Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmış kadın olma fikri.Oha artık.
Ayrılma noktasına gelmişsiniz ve hala ev meselesini mi konusuyorlar ?
Seni o evde tutan şeyi merak ediyorum asıl.
Yaw valla benim saçımı başımı yolasım geldi.Boşanmış kadın olma fikri.
Bence ailesi de yurutsun kafasında.Yaw valla benim saçımı başımı yolasım geldi.
Daha dün ailesi konuşmaya gitti ama onlar ailece alt kattaki evin muhabbettini döndürüyorlar ve mavera gördügü halde hala sessiz :))
Yeminle kafayı yer insan.
Eeee gördügün gibi durumdan ders çıkaran bir koca ve ailesi yok ortada.Yooo haklısın. Şu an konuşmazken bile ailesiyle böyle planlar yapabiliyor yani ablasıyla. Bildiğimi bilmiyor. Sanırım bana son noktaya gelince söyleyecek. Evet bu kadarım. Gördüm bunu.
Yazar burada senin annen varsa benimde annem var bak hem de arkamda, ayağını denk al demek istemiş.Çok saçma ya. Ananı babanı çağırıp sayıp döküp geri mi gönderdin? Yani çok saçma. Hayır gitmeden ananı babanı araman bile saçma. Ben yarın annemi arayıp boşanıyoruz desem tamam der, konuşayım şudur budur bile demez çünkü ben boşanıyorum dersem boşanırım bilir. Birbirimizi izliyoruz nedir allasenfkglglg inceldiği yerden koparmayıp insanları bin defa üzeceksin. Sana zerre üzülmüyorum ama o günden beri ailen rahat mı uyuyor sanki toplayıp eşyaları gidecektin, ama dur tahmin ediyim anlaşmalı boşanmaya 1 hafta kala hamile kalırsın.
Çamaşır makinesi.Oha artık.
Ayrılma noktasına gelmişsiniz ve hala ev meselesini mi konusuyorlar ?
Seni o evde tutan şeyi merak ediyorum asıl.
Annemler üzülüyor evet her gün istişare ediyoruz. Daha 1 ayım var boşanabilmek için .İyiye gitmiyor. O gün gitmeliydim belki de.Çok saçma ya. Ananı babanı çağırıp sayıp döküp geri mi gönderdin? Yani çok saçma. Hayır gitmeden ananı babanı araman bile saçma. Ben yarın annemi arayıp boşanıyoruz desem tamam der, konuşayım şudur budur bile demez çünkü ben boşanıyorum dersem boşanırım bilir. Birbirimizi izliyoruz nedir allasenfkglglg inceldiği yerden koparmayıp insanları bin defa üzeceksin. Sana zerre üzülmüyorum ama o günden beri ailen rahat mı uyuyor sanki toplayıp eşyaları gidecektin, ama dur tahmin ediyim anlaşmalı boşanmaya 1 hafta kala hamile kalırsın.
Ya katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.Çamaşır makinesi.
Yaw iyi de arkanızdan ev planı yapan adamla neden aynı evde duruyorsunuz hala onu anlamış degil kk :)Annemler üzülüyor evet her gün istişare ediyoruz. Daha 1 ayım var boşanabilmek için .İyiye gitmiyor. O gün gitmeliydim belki de.
Davayı açmak için bir ayın olabilir ama evden istediğin zaman ayrılabilirsin biliyorsun değil mi?Annemler üzülüyor evet her gün istişare ediyoruz. Daha 1 ayım var boşanabilmek için .İyiye gitmiyor. O gün gitmeliydim belki de.
Malını bırakma tabi ama, bir düşün bakalım, neden en ufak kavgada ikinizin de aklına gelen ilk şey malınız oluyor?Ya katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.
İyi de boşanmaya karar verdiğiniz gün avukata da dilekçeyi verdiğiniz gün ille o evde kalacaksınız diye bir yasa mı var yaw ?Ya katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.
İyi de boşanmaya karar verdiğiniz gün avukata da dilekçeyi verdiğiniz gün ille o evde kalacaksınız diye bir yasa mı var yaw ?
Aldıgınız şeyin faturaları elinizde zaten.
Toplayın eşyalarınızı madem.
Tutanak tutturarak çıkın gidin.
Diyebilir mi böyle birşey allesenkocana demedin mi hiç daha ailem dün eve geldi konuşmaya ulan ne evi diye ?
Bu nasıl sukunet Rabbim yaw :)
Eee olan anneye olmuyor mu? Madem oturup izleyecektin haber vermeden yapsaydın. Mademki boşanmıyorsun o zaman anana babana mutluyuz imajı çiz. Her gece uyurken kızımız nasıl diye düşünmek zorunda mı yaşlı başlı insanlarYazar burada senin annen varsa benimde annem var bak hem de arkamda, ayağını denk al demek istemiş.
Eşi burnundan kıl aldırmadığ gibi, alt katlarında satılığa çıkmış evi kardeşiyle alma planları yapıyor gizli gizli.
Mavera da izliyor, üzülüyor, ama kaleyi terk etmiyor.![]()
Onlar yokken söylemişti, anahtar muhabbetine diğer muhabbetlerden sıra gelmedievimin anahtarının ablanda, annen de işi ne diyemedi mi ailen ve sen ?
Üstelik ailenin yanında mı annenim saçı için dünyayı dümdüz ederim dedi ? Nasıl yani ya ?
Bu lafı duyan ailen alıp gitmedi mi seni ?