- 30 Kasım 2019
- 12.883
- 41.435
- 598
Ahhh anacım ah. Dövüyor falan demiştin galiba eşi için ? Baban kolundan tutup getirse diyecem ama kaç yaşında insan reva görmemeli kendine bunu.Ahh keşke bizde anlasak
Başarısızlik görüyormuş ayrılmayı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh anacım ah. Dövüyor falan demiştin galiba eşi için ? Baban kolundan tutup getirse diyecem ama kaç yaşında insan reva görmemeli kendine bunu.Ahh keşke bizde anlasak
Başarısızlik görüyormuş ayrılmayı.
Dövme yokAhhh anacım ah. Dövüyor falan demiştin galiba eşi için ? Baban kolundan tutup getirse diyecem ama kaç yaşında insan reva görmemeli kendine bunu.![]()
Ne dersen ziddini der.Dövme yok
Psikolojik şiddet var.
Daha doğrusu bu adama dönüp selam vermezsin aşırı itici.
Ablan hep mi böyle idi bu adamı mı takıntı yaptı acaba ? Yoksa senin ki gibi aileden böyle çocuk. Böyle kardeş.Ne dersen ziddini der.
Asla bir işe yaramaz saksının işlevi daha çok bence
Bir de sürekli homurdanir .
Ve hayatını aşırı kisitliyor.
Ailesi bile çok muhatab değil bununla.
Herkes başından atmış bize kaldı![]()
Ablam aşırı rahat büyüdüAblan hep mi böyle idi bu adamı mı takıntı yaptı acaba ? Yoksa senin ki gibi aileden böyle çocuk. Böyle kardeş.![]()
Anladım. Biliyor musun böyle çok korunan kollanan kızlar bu tip erkeklere daha çok düşüyor sanki. Yani resmen yapışıyorlar afedersin. Neden bilmiyorum ama çevremde bu hep böyle. Senden de duyunca tasdikledim. 10 sene diyorsun bir de ya. Bıkar insan yahu. Psikolojik şiddet çok ağır bir şey. Valla Allah akıl fikir versin ne diyelim ?Ablam aşırı rahat büyüdü
Annemler hatta aşırı korudu aranan bebek oldu
Annem bize bile ablama karsi laf söyletmezdi aşıri hassas yetisti.
Aglatmazdi annem.
Ben onu çok aradım vs
12 yıl olmamis.
İlk evliliği işte baştan beri anlaşamıyorlar hiçbir konuda.
Ama 10 yıldır devam ediyor.
Ağlar sızlar Mavera gibi ama devam
Annem artık kaldıramıyor ne çekiyorsun diye.
Biz elesitirince hemen gider geri evine.
O yakıninca biz dinleyecegiz sonra bir şey olmamış gibi devam.
Boşanma ayrılık ablamda da basarisizlik .
Millete kendimi başarısız oldu dedirtmem diyor
Milletinde çok umruna
Mavera da böyle böyle yıllarını yer.
Bilemiyorum valla.Anladım. Biliyor musun böyle çok korunan kollanan kızlar bu tip erkeklere daha çok düşüyor sanki. Yani resmen yapışıyorlar afedersin. Neden bilmiyorum ama çevremde bu hep böyle. Senden de duyunca tasdikledim. 10 sene diyorsun bir de ya. Bıkar insan yahu. Psikolojik şiddet çok ağır bir şey. Valla Allah akıl fikir versin ne diyelim ?![]()
Sizin ki değişik versiyon. Benimkiler parasını da verir canını da verir... Benimkiler daha kötü yani. Ama sizin ki kana kan dişe diş modunda demek ki.Bilemiyorum valla.
Ablam mesela pasif de degil.
Surkeli ondan catisiyorlar
O da baskın bu da baskin.
Parasını vermez mesela
Kendini kullandirtmaz
Öyle ben hem çalışayım hem evisi yapayım kafası yok mesela
Çatır çatır savunur hakkini.
Adam da eski kafa
Çatışma başlıyor.
Ama kimse geri adım atmıyor böyle devam.
Huzursuzluk çok.
Allah kurtarsın diyoruz bizde.
Ablamin canını al parasını alma.Sizin ki değişik versiyon. Benimkiler parasını da verir canını da verir... Benimkiler daha kötü yani. Ama sizin ki kana kan dişe diş modunda demek ki.
Çocuk da etkilenir bunlardan.Ablamin canını al parasını alma.
Esinin de parasına karismaz.
En büyük sorun buradan basladi zaten.
Tek akıllı yanları tek çocukla kalmalari.
Allah'ın hikmeti çocuk aşırı zeki bu ailede.Çocuk da etkilenir bunlardan.Huzursuzluk varsa mutlaka çocuk fark ediyor.
Fark etmeden sohbete dalmışız kusura bakma. :)Kızlar benim sayfamı bi salar mısınız :)
Ha barışmış o zaman.Sonuç belli değil mi bide salin demis![]()
Yakın zaman da bir daha acar aynı konuyu artık ordan devam ederizHa barışmış o zaman.
Salmıyorum, bana ne.![]()
Ciddi ciddi barıştım yazdı mı ya? Şimdi hiç okuyamayacağım, mapustaydım bakamadım dün.Yakın zaman da bir daha acar aynı konuyu artık ordan devam ederiz![]()
Mavera barıştım demez ima eder ama bosanicam diye net yazarCiddi ciddi barıştım yazdı mı ya? Şimdi hiç okuyamayacağım, mapustaydım bakamadım dün.![]()