• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv.de de cevabini aldi mi? Ya gorumce? Ya esin? Yoksa onlara cevabin sadece ses kaydi almak mi? Ses kaydini arkalarindan kullanabilirsin cunku. Mahallenin pardon plazanin bir akillisi sensin dimi?
Benim kaynana da anormal, ben gidip böyle ses kaydı mes kaydıyla uğraşsam haklı olarak '' Sen napıyon, olayın ne, derdin ne? '' der eşim. '' Ben anamı bilmiyor muyum, sen kime ne kanıtlıyorsun? '' der. Herkes bilir anasını danasını, yohhh öyle yapmaz demez etmezzz diyene gülerim.

Benim kaynana da anormal, ben gidip böyle ses kaydı mes kaydıyla uğraşsam haklı olarak '' Sen napıyon, olayın ne, derdin ne? '' der eşim. '' Ben anamı bilmiyor muyum, sen kime ne kanıtlıyorsun? '' der. Herkes bilir anasını danasını, yohhh öyle yapmaz demez etmezzz diyene gülerim.

Cogumuz kv.yi sevmeyiz ama 40 yil dusunsem kayinvalidemin ses kaydini almak aklimin ucuna bile gelmez.

Bunlarin didismelerinde bile seviye yerlerde kaynana her istedigini rahatca soyluyor mavera dur ben sunun ses kaydini alayim da kocama dinleteyim, sebepsiz bosanmadigimi gorsun diyor. teli kapatirken oldu o zaman annecigim diyor solugu burda aliyor :)
Guler misin aglar misim :)bu insan buraya gelip herkes haddini bilecek diyor :)))

Mavera kariyerinin iyi olduğundan burdaki insanların senin karşında kekeleyeceğinden bahsettin. Bundan önceki yorumlarımı hatırlarsın yazdıklarını üstüme alınmadım ama isteyince herkese haddinizi bilin diyen bir insanın evlilik hayatında niye bu kadar pasif kaldığını anlamadım.
Bu iki günde yazdıklarını görünce Mavera neden görümceyle tatil yapan, annesinin ağzıyla karısına demediğni bırakmayan, gelinin evini kendi evi sanan kaynanaya da haddini bildirebilirdi. Ev alma konusunda neden had bildirmedin.
Şurda insanlara koyduğun tavrı reelde koysaydın hiçbir sıkıntı yaşamazdın emin ol. Ben hala maddi yönden bu kadar eli kuvvetli olan, reelde görünce aa diyeceğimiz bir kadının yaşadığı bu hayatı normal karşılayamam.
Mavera evet ezik kelimesi yanlış bir kelime ama kendinde zayıflık ya da bağımlılık hissetmiyor musun? Bu sorumda kinaye yok kesinlikle. Burdaki insanlara kızmak hayatına çözüm getirmeyecek tam ortada duran bir yanlış var ve bunun sebebi ne eşin ne onun ailesi sebep sensin burdaki kadınlar o yüzden sana kızıyor.
Son anlattıkların doğrultusunda anladım ki eşinde değişse aynı sorunları yaşayabilirsin. Maalesef ki korkuların var ama en kötüsü herkesin hayatta aynı haksızlıkları yaşadığını düşünüyorsun . Mesele boşanman değil yanlış anlama hiç sana böyle bir tavsiye vermedim farkındaysan kavgan seninle. Burda bu kadınlar olmasa ilerde çocuklarından ya da başkalarından çıkarırsın hırsını hayatına iki adım geriden bak.
Ezik kelimesi, maalesef doğru bir kelime. Hakaret değil, bir niteleme. Kendini güya bu yaşta, eğitimli, çalışan, ekonomik özgürlüğü olan, yaşadığı hayata inanamayacağımız, karşısında kekeleyeceğimiz bir kadın olarak tanıtıp, şu şekilde komik cümleler kuran ve bu kadar kendini ezdiren, konulardan anladığım kadarıyla ne aileler ne kocası tarafından kâle dâhi alınmayan birine ezik denir. Eziklik psikolojisi ve öz saygısını geri kazanması için psikolog desteği gerekli konuyu açan arkadaşa.

O kadar konu açıp boşanmayı diline pelesenk ediyor;ama hâlâ içten içe boşanma niyetinde değil, satır aralarında kocasının düzelmesini umuyor, sesi çıksın diye bekliyor, aslında ondan taraf bir çözüm bekliyor. Avukat kısmı bak ben ciddiyim havası vermek için bir blöf, aba altından sopa gösteriyor kendince. Kocam diye boynuna atlayacak yuva kolay kurulmuyor diyip adam ağzını açsa.

