Acil yardım kızlarr

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Herkese iyi geceler,
Heycanımdan ne yapacağımı şaşırdım. Buradan fikir almak her zaman çok iyi gelmiştir bana.
Eski konumu hatırlıyormusun bilmiyorum, görüştüğüm biri var. Vardı yani. Herşey çok güzel giderken benim hatam yüzünden çok kırdım üzdüm onu. Bana karşı hisleri hala aynı bundan eminim, kendisi de söyledi zaten ama çok gururlu malesef:KK43: ben onu çok üzdüm kırdım ama istemeden oldu sonra da o beni kırdı ağır konuştuk birbirimize.
Ama şimdi ben onu kaybetmek istemiyorum. O da yaşananlar yüzünden tekrar bişeylere devam edemeyeceğimizi düşünüyor. Hem de gurur yapıyor. Ama tam olarak bitirmiyorda, vazgeçemiyor.
Onu geri kazanmak istiyorum. Msjlarda çok iyi anlatamıyorum kendimi. Yüzyüze olmayınca pişmanlıgımı üzüntümü ne kadar anlayabiliyor emin değilim. Bu haftasonu bi şehirde eğitimi var çok önceden biliyordum gideceğini iptal olma durumu yok. İnternetten adresinide öğrendim eğitim yeri kalacağı otelle aynı. Aklımdan onun yanına gitmek geldi. Hem yüzyüze konuşmak için hemde kendimi ifade edebilmem için bu iyi olur diye düşündüm.
Ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilemedim. Onun kalacağı otel çok çok lüks :KK43:aynı yerde kalmamız mümkün değil yani. Ama o şehre ilk gittiğimde o otele gidicem karşısına çıkmak için. Acaba önceden bi msjmı yazsam ya da süprizmi yapsam? Beni gördüğünde sevineceğinden eminim. Hatta bana bilerek son konuşmamızda bu eğitimini söyledi laf arasında. Çümkü o şehirde birlikte gezmek dolaşmak benim hayalimdi hep bunu çok defa konuşmuştuk gideceğimiz yerlerden bahsetmiştik:cry: hatta o şehirde ben önceden yaşadım ve hep onu gezdirebileceğimi götüreceğim yerleri konuşurduk. İçim gidiyo orada yanında olamayacağım diye. Napıyım sizce kızlar bi fikir verin. Orada kalacak yer bulmam gerekiyor, havaalanından direk yanınamı gitsem elimde valizle

Güncelleme: 5. Sayfa

Son düzenleme:
Konu neydi, nasil kirdiniz onu bilemeyecegim ama ben olsam egitimden döndüğünde bir yemege veya kahve icmeye davet eder öyle konuşurdum.

Buluşmayi, konuşmayi kabul etmiyor ve olmaz bundan sonra diyorsa kendi haline birakirdim. Bu kadar peşinde koştura koştura kendini affettirmeye calişmak bana gore biraz kendini rezil etmek oluyor. Bu hareketinizden somra adam sizi parmaginda oynatir ki zaten oynatiyor da.

Affetmeyecek insan bititrir gider. Iliski olmaz diyorum ama vazgecemiyorum da olaylari tamamen peşinde koşturma amacli umut vermek zaten.
Biliyorum cok karamsar oldu ama böyle yani...

Konu neydi, nasil kirdiniz onu bilemeyecegim ama ben olsam egitimden döndüğünde bir yemege veya kahve icmeye davet eder öyle konuşurdum.

Buluşmayi, konuşmayi kabul etmiyor ve olmaz bundan sonra diyorsa kendi haline birakirdim. Bu kadar peşinde koştura koştura kendini affettirmeye calişmak bana gore biraz kendini rezil etmek oluyor. Bu hareketinizden somra adam sizi parmaginda oynatir ki zaten oynatiyor da.

Affetmeyecek insan bititrir gider. Iliski olmaz diyorum ama vazgecemiyorum da olaylari tamamen peşinde koşturma amacli umut vermek zaten.
Hiç böyle düşünmemiştim. Ben ona yalan söyledim ve bişeyleri sakladım. Bunu öğrendi ve bir türlü kabul edemedi benim böyle bişeyi yapmış oldugumu. Aynısını o bana yapsaydı ben direk tüm kapıları kapatırdım. Hala hoşlandıgından eminim ama kendine yediremiyo diye düşündüm hep.

Hiç böyle düşünmemiştim. Ben ona yalan söyledim ve bişeyleri sakladım. Bunu öğrendi ve bir türlü kabul edemedi benim böyle bişeyi yapmış oldugumu. Aynısını o bana yapsaydı ben direk tüm kapıları kapatırdım. Hala hoşlandıgından eminim ama kendine yediremiyo diye düşündüm hep.

O kararini coktan vermiştir :) Bazilari direk bitirir, bazilari olsa da olur, olmasa da moduna gecer peşimden koşsun diye bakar.

Gerçekten içine sindirip sensiz olamayacagini dusunurse kendisi döner zaten. O zaman samimiyetine inanirsin ama peşinde koşmaniz için atilan her yeme de kosmayin. Hata yapmissiniz tamam da buyuk seylere kalkismayin dondugunde davetinizi yapin, gelirse konusmanizi yapin ve özurunuzu dileyin.

Onun için birşeyler yapmak için illa otele gitmeye gerek yok bence . Başka türlü affettirin kendinizi .
Ben kendimden biliyorum , kim olursa olsun çat kapı gelen kimseden ya da sürprizlerden hoşlanmıyorum . Aranız iyi iken kurduğunuz hayal başka , şu andaki durumunuz başka .. birde eğitim için gidiyormuş , belki ortamı müsait olmayacak insanların yanında özel hayatı bir derece ortaya çıkmış olacak vs.vs. Ben gitmezdim.. ama döndüğünde , bir mesaj atın ‘vaktin varsa kahve içelim mi ‘ filan ... ondan gelecek cevaba göre bakarsınız ne yapacağınıza :KK66:
Fazla Naz’da aşık usandırır . Umarım bunu biliyordur . :KK70:

O kararini coktan vermiştir :) Bazilari direk bitirir, bazilari olsa da olur, olmasa da moduna gecer peşimden koşsun diye bakar.
Gerçekten içine sindirip sensiz olamayacagini dusunurse kendisi döner zaten. O zaman samimiyetine inanirsin ama peşinde koşman için atilan her yeme de koşma.
Bilemiyorum, kafam çok karışık. Kendimi hep haksız gördüğüm için hiç bu açılardan düşünmedim. Yalan benim hayatta en katlanamayacağım şeydir ve böyle bişeyi ben yaptım üstelik

çok mu büyük bir konufda yalan söylediniz? yedekte bekletiyor gibi geldi bana affedecekse affeder affetmeyecekse de bunu söyler tüm yolları kapatır bu belirsizlik yedek kulübesindesiniz gibi geliyor bana. affedeceği de yok ilginiz de hoşuna gidiyor ego tatmini sırf.

Onun için birşeyler yapmak için illa otele gitmeye gerek yok bence . Başka türlü affettirin kendinizi .
Ben kendimden biliyorum , kim olursