- 1 Aralık 2014
- 271
- 234
- 53
Can suçum artık sana hiçbişey Demicem.. Diğer formdaki yazılarını okudum az önce .. öğretmen bi babanın kizisin.. ayaklarının üstünde pekala durabilirisin herkes kendi kaderini belirler ayroca babanın günahıni almışız bakmıyo diye.. adam herzaman yanındayım demiş zaten.. burda acitasyon yapiyosun bence bi cesit psikolojini rahatlatiyosun. Allah sana akıl fikir,sonrada cesaret versin.. 2 günümü aldın uzdun bizi.. hiç bi şeye olumlu cvbin yok.. yapamam korkuyorum kimse bakmaz.. 50 kişinin önerilerinde sadece 2 kisininkiji kabul etmişsiniz. . Valla mücadele etmezsen kaybeden sen olursun.. bende bi çok şey yaşadım ama mücadele ettim çocuğum için.. halada ediyorum.. seninde 3 çocuğun varsenin psikolojin düzgün değilken nasıl egitebilirsin onları. . Önce ssk an arsa git bi danis.. Devlet hstnlrinde bile var artık psikolojik danismanliklar.. bunu bari yap çocukların icin.. sonrasi gelir.. ama çareyi burda arama.. kendi kendini caresi olucaksin.. ok?? hadi kızım yolun açık olsun. He unutmadan şunu da soyliyeyim.. kocanın durumu iyi ise çocuklarını mukakkak bi Anaokulunda yazdır.. evdeki stresli ortamdaki huzursuzlugu orda oyun oynarken çıkarırlar dejarz olurlar..hiç bişi yapamiyosan bari bunu yap