- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Herkese iyi geceler,
Heycanımdan ne yapacağımı şaşırdım. Buradan fikir almak her zaman çok iyi gelmiştir bana.
Eski konumu hatırlıyormusun bilmiyorum, görüştüğüm biri var. Vardı yani. Herşey çok güzel giderken benim hatam yüzünden çok kırdım üzdüm onu. Bana karşı hisleri hala aynı bundan eminim, kendisi de söyledi zaten ama çok gururlu malesef
ben onu çok üzdüm kırdım ama istemeden oldu sonra da o beni kırdı ağır konuştuk birbirimize.
Ama şimdi ben onu kaybetmek istemiyorum. O da yaşananlar yüzünden tekrar bişeylere devam edemeyeceğimizi düşünüyor. Hem de gurur yapıyor. Ama tam olarak bitirmiyorda, vazgeçemiyor.
Onu geri kazanmak istiyorum. Msjlarda çok iyi anlatamıyorum kendimi. Yüzyüze olmayınca pişmanlıgımı üzüntümü ne kadar anlayabiliyor emin değilim. Bu haftasonu bi şehirde eğitimi var çok önceden biliyordum gideceğini iptal olma durumu yok. İnternetten adresinide öğrendim eğitim yeri kalacağı otelle aynı. Aklımdan onun yanına gitmek geldi. Hem yüzyüze konuşmak için hemde kendimi ifade edebilmem için bu iyi olur diye düşündüm.
Ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilemedim. Onun kalacağı otel çok çok lüks
aynı yerde kalmamız mümkün değil yani. Ama o şehre ilk gittiğimde o otele gidicem karşısına çıkmak için. Acaba önceden bi msjmı yazsam ya da süprizmi yapsam? Beni gördüğünde sevineceğinden eminim. Hatta bana bilerek son konuşmamızda bu eğitimini söyledi laf arasında. Çümkü o şehirde birlikte gezmek dolaşmak benim hayalimdi hep bunu çok defa konuşmuştuk gideceğimiz yerlerden bahsetmiştik
hatta o şehirde ben önceden yaşadım ve hep onu gezdirebileceğimi götüreceğim yerleri konuşurduk. İçim gidiyo orada yanında olamayacağım diye. Napıyım sizce kızlar bi fikir verin. Orada kalacak yer bulmam gerekiyor, havaalanından direk yanınamı gitsem elimde valizle
Güncelleme: 5. Sayfa
Heycanımdan ne yapacağımı şaşırdım. Buradan fikir almak her zaman çok iyi gelmiştir bana.
Eski konumu hatırlıyormusun bilmiyorum, görüştüğüm biri var. Vardı yani. Herşey çok güzel giderken benim hatam yüzünden çok kırdım üzdüm onu. Bana karşı hisleri hala aynı bundan eminim, kendisi de söyledi zaten ama çok gururlu malesef

Ama şimdi ben onu kaybetmek istemiyorum. O da yaşananlar yüzünden tekrar bişeylere devam edemeyeceğimizi düşünüyor. Hem de gurur yapıyor. Ama tam olarak bitirmiyorda, vazgeçemiyor.
Onu geri kazanmak istiyorum. Msjlarda çok iyi anlatamıyorum kendimi. Yüzyüze olmayınca pişmanlıgımı üzüntümü ne kadar anlayabiliyor emin değilim. Bu haftasonu bi şehirde eğitimi var çok önceden biliyordum gideceğini iptal olma durumu yok. İnternetten adresinide öğrendim eğitim yeri kalacağı otelle aynı. Aklımdan onun yanına gitmek geldi. Hem yüzyüze konuşmak için hemde kendimi ifade edebilmem için bu iyi olur diye düşündüm.
Ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilemedim. Onun kalacağı otel çok çok lüks

Güncelleme: 5. Sayfa
Son düzenleme: