- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son kez babanı ara'' baba ya şimdi gel yada böyle devam ederse cenazemi almaya gelirsin'' de bakalım. Mutlaka gelip arkanda olacaktır.Allah yardımcın olsun ama bak ne güzel sana buradan yardım elleri uzanmış kendin için istemiyorsan çocukların için düşün derim iş imkanı bile sunmuşlar silkelen kendine gel lütfeeeeen!!!Babam öyle deseydi bu bir daha tekrarlanmazdi. Ve ben yine. Babami çağırırdim ama babam yanlarında beni savunmadı nasıl çağırayım nasıl güvenip gideyim
Gecen anlattım telefonda agliyordumda yeter dedim sen dedi yemek yap ben geliyorum dedi . Geldi hic görmedi beniBiz de sığınma evi diyoruz ..valla mahfettin bizi cansu. Babandan rica etmeyeceksin gerekirse ayağına kapanıp o adam beni öldürür böyle giderse diyeceksin. Ona da bize anlattığın gibi normal anlatıyorsan gönderir tabi seni![]()
Hayır asla düşünmüyorum cnm yanlış anlatmissindir bu olaylardan sonra doğurduğuma guzel bir hayat veremezsen 4 cuyu asla düşünmüyorumDaha dun gece 4.cocugu dogurmayi dusunuyorum yazmistin cansu sen ya bizimle kafa buluyorsun ya da kafana aldigin darbeler ciddi zararvermis![]()
Keske olmasaydı gercegim bazen ertelenmemeli bazı seyler hep düzelir gözüyle baktım ölmüyorsa olmuyorbu konunun gerçek olmamasını istiyorum.
Keske olmasaydı gercegim bazen ertelenmemeli bazı seyler hep düzelir gözüyle baktım ölmüyorsa olmuyor
Ozaman oyle yap cansu eainin maddi durumu iyiyse para biriktir guvencen olsun.kps de gir.cocuk lutfen dogurma.Kızlar akvaryumun icine cam engel bırakırlar balıklar karşı tarafa geçemez . Bir sure sonra cam engeli kaldırırlar . Balıklar karşıya geçmez . Halbuki cam engel kalkmış ama balıklar öyle sanmıyor var olduğunu düşünüp gitmiyorlar . Suan belki cesaretimi toplasam hayatım daha iyi olur bende bilmiyorum elim kolum bağlı aileme bakıyorum o güveni vermedikleri icin gerideyim . Nolur bana kızmayın cocuklarım kucuk çalışsam manti biliyorum gözleme orgu bunlarla ilgili yine is bulurum en küçüğüm 18 aylık kimseyede güvenmem evladımı bilmiyorum belki cam engel yok ama bende varmış gibi görüyorum zorluyorum ama olmuyor
USeviyan , Cansu'nun eski konularına bak ! Anne babası ayrıymış. Babası bu kadar şiddet yaşadığını bilmiyormuş , kafam durdu eski konularını okuyunca ...Dünden beri başımda ağrılar hala geçmedi ya
Cnm bu gun daha iyiyim çocuklarımla parka gittik biraz dolaştık artık ağlamıyorum hayat devam ediyor ben bir annneyim . Cocuklarım icin dimdik olcan sizlerde üzülmeyin artık . Destek icin cok sagolun . Bu hava biraz serinde serin derin nefes aldım cok rahatladım Rabbim ne muradınız varsa versin allahım herseyi gönlünüze gore versin destek icin coook sagolunYa ben sana öyle üzüldüm uyumadan önce sana ve evlatlarına dua edip durdum.. gencecik yaşında neler yaşatmışlar sana.. en büyük hatayı babanlar yapmış seni onların önünde ezerek.. deseydi ki ben evladımı sokakta bulmadım ayağınızı denk alın.. yok düzelmedin mi çok şükür kızıma da torunlarıma da bakarım ben.. bak bakalım böyle yapabilcekler miydi.. ah cansu içimi dağladın dert oldun içime sana üzüntüden uyuyanadım bile
Yasimdanmi bilmiyorum hep çekiniyorum ayıptır diyorum . Ama bir hada olsa dediğinizi yapıcam en azından ne yapacağımı biliyorum cok sagolOzaman oyle yap cansu eainin maddi durumu iyiyse para biriktir guvencen olsun.kps de gir.cocuk lutfen dogurma.
Ama mutleke 3-5 at bir kenara bu adama guven olmz o sana vurusada git hastahaneye orada polis oluyor ztn esim dovdu de darp raporu al esini cekerler karakola seni sahipsiz saniyor o yuDen boyle at kosturuyor.kusura bakma sende tepkisiz birisin.
Yahu esinsen cwkiniyosan beni sikayetmi ettin der diye hastahaneye gidince dr sikayet etti haberim yok de.bunu bi sikistirirlar karakolda.Yasimdanmi bilmiyorum hep çekiniyorum ayıptır diyorum . Ama bir hada olsa dediğinizi yapıcam en azından ne yapacağımı biliyorum cok sagol
Bunu öğrenmem iyi oldu cnmYahu esinsen cwkiniyosan beni sikayetmi ettin der diye hastahaneye gidince dr sikayet etti haberim yok de.bunu bi sikistirirlar karakolda.
Korkma beni dover diye sover diye korkma ztn yapiuor bunlari.allah yardimcin olsun
O olayı bildiğimden dedim cansu. Sen gideceksin babana. O zaman yanında kocan görümcen yok muydu zaten. Baban da gelip yiyip içip gitmişti Gideceksin çocuklarınla babana beni o eve gönderirsen ölüm çıkar oradan diyeceksin. Sen babanı eve çağırıp yemek hazırlıyorsun. Sen gideceksin. Bak o zaman da yol yordam gösterdik şimdi de gösteriyoruz sen bildiğini yapıyorsun. Babana iyiyim dersen olmaz. Ölürsem vebali üzerinize demen gerekirken, kapısına dayanman gerekirken... Sen her şeyi kocaya kvye görümceye duyurarak yapıyorsun. Tabi çözülmez kuzum..Gecen anlattım telefonda agliyordumda yeter dedim sen dedi yemek yap ben geliyorum dedi . Geldi hic görmedi beni
Sen bir şey yapmazsan o eşten daha çok dayak yiyeceksin cansu. Vicdan mı bekliyorsun daha? Bu hayatta öyle bir adalet olsa, herkeste vicdan olsa bu kadar kadın cinayetiydi, tecavüzdü olur mu? Sen kendi hakkını savunmazsan kimse senin hakkını senin yerine savunmaz. O evde dayağını yiye yiye otururken değnek mi değecek de düzelecek o adam. Döven o zaten. Vicdan kırıntısına sahip adam bir kadını saatlerce döver mi?Arkadaslar destek icin sagolun suan kendimi daha iyi hissediyorum . Keske ailemde sizin kadar vicdanli ve merhametli olsaydılar . Evliliğimi bu sekilde kangiran evliliği kurtarmak zorunda kalmazdim esiminde hic umrunda degil halen bile demekki vicdanı hic kalmamış. Rabbim icine merhamet versin