Acil yardım hanımlar

sadece ders eğitimi olmaz. insanlık eğitimi lazım o da ilkokul civarı kuruluyor. sonrasında üniversitede ne okumuş insani ilişkiler açısından çok fark etmiyor. zemin sağlam değilse ordinaryus olsan çöp gibi insan olursun neler gördük be heyt.

Adam ruh hastasi, hele senle ve eski sevgilisiyle ilgili hayalini anlattin ya kesin karar verdim. Insan karisina nasil der böyle biseyi. Aman diyim gitme, varsin yillarca bosanama ama sakin sakin gitme!
Daha neler neler varda burada anlatılmıyor değişken bir ruh hali var bana kendimi suçlu hissetmem için psikolojik baskı uyguluyor

Avukatla gidin. Ya da bir yakınınızla. Kendinizi tehlikeye atmayın.

Annem de böyle diyor bir yüzün gülmedi hiç şansın yokmuş oysaki sen kimsenin birseyine karismazsin sessiz sakinsin neden böyle oluyor diyor

Bundan sonra iste aklini kullan ilk is olarak o koca olacak adama onun yanina gelmeyecegini, ne esya nede hakkini helal etmesini istemedigini söyle. Ama öyle bi söyle ki, adam donsun kalsin bidaha cesaret edemesin seni arayip rahatsiz etmeye.
Bosanma davasini bulundugun yerde acacagini ve bundan sonra sadece ve sadece avukat araciligi ile görüsecegini söyle. Telefonlarini acma, isterse eger mesaj olarak yazarsa bildirsin. Böylece elinde kanitin olur.

Digeri ise, cocugunun babasi sana bi iliski karsiti cocugunu göstermeyi ne sekilde bildiriyor? Bunu sana yazmasini sagla, yani telefonda konusurken degilde mesaj olarak falan. Onunlada bir diger dava acarak cocugunu alirsin yanina.

Avukatla gidin. Ya da bir yakınınızla. Kendinizi tehlikeye atmayın.
Avukatla görüştüm dört bin lira istedi benim durumum belli veremem dedim okadar para ozaman dedi eşinizin verdiği nafaka ile iki bin siz verin ikibin de oradan tamamlariz ben ondan birşey talebi etsem hayatta bosamaz beni dedim ozaman dedi baroya gidin oradan avukat tayin edilsin üzerinize bir mal mülk var mı dedi bende var dedim babam vefat edince arabalar araziler hisseli olarak bana da kaldı dedim ozaman o da olmaz dedi şimdi adliyeye gidip dilekçe mı kendim vermeyi düşünüyorum

Sağolun yorumunuz için dediğiniz gibi yapmak en mantıklısi diğerine mesaj olarak bunu yazdırıp kanitlamam gerek yazmıştı bende görmemek için silmiştim bundan sonra hiçbir mesajı silmeyecegim

Esiniz igrencligin zirvesinde.Size bunu soyledigi an bosanacaktiniz. Biz nerde yasiyoruz ya? Bu ulkede bu zihniyette insanlar mi var! Tiksindim.

Canim sen evi falan bosver. Senin hayatindaki iki adam da birbirinden berbatmis. Yarin obur gun kapina dayanmayacaklarini nerden bileceksin? Bence derhal bir kadin siginma evine git. Sen istemedigin surece kimse seni bulamaz.

Ay cok fena oldum yaa nasil dayandiniz bu insanlara

bunu da boşanma dilekcene yazabilirsin. şikayet edeceken bunu da yaz dilekceye.

Ciddi mı dedini
evet ciddiyim... psikolog ile bile görüştür.. 5-10 seans gitsin.
cunku kocan şizofren ve paranoyak gibi. davranış bozuklugu var. akıl noksanlıgı herşey var.
insanın cinsel fanteziler olur. her iki tarafta buna onay verirse yaşanır ama bunun da bir adabı olur. seninkinde cinsel dürtü fazlalıgı da var demek ki..
sana fiziksel ve piskolojik şiddet uygulamış ( bunu da yaz dilekceye )

* aaaama sen bir daha evlenme. çünkü sessiz sakin oldugun için sana kısmet bulanlarda seni sadece harcıyorlar demek ki...üzerine okumamışsan hiç evlenme.
egitim okul insanı insan yapmaz ama bilirsin kendine guvenin olur, işin olur, korkun olmaz...

1. eşini ne dava ac. cocugumu görtermek için benimle ilişki istiyor de. hayır dediigim için cocugumu göremiyorum de.
veleyati de sende iste polise bunu de. zorla alıkoyma var hapis bile yatar. nafakada vermiyordur bundan baya ceza alır. bun uda söyle.eldenb verdim derse onları nafaka sayılmıyor. bankaya yatırması lazım ispat şart.

sen vicdanı evliligie iyilige karıştırma sokma. senin 2 eşinde sen sakin oldugun için bilerek ve isteyerek seni kullanmışlar.
sana bu kısmetleri kim bulduysa inan bu adamların huylarını biliyorlardır adamım kadar eminim.
sen de de cok kabahatr var hiç mi anladım . 1. anlamadın iyi de 2 ? nasıl anlamadın ?

Daha neler neler varda burada anlatılmıyor değişken bir ruh hali var bana kendimi suçlu hissetmem için psikolojik baskı uyguluyor
tum bu neler neler kısmını dilekcene yaz. tazminatta iste. maddi manevi.
ve tv ye cık. cocugunu da görürsün, oglunu da alırsın, 2 kocanı da hapise attrırırsın..

Kaldığım yeri hiç kimseye söylemedim anneme bile yalan söyledim il de kalıyorum dedim ama küçük bir ilçede ev kiraladim burada beni bulamazlar. Ben aptal mıyım yada nasıl tanımlanır bilmiyorum insanların kötü yanlarını görmemeye çalışıyorum kendimi uzmemek için sonra iyi taraf illaki her insanda oluyor bulmak istersen onu buluyor merhamet ediyorum gerçekten gerizekalıyim neden böyleyim keşke acımasız biri olsaydim

bence bu mesaji birden fazla kez oku iyice sindir ve uygula Akrep 87 .
kendini harcama.
daha 87lisin bide galiba genceciksin. Yazik etme kendine.

Allah razı olsun evet en çok da kabahat bende var neden evlendim ki milletin lafına bakarak hep kendi kendime ettim kendimi suçlayıp duruyorum kendime yaptıklarım için. Onun ise ruh hali iyi değil fantezilerini anlatinca sen kafayı yemişsin diyorum ben onunla birbucuk yıldır isteyerek birlikte olmuyordum oda çok nadir oluyordu bana diyordu sen bana vermiyorsun ki ondan böyleyim oysaki daha öncede böyleydi.

sen o avukata bakma. barodan az ücretli avukat tutabilirsin.
ayrıca burası yabancı ülke degil. filmlerde ki olmıuyor..
sen adliyeye git. avukat sor. üzerine mal mülk degil sgk varmı çalışıyor musun maaşın var mı bunlara bakılır.
muhtardan fakirlik belgesi isteyeceksin

fantezilerini anlatinca sen kafayı yemişsin diyorum ben onunla birbucuk yıldır isteyerek birlikte olmuyordum oda çok nadir oluyordu bana diyordu sen bana vermiyorsun ki ondan böyleyim oysaki daha öncede böyleydi.

İsteyerek birlikte olmuyorum derken isin icin de birde tecavuz mu var?!
altini cizdigim kelime tarzindaki bir uslupla konusan kisi size nasil eslik yapabilir ya?
size kalan mirastaki hissenize dusenlerden birini satin, avukat tutun, siginma evine yerlesin, insanlara hemen guvenmeyin, ucuncu bir evlilik yapacaksiniz da bir kac yil bekleyin, gercekten buraya yazin fikir verelim en azindan.
yeminle basima agri girdi

Son düzenleme:
Sağolun yorumunuz için dediğiniz gibi yapmak en mantıklısi diğerine mesaj olarak bunu yazdırıp kanitlamam gerek yazmıştı bende görmemek için silmiştim bundan sonra hiçbir mesajı silmeyecegim
eger sms attı ise o mesaj mahkeme kanalı ile opretör tarafndan cıkartılı dökümü. tabi senesi önemli. 5 yılk önce ise zor 1 sene içinde ise sanırım cıkar. operatöre sormak lazım..
ya gercekten sen okudun mu ? ne mezunusun ? bu kadar saf olamazsın ya ? yada hiç mi kimse sana akıl vermedi ? hiç mi caban yok hayata karşı? susup neden oturuyorsun ? ben böyle biri degilim.. beni topraga altına koy dişimle bile kazarım orayı cıkmak için...

bence bu mesaji birden fazla kez oku iyice sindir ve uygula Akrep 87 .
kendini harcama.
daha 87lisin bide galiba genceciksin. Yazik etme kendine.
Gerçekten güzel özetlemiş Allah razı olsun vakit ayırıp bana akıl verdiniz konuşacak danışacak kimsem yok daha yirmi dokuz yaşındayım on yedi yaşından beridir hayal ettiğim sadece mutlu bir aile olmak esimi işten geldiginde güler yüzle karşılamak oğlum eşim ve ben mutlu huzurlu yaşamaktı ama bu hiç olmadı ve benim hiç büyük hayal ya da ideallerim olmadı normal bir hayat istedim ben neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…