Büyüklenmeyle olmaz o işler; gerçek hayatta görsem kekelermişim, mahalle ağzı plaza ağzı kırmasıymışım yazdıklarım, siz kimsiniz de kekeleyeceğim? İngiliz Kraliyet Prensesi misiniz?

Siyah saçımla, ipek kirpiğimle, güllerimle beni uğurluyormuş; o kadar mı zorunuza gitti de beni bu şekilde aşağıladığınızı mı sanıyorsunuz? Başka üyeleri de kendinizce(!) aşağıladığınıza şahit oldum.

Gerçek hayatta hayal edemediğimiz, inanamayacağımız bir hayat yaşıyor gibi lanse ediyorsunuz, çevrenizdekilerin tavırlarınız yüzünden kâle dâhi almadığı bir hayat yaşıyorsunuz, pasifsiniz, kendinizce agresifsiniz, muhtemelen kendinizi övdüğünüz kadar kayda değer biri bile değilsiniz. Siz bu yüzden aşağılık kompleksinizi burada kapatmaya çalışan, gerçekleri duyunca da gerçek olduğunu içten içe bildiğiniz için de yediremediğinizden, burada insanlara içinizi kusan birisiniz sadece.

Aylarca yurtdışındaydım, gelince bir bakayım dedim, kimseyle bir alâkam dayanıklı dövüşüm yok ve bunlar benim tespitlerim.

Bu duruma kendinizi siz düşürdünüz, keşke pek çok kadına göre eğitimi, işi, ekonomik özgürlüğü olan biri olarak ne kadar şanslı olduğunuzu görseniz ve evet kendimi ezdirdim ama ben bu acizliğe ve ezikliğe son veriyorum, artık güçlü bir kadınım diyip çekip gitseniz ve gerçekten boşansanız, bırakın çamaşır makinesini ve diğer eşyaları sadakanız olsun.

Msparem maverayla çok yakın evliliğimizin senesi ben 1 2 ay önce evlenmişimdir o yüzden çok destek olmak istedim ama birws sakin olmalı güç savaşına giriyor dediği gibi kimse onu tanımıyor haklı haksız mücadesine gerek yokki. O kadar kızgınım ki aileme “ ya kızım sen salak mısın ezik misin ne bu böyle müsade edyorsun” demedikleri için. Burdaki herkes eleştirdi sertçe beni haklılarmış bende sorunmuş ben çok pasif kalmışım. Evet sağlıkçıyım eve haftada 60 dan fazla kişi görüyorum evet çok ünlü ruh ve sinir hastanesnde staj yaptım ama bu evliliğimdeki pasifliğimi engellemedi. En son eşimle tartışmamızda borcumuz olduğu halde ailesini yemeğe çıkarmak istedi. Konu sahibinin eşinin ev alması gibi bişey. Kabul etmedim maddi olarak çok uygunsa isteklerimi sıraladım ve peşine ekledim “ yemeğe çıkarılması gerekiyorsa çıkarırız kendin karar verme” diye. Bana eğer burdakiler o kadar açık eleştiri yapmasalardı ben susar ve “ gidelim. “ derdim :)

Kanarya sen misin? Adini degistirince farketmedim. Sizin mavera ile aranizda ucurum var. Sen konu aciyordun ama sinirini atmak icin degil, gercekten fikir almak icin aciyordun. Son konunu gormustum bunun da en somut ornegi bu konu. Tek bir kisiye bile defol konumdan yazmadin. Demek ki neymis herkes kalbinin ekmegini yermis :) sen sorunlarini cozdun, mavera kalbinin ekmegine devam ediyor :)

Ezik kelimesi, maalesef doğru bir kelime. Hakaret değil, bir niteleme. Kendini güya bu yaşta, eğitimli, çalışan, ekonomik özgürlüğü olan, yaşadığı hayata inanamayacağımız, karşısında kekeleyeceğimiz bir kadın olarak tanıtıp, şu şekilde komik cümleler kuran ve bu kadar kendini ezdiren, konulardan anladığım kadarıyla ne aileler ne kocası tarafından kâle dâhi alınmayan birine ezik denir. Eziklik psikolojisi ve öz saygısını geri kazanması için psikolog desteği gerekli konuyu açan arkadaşa.

O kadar konu açıp boşanmayı diline pelesenk ediyor;ama hâlâ içten içe boşanma niyetinde değil, satır aralarında kocasının düzelmesini umuyor, sesi çıksın diye bekliyor, aslında ondan taraf bir çözüm bekliyor. Avukat kısmı bak ben ciddiyim havası vermek için bir blöf, aba altından sopa gösteriyor kendince. Kocam diye boynuna atlayacak yuva kolay kurulmuyor diyip adam ağzını açsa.

Büyüklenmeyle olmaz o işler; gerçek hayatta görsem kekelermişim, mahalle ağzı plaza ağzı kırmasıymışım yazdıklarım, siz kimsiniz de kekeleyeceğim? İngiliz Kraliyet Prensesi misiniz?

Siyah saçımla, ipek kirpiğimle, güllerimle beni uğurluyormuş; o kadar mı zorunuza gitti de beni bu şekilde aşağıladığınızı mı sanıyorsunuz? Başka üyeleri de kendinizce(!) aşağıladığınıza şahit oldum.

Gerçek hayatta hayal edemediğimiz, inanamayacağımız bir hayat yaşıyor gibi lanse ediyorsunuz, çevrenizdekilerin tavırlarınız yüzünden kâle dâhi almadığı bir hayat yaşıyorsunuz, pasifsiniz, kendinizce agresifsiniz, muhtemelen kendinizi övdüğünüz kadar kayda değer biri bile değilsiniz. Siz bu yüzden aşağılık kompleksinizi burada kapatmaya çalışan, gerçekleri duyunca da gerçek olduğunu içten içe bildiğiniz için de yediremediğinizden, burada insanlara içinizi kusan birisiniz sadece.

Aylarca yurtdışındaydım, gelince bir bakayım dedim, kimseyle bir alâkam dayanıklı dövüşüm yok ve bunlar benim tespitlerim.

Bu duruma kendinizi siz düşürdünüz, keşke pek çok kadına göre eğitimi, işi, ekonomik özgürlüğü olan biri olarak ne kadar şanslı olduğunuzu görseniz ve evet kendimi ezdirdim ama ben bu acizliğe ve ezikliğe son veriyorum, artık güçlü bir kadınım diyip çekip gitseniz ve gerçekten boşansanız, bırakın çamaşır makinesini ve diğer eşyaları sadakanız olsun.
Hak verdiğim çok yan var , ama zaten hassas bir dönemdeyken çok daha fazla tepki verebiliyorum. Sizinle ilk kez bu konumda konuşuyoruz üzerinize alınmayın, diğer arkadaşlar mimli burada. Ben yokken bile arkadan dalga gçeen tipler. Sorsanız derdimle dertleniyorlar :)

G gunces ve beklenen oldu

Hahhahaha bugün Katibin Ruhu Katibin Ruhu kovuldu
Haddimiz bildirildi
Hakaretler zaten hava da
En baştaki yorumumuzu şuraya koyasım geliyor

Allah aşkına mavera şu konunu kapattir iyiden germe herkesi

Hahah sasirdik mi?

Geriden okuyarak geliyorum, katibe sikistigi yerde sorular sormus, sonra kovmus iste boyle bir denge maveradaki :) bu denge insani manyak eder ya :) donme dolap gibi adam iyi dayanmis 1 sene ama helal olsun.

Msparem maverayla çok yakın evliliğimizin senesi ben 1 2 ay önce evlenmişimdir o yüzden çok destek olmak istedim ama birws sakin olmalı güç savaşına giriyor dediği gibi kimse onu tanımıyor haklı haksız mücadesine gerek yokki. O kadar kızgınım ki aileme “ ya kızım sen salak mısın ezik misin ne bu böyle müsade edyorsun” demedikleri için. Burdaki herkes eleştirdi sertçe beni haklılarmış bende sorunmuş ben çok pasif kalmışım. Evet sağlıkçıyım eve haftada 60 dan fazla kişi görüyorum evet çok ünlü ruh ve sinir hastanesnde staj yaptım ama bu evliliğimdeki pasifliğimi engellemedi. En son eşimle tartışmamızda borcumuz olduğu halde ailesini yemeğe çıkarmak istedi. Konu sahibinin eşinin ev alması gibi bişey. Kabul etmedim maddi olarak çok uygunsa isteklerimi sıraladım ve peşine ekledim “ yemeğe çıkarılması gerekiyorsa çıkarırız kendin karar verme” diye. Bana eğer burdakiler o kadar açık eleştiri yapmasalardı ben susar ve “ gidelim. “ derdim :)

Kanaryam bitanem biliyorum her zaman diyorsun olumlu olumsuz bütün yorumlar beni geliştirdi diye hep dersin keşke herkes senin gibi olsa bak yine hanım hanımcık olduğunu gösterdin senin meslekle dalga geçti ama sen gereken cavabı usulüne göre verdin

Oysa mavera ne is yapar bilmeyiz kariyeri iyi ama ne iş yapıyorsun desek yada işiyle ilgili laf desek artık bize neler der tahmin edebiliyoruz artık

Aman aman allah mafaza

G gunces ve beklenen oldu

Hahhahaha bugün Katibin Ruhu Katibin Ruhu kovuldu
Haddimiz bildirildi
Hakaretler zaten hava da
En baştaki yorumumuzu şuraya koyasım geliyor

Allah aşkına mavera şu konunu kapattir iyiden germe herkesi
Şekerim niye geriliyorsun ki? Ben cok seviyorum maveranın konularını. Yolda bırakılıyor kocasına sarılıyor (yolda bırakan kocası) kaynanasıyla kavga ediyor kaynanasına sarılıyor, görümcesiyle kavga ediyor sonra görümcesiyle tatile çıkıyor (bu tatil esnasında kocişkosu yol ortasında indirmişti)
Yl yapan psikologlar icin harika bir tez konusu. Kadın olarak üzülüp sonra herkes kendine biçtiği değeri yaşar diyor kaynanasını ne zaman özür yemeğine çağıracak diye bekliyorum.
Ps: kekeleyerek bekliyorum mlsfki

Hahah sasirdik mi?

Geriden okuyarak geliyorum, katibe sikistigi yerde sorular sormus, sonra kovmus iste boyle bir denge maveradaki :) bu denge insani manyak eder ya :) donme dolap gibi adam iyi dayanmis 1 sene ama helal olsun.
Verdiğim cevaplara da ölü taklidi yaptı, işine gelmedi. O bana soru sorsa ne, kovsa ne? Onun rüzgarı benim şalımı havalandırmaya yetmez. Mimliymişiz biz. :) Çoğüzüldüm.

Şekerim niye geriliyorsun ki? Ben cok seviyorum maveranın konularını. Yolda bırakılıyor kocasına sarılıyor (yolda bırakan kocası) kaynanasıyla kavga ediyor kaynanasına sarılıyor, görümcesiyle kavga ediyor sonra görümcesiyle tatile çıkıyor (bu tatil esnasında kocişkosu yol ortasında indirmişti)
Yl yapan psikologlar icin harika bir tez konusu. Kadın olarak üzülüp sonra herkes kendine biçtiği değeri yaşar diyor kaynanasını ne zaman özür yemeğine çağıracak diye bekliyorum.

Irkekkk dedigin temizlik yemek yapmaz bikerem. Bu
yuzden hepimiz mutsuzlukla besleniyoruz :) neden cunku benim kocam bu saydiklarimi da yapar. Bu yuzden maverayi karsimda gorsem elini oper kekelerim ben :) simdiki derdi aksama ne pisirsem de kocisimin gonlunu alsam :)

Verdiğim cevaplara da ölü taklidi yaptı, işine gelmedi. O bana soru sorsa ne, kovsa ne? Onun rüzgarı benim şalımı havalandırmaya yetmez. Mimliymişiz biz. :) Çoğüzüldüm.

En iyi yaptigi sey :) Mesela esini avukatla ne diye gorusturdu kafamda deli sorular ama cevap yok.

Giriş - Gelişme - Hakaret.
hiç değişmiyor bu sıralama 🤷‍♀️

En iyi yaptigi sey :) Mesela esini avukatla ne diye gorusturdu kafamda deli sorular ama cevap yok.
Ben onun avukatla görüştüğünü bile inanamıyorum avukatı aramak yerine çamaşır makinesinin önüne oturup bir eli makine de bir eli telde bize bunu yapma diye kocasını aramistir bu daha inandırıcı cunku

Avukat ile görüşüldü mü ki? Öyle bir avukat var mı? Yaşandı mı bu?

Kiz caktirma inanmis gibi yap :)))bak kocis bu yuzden cok uzulmus yersen :) avukat demis ki ayagini denk al yoksa bosar bu kadin seni. adam korkudan tir tir titremis hemen ailesini cagirmis. O arada minik bir aglamak istemis ama sesi icine kacmis :) maveranin ailesi tabi kizlarini el bebek gul bebek buyuttugu icin siz bilirsiniz karariniza saygi duyariz demisler ama konusurken hep cok dikkatli konusmuslar ki adam kirilmasin.

Mesela benim boyle bir evliligim olsaydi rahmetli anacigim beni dove dove o evden goturmustu. Simdi ben maveranin karsisinda kekelemeyip ne yapayim?

Giriş - Gelişme - Hakaret.
hiç değişmiyor bu sıralama 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X