• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmış kadın olma fikri.
Yaw valla benim saçımı başımı yolasım geldi.
Daha dün ailesi konuşmaya gitti ama onlar ailece alt kattaki evin muhabbettini döndürüyorlar ve mavera gördügü halde hala sessiz :))
Yeminle kafayı yer insan.

Yooo haklısın. Şu an konuşmazken bile ailesiyle böyle planlar yapabiliyor yani ablasıyla. Bildiğimi bilmiyor. Sanırım bana son noktaya gelince söyleyecek. Evet bu kadarım. Gördüm bunu.
Eeee gördügün gibi durumdan ders çıkaran bir koca ve ailesi yok ortada.
Ev planları yapıyorlar, peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun gerçekten merak ediyorum.

Mavera açıklama yapmış eeee sonuç ne yine yok

Diyor ki hemen öyle demeyle boşanma olmuyor ilerde pişman.olmak istemiyorum gibi şeyler demiş
Mavera çalışan bir kadın ve bir yıldır hep bosancak bu nasıl bir şey daha arkasina bakınca pişman olmayacağı ne olabilir o zaman buraya gelip eşine verip veristirmesin boşanıyorum deyip sonra da söyle oldu şunu dedi bunu dedi diye de yerini yapıp evliliğine devam etmesin

Mavera boşanamaz boşanmaz öyle dedi böyle dedi yok bende şunu dedim gorumcemle ev planlanıyor o bu şu laf laf laf

Eee sonuç sonuç şu maveranin öfkesi geçti artık bir dahaki konuda görüşmek uzere

Çok saçma ya. Ananı babanı çağırıp sayıp döküp geri mi gönderdin? Yani çok saçma. Hayır gitmeden ananı babanı araman bile saçma. Ben yarın annemi arayıp boşanıyoruz desem tamam der, konuşayım şudur budur bile demez çünkü ben boşanıyorum dersem boşanırım bilir. Birbirimizi izliyoruz nedir allasenfkglglg inceldiği yerden koparmayıp insanları bin defa üzeceksin. Sana zerre üzülmüyorum ama o günden beri ailen rahat mı uyuyor sanki toplayıp eşyaları gidecektin, ama dur tahmin ediyim anlaşmalı boşanmaya 1 hafta kala hamile kalırsın.
Yazar burada senin annen varsa benimde annem var bak hem de arkamda, ayağını denk al demek istemiş.

Eşi burnundan kıl aldırmadığ gibi, alt katlarında satılığa çıkmış evi kardeşiyle alma planları yapıyor gizli gizli.

Mavera da izliyor, üzülüyor, ama kaleyi terk etmiyor. 🥴

Çok saçma ya. Ananı babanı çağırıp sayıp döküp geri mi gönderdin? Yani çok saçma. Hayır gitmeden ananı babanı araman bile saçma. Ben yarın annemi arayıp boşanıyoruz desem tamam der, konuşayım şudur budur bile demez çünkü ben boşanıyorum dersem boşanırım bilir. Birbirimizi izliyoruz nedir allasenfkglglg inceldiği yerden koparmayıp insanları bin defa üzeceksin. Sana zerre üzülmüyorum ama o günden beri ailen rahat mı uyuyor sanki toplayıp eşyaları gidecektin, ama dur tahmin ediyim anlaşmalı boşanmaya 1 hafta kala hamile kalırsın.
Annemler üzülüyor evet her gün istişare ediyoruz. Daha 1 ayım var boşanabilmek için .İyiye gitmiyor. O gün gitmeliydim belki de.

Annemler üzülüyor evet her gün istişare ediyoruz. Daha 1 ayım var boşanabilmek için .İyiye gitmiyor. O gün gitmeliydim belki de.
Yaw iyi de arkanızdan ev planı yapan adamla neden aynı evde duruyorsunuz hala onu anlamış degil kk :)
Ne saçma iş.
Adamın zerre umuru olsa bu planı yapar mıydı ?
Eee ailen geldi de ne oldu, ne anladı bu kekolar senin ailenin gelmesinden ?
Ortada ders alan heee biz suçluyuz, tamam sizi rahat bırakacagız diyen bir aile yok ki.
Ortada almayı düşündükleri ev var.

Davayı açmak için bir ayın olabilir ama evden istediğin zaman ayrılabilirsin biliyorsun değil mi?

Bir ayda geçse gitmeyeceksin nasıl olsa bir aylık bahane bulmuşsun, gerisine de bakarsın artık. Güveniyorum ben sana Mavera.

Ya katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.
Malını bırakma tabi ama, bir düşün bakalım, neden en ufak kavgada ikinizin de aklına gelen ilk şey malınız oluyor?

Ya katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.
İyi de boşanmaya karar verdiğiniz gün avukata da dilekçeyi verdiğiniz gün ille o evde kalacaksınız diye bir yasa mı var yaw ?
Aldıgınız şeyin faturaları elinizde zaten.
Toplayın eşyalarınızı madem.
Tutanak tutturarak çıkın gidin.

İyi de boşanmaya karar verdiğiniz gün avukata da dilekçeyi verdiğiniz gün ille o evde kalacaksınız diye bir yasa mı var yaw ?
Aldıgınız şeyin faturaları elinizde zaten.
Toplayın eşyalarınızı madem.
Tutanak tutturarak çıkın gidin.

O kadar soru varki halen gorumcem ev planı vb..laflar ediyor
Iyi de neden birlikte yaşıyor boşanacak.madem
Gece olunca ayni yataga giriyorlar
Sorular sorular ve yine sorular
Bide çalışıyor ya boşansaydı beyaz eşya dükkanı açardı ne eşyaymış bu ya ömrümüzü yedi
Tobe yarabbi

kocana demedin mi hiç daha ailem dün eve geldi konuşmaya ulan ne evi diye ?
Bu nasıl sukunet Rabbim yaw :)
Diyebilir mi böyle birşey allesen 😂

Anahtar konusunda bile sessiz kalmış bir Maveradan bahsediyoruz.

Hem dese bile karşılık olarak, para benim değil mi sanane cevabını da alacağı sormaya cesaret edemez.

Yazar burada senin annen varsa benimde annem var bak hem de arkamda, ayağını denk al demek istemiş.

Eşi burnundan kıl aldırmadığ gibi, alt katlarında satılığa çıkmış evi kardeşiyle alma planları yapıyor gizli gizli.

Mavera da izliyor, üzülüyor, ama kaleyi terk etmiyor. 🥴
Eee olan anneye olmuyor mu? Madem oturup izleyecektin haber vermeden yapsaydın. Mademki boşanmıyorsun o zaman anana babana mutluyuz imajı çiz. Her gece uyurken kızımız nasıl diye düşünmek zorunda mı yaşlı başlı insanlar

evimin anahtarının ablanda, annen de işi ne diyemedi mi ailen ve sen ?
Üstelik ailenin yanında mı annenim saçı için dünyayı dümdüz ederim dedi ? Nasıl yani ya ?
Bu lafı duyan ailen alıp gitmedi mi seni ?
Onlar yokken söylemişti, anahtar muhabbetine diğer muhabbetlerden sıra gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X