ben varken bulaşık mı yıkasın dediği günden beri alerjim var mlsf ki.
Iyyy resmen cringe. Sabah da forumda kocası olmadan anasının evinde iki gün kalamayan üye vardı. Kocası tek başına yemek yiyemezmiş, çamaşırını makineye atıp yıkayamazmış. Şöyle kocişçi olamadık bee.

Iyyy resmen cringe. Sabah da forumda kocası olmadan anasının evinde iki gün kalamayan üye vardı. Kocası tek başına yemek yiyemezmiş, çamaşırını makineye atıp yıkayamazmış. Şöyle kocişçi olamadık bee.
3 gündür anamın evindeyim. Akşamları kocişkoma canı çekip bir yerleri şişsin diye yemek tabaklarını atıyorum. Kudur kudur baby şarkısıyla da ses kaydı atıyorum. Benden karı olmazmış.

Sahura uyanmayacağı için yatmadan önce kocasına tabak hazırlayan, yumurtayı haşlama kabına koyup içine su doldurarak ocağın üzerine bırakan üyeyi gördüğümden beri hiçbir şeye şaşırmıyorum ben. Adam sadece ocağı açmayı biliyor yani. Onu da kaç senede öğrendi kim bilir sjsjkl

Sahura uyanmayacağı için yatmadan önce kocasına tabak hazırlayan, yumurtayı haşlama kabına koyup içine su doldurarak ocağın üzerine bırakan üyeyi gördüğümden beri hiçbir şeye şaşırmıyorum ben. Adam sadece ocağı açmayı biliyor yani. Onu da kaç senede öğrendi kim bilir sjsjkl
Adamlara resmen geri zekalı muamelesi yapılıyor ve herkes bu durumdan memnun. :confused:

3 gündür anamın evindeyim. Akşamları kocişkoma canı çekip bir yerleri şişsin diye yemek tabaklarını atıyorum. Kudur kudur baby şarkısıyla da ses kaydı atıyorum. Benden karı olmazmış.
YAZIKLAAĞR OLSUN BE İNSAN DEĞİLMİŞSİN dedi ailesinden 1200 km uzakta yaşadığı için senede iki kere gidip birer ay kalan kadın… :KK14:

Evi terk eden her zaman kusurludur... Sakin olmaya calıs canım.. Avukat a gidip bilgi alırsan daha iyi olur..

Ooo adam baya ocağı açıp, kaynadıktan bi 5 dk sonra almayı biliyor yani. Büyük yetenek. Allah'tan akşamdan pişirmek zorunda kalmıyor kadın ahahahah.

Ooo adam baya ocağı açıp, kaynadıktan bi 5 dk sonra almayı biliyor yani. Büyük yetenek. Allah'tan akşamdan pişirmek zorunda kalmıyor kadın ahahahah.

Çayı demliğe koyup altına su koyarak ocağa bırakan biri daha vardı ama aynı üye miydi emin olamadım. İnşallah aynıdır 😂

YAZIKLAAĞR OLSUN BE İNSAN DEĞİLMİŞSİN dedi ailesinden 1200 km uzakta yaşadığı için senede iki kere gidip birer ay kalan kadın… :KK14:
Ben de uzaktayım kız. Minik bir izin aldım canım dolma çekti. Gerizekalı oldugum icin kendim beceremiyorum anam yapıyo ben yiyorum sonra kocama atıyorum. Dkkhglflf

Bir hafta sonra: arkadaşlar görümceme yaptığım yemek tuzlu olduğu için kocamla tartıştık. Yenisini yapıp göndermicem. Eşyalarımı nasıl toplayıp gidebilirim. Bıktım!!!

10 dk sonra: kocam beni sevdiğini söyledi ve görümcemi aradım bir daha tuzu kacırmam dedim. Barıştık. Bana aşık beni çok güzel seviyor. O yüzden kınamayın. Başınıza gelir.

Mavera nin bana yaptığı beddualri okusaniz oooo neler dedi neler
Sen dedi benim mutusuzlugumdan besleniyorsun
Daha neler
Burda bize dediği şeyleri eşine kv görünceye dese
Hatta ben yazmıştım bide seni onlardan dinlemek lazim demistin yine yağdırdı bana beddualar hakaretler
Peki değişen ne oldu hiç bir şey
yine aynı konu Yine aynı mevzu hanı bu sefer kesindi ciddiydi
Ha.mutlu olsun herkes mutlu olsun ama mutlu değilse bununda çaresine baksın
Buraya gelip bu sefer kesin deyip herkese çemkirip bosanicam deyip ortadan kaybolup tekrar aynı konuyu 6786786867 kez açmanın da manası yok
Önceden maverayi bir kaç kişi bilirdi sonra sayı arttı şimdi artık herkes biliyor herkes ayni seyi söylüyorsa mavera ya susucak ya boşanacak eğer bunlar doğruysa
yoksa yeni bir konu daha açarsa herkesin yorumu daha ağır olucak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X