- 30 Aralık 2009
- 24.211
- 98.384
- 1.123
eee ev planından sonra ne yapmayı düşünüyorsun?Onlar yokken söylemişti, anahtar muhabbetine diğer muhabbetlerden sıra gelmedi
1 ayın geçmesini mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee ev planından sonra ne yapmayı düşünüyorsun?Onlar yokken söylemişti, anahtar muhabbetine diğer muhabbetlerden sıra gelmedi
Çocuk yapmayıeee ev planından sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
1 ayın geçmesini mi ?
Telefonuna baktığımı ev planını bildiğimi bilmiyor ??????eee ev planından sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
1 ayın geçmesini mi ?
Hiç bir şey anlamadım desem kızar mısın bilemedim.Günaydın :) eşim o gün konuştuğunda, annemin sözleri için benden vazgeçiyorsun gibi yaklaştı.
Annemle babamın gelmesi etken oldu aslında. Onlar konuşmaya geldiği halde yok kalkın gidiyoruz diyemedim.
Sadece annesi ablası karşımda olup, eşim yanımda olduğu halde ben bu evlilikten geçseydim keşkem olurdu.
Ama eşimin yaklaşımı şu oldu;
Kv dedi ki sen ev anahtarını bilerek kaybettin yedeğini görümcenden almak için.
Eşim dedi ki: bilerek kaybetmemiş olabilirsin ama evet mavera, sen istemiyordun ablamda olmasını.
9 ay önce yaşadığım mevzular bugünler açıldı.
Annesinden duymak istemediklerimi duyduğumda eşime, bunlar yanıma mı kalacak dedim.
O, ben annemin saçının teli için dünyayı düz ederim dedi.
Ben ne istedim o ne dedi??
İşte bu yüzden keşkem olmayacak. Ama anne banamın yanında kendini savunduğu için ben beklemedeyim şu an.
Ve sen hala o evde çamaşır makinesinin başını bekliyorsun.Telefonuna baktığımı ev planını bildiğimi bilmiyor ??????
Bu sabah gördüm. Herhalde sessizliğiyle bana ders verdiğini sanıp yatırım planlarına devam ediyor.
İyi de sen ne yapacaksın onu soruyorum.Telefonuna baktığımı ev planını bildiğimi bilmiyor ??????
Bu sabah gördüm. Herhalde sessizliğiyle bana ders verdiğini sanıp yatırım planlarına devam ediyor.
Anneme dedi ki “anne maveranın eve kendi gidebileceğini biliyorum ben bilerek aramasını istedim ki siz gelin diye” dedi.İyi de sen ne yapacaksın onu soruyorum.
onun bildigini bilmesine gerek var mı ?
Gördüm bu ev planı için hala akıllanmamışsın de ve yüzüne çarp ne yapacaksan yap, anlamadığım neyi bekliyorsun .
Ya da ne olmasını ?
Daha çok beklersin mavera.Anneme dedi ki “anne maveranın eve kendi gidebileceğini biliyorum ben bilerek aramasını istedim ki siz gelin diye” dedi.
Ve annemlere “ ben maveraya annemlerin beklentilerini ilettim rica ettim davet etmesini ama hep o mesafeli durdu “ dedi. Adım atmadığımı söyledi.
Yani kendi sorununu ifade etti. Ama babamlarla konıştığı gibi konuşmuyor benimle. Bana çok daha artist durumdaydı.
Annemler de bana da söyleyeceklerini söylediler ama sonuç olarak size bırakıyoruz dediler ve gittiler. Sürekli konuşuyoruz durumdan haberdar ediyorum.
Kendi gitme demedi ama benimle sesi o halde konuşması bile, eşim için bir şeydi. Onun burnu çoook yukardadır.
Bir iki gün daha belki bekleyip bu böyle olmuyor diyeceğim.
Ya katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.
Yaw ona eşyanı bırak diyen de yok ha.Köy yanarken deli saçını tarar.seninkide biraz o mesele
...huzur yok huzur eşyaları bahane etme
Açık açık söylesen ben evliliğe devam etmek istiyorum kim sana ne diyebilirki,tutup saçlarından adliyeye götürecek halleri yok heralde
senin açıklamaların bikere çok saçma annem almis esyam nolacak
Kendi adıma ben boşansaydim evden iğne almam iğne sırf kötü gunleri hatırlamayım diye moralim daha çok bozulmasin diye
Sen tutmuş ee esyam nolacak hayret birşeysin valla
bunun cevabını net veren oldu mu?Boşanıyorum . Arkadaşlar eşyalarımı toplamadan evden şu an çantamı alıp çıkarsam geride kalan eşyalarım ne olacak??? Acil cevap lütfen. Ne zaman alabileceğim ya zorluk çıkarsa?
Yaw ona eşyanı bırak diyen de yok ha.
Versin dilekçesini alsın eşyasını sanki çok zor he :)
Ama bu evlilik hala düzelecek umuduyla duruyor o evde.
Adam ev almayı kafaya koymuş, bunu görmüş ve hala o evde.
Evet mavera B BirGonca06 çok haklı boşanamıyorsan boşanmış kadın olmaktan bu kadar korkuyorsan bunları yap.Görüşmeyi azalt ailesiyle ayrıca altınlarını al kendi kasana koy ne münasebet kv nin niye erişimi var bu altınlara. Lütfen çalışıyormuşsun paranı acil bir durum için biriktir.Burası benim evim benim kurallarım geçerli de artık. Annense senin annen sadece saygı duyarım EVET MESAFE KOYUYORUM. Evimin anahtarlarını alamazlar bu şekilde kabul edecekler mecbur de bari.. Lütfen psikolojik yardım al.Ama çocukların olduğunda, yıllar geçtiğinde ailenin saygısızlıkları ve eşinin seni yok sayması vs iyice kanıksanmış, olağan hale gelmiş olacak bu ilişkide. Tüm bunları da düşünüp değerlendirmeyi unutma lütfen
Ve yine Lütfen artık kendini de savunmaya başla. Evimin anahtarları için size rol yapmıyordum ama yaptığımı düşünüyorsanız bundan utanç duyup tüm anahtarları teslim etmeliydiniz de mesela. Koskoca insanlar yaşıtım gibi sosyal medyada beni eklemedin tipleri atamazsınız de örneğin. Eşine hem araban hem motosikletin varken bana küçük bir araba alalım dediğimde havalara bakıp konuyu kapatamazsın de, benden habersiz alt katı satın alma planlarını ailenle yapamazsın de, ne bileyim görümceyle tatile gitmeye hayır de, saksı değilim de, duvardaki tablo değilim de. De bir şeyler, yaşam belirtisi göster, çalışan, geliri olan, çağdaş, haklarını bilen ve koruyan bir kadın belirtisi göster artık lütfen!
İroniMavera 'nin Sen oldugunu tahmin ediyorum. Bak Güzelim diger Üye'leri bilmem Ama Ben sahsen senin Durumuna cok üzülmüstüm. Hatta sirf Sen birsey yazdin mi diye girip bakip cikiyordum.
Biz sana Bosan veya Bosanma demek icin burda degiliz, Biz sadece sana Moral veya Yardim amacla burda birseyler yazmissiz. Ki seninde bu
Yazman Sekline Hayran kaldim desem ! AYIP Sen benimle Bu sekilde konusamazsin!
Sana harcadigim dakikalara, saatlere yazik.
Egerki barismissan Esinle ne Mutlu, Sevindim. Ama girip INSANCA bize yazabilirdin baristik diye, okadar merak etmeyi duymazdim. Bunu bize Borcluydun.
Sevgilerimle..
Canım BirGoncaSevgili Mavera buradan da, özel konuşmalarımızdan da iyi niyetli, evliliğini kolayca yıkıp çiğneyip geçmeme çabasında bir kadın olduğunu biliyorum.
Ama açıkçası peygamber sabrına mı sahipsin, kocana deli gibi aşık mısın, evliliği takıntı yapıp boşanınca eksik ayıplı kadın konumuna düşeceğin algısında mısın bunu tam olarak ayırt edemiyorum.
Elbette ki benim ya da bizlerin hiç tercih etmeyeceği durumlara katlanmayı tercih ederek evliliğimi sürdüreceğim, uğradığım tüm haksızlık, kabalık ve hadsizliklere rağmen, kocamın bana evdeki (çok afedersin) kedi muamelesi yapmasına rağmen, çalışan, ekonomik özgürlüğü olan bir kadın olmama rağmen, mutsuzluğu kabullenerek evliliğimi sürdüreceğim deme hakkına da sahipsin.
Ama çocukların olduğunda, yıllar geçtiğinde ailenin saygısızlıkları ve eşinin seni yok sayması vs iyice kanıksanmış, olağan hale gelmiş olacak bu ilişkide. Tüm bunları da düşünüp değerlendirmeyi unutma lütfen
Ve yine Lütfen artık kendini de savunmaya başla. Evimin anahtarları için size rol yapmıyordum ama yaptığımı düşünüyorsanız bundan utanç duyup tüm anahtarları teslim etmeliydiniz de mesela. Koskoca insanlar yaşıtım gibi sosyal medyada beni eklemedin tripleri atamazsınız de örneğin. Eşine hem araban hem motosikletin varken bana küçük bir araba alalım dediğimde havalara bakıp konuyu kapatamazsın de, benden habersiz alt katı satın alma planlarını ailenle yapamazsın de, ne bileyim görümceyle tatile gitmeye hayır de, saksı değilim de, duvardaki tablo değilim de. De bir şeyler,bir yaşam belirtisi göster, çalışan, geliri olan, çağdaş, haklarını bilen ve koruyan bir kadın belirtisi göster artık lütfen!
Terapiyi kabul edeceğini sanmıyorum. Ailesi tarafından putlaştırılmış bir insanın terapiyi kabul etmez. Onun kafasındaki sen aileme soğuk oldun falan filan. Kendini böyle kandırıyor. Ve ben ayrılık kararı aldığımda bana sonradan pişman olacaksın, filan... o kadar emin ki :)Ve şunu da eklemek istiyorum ki her şey tam olarak anlattığın gibiyse bu adam değişmeyecek. Değişmesi, düzelmesi mümkün değil. En ennnnn fazla yapabileceği seni kaybetme korkusuna kapılırsa bir iki hafta sessiz kalmak olur, tepkilerini kontrol etme durumu olur yapabileceği. Yine orijinaline döner. Çünkü ailesi de bu, aileden öğrendiği de bu, kişiliği de bu.
Ailelerinizin kültürel yapısı, aile birliğine ve kadın'a saygısı, seviyesi arasında da dağlar değil uçurumlar var. Farklar ve bakış açılarındaki, algılardaki farklılıklar bariz ortada.
Umarım doğru kararlar verirsin ve tüm hayatına yazık etmezsin
Herşeye rağmen bu adamla sürdüreceğim diyorsan da mutlaka ve mutlaka çift terapisi şartı koy masaya. Terapi kişiliği değiştirmeyecek ama tarafsız ve etkin birinden hataları duyunca belki yüzde yirmi hatasından vaz geçer, sen de en azından geri kalan sekseniyle uğraşırsın
Hayırlı kararlar diliyorum içtenlikle
Ay ne kadar zor dimi bi nakliye ayarlayip adama birakamadigin esyalari yükletip götürmekYa katip... hepsini annem aldı. Ben arkamı dönüp neden gideyim? Ev onun , ona neden bırakayım. Kurulu düzenimde benim eşyalarımla yaşamya devam mı etsin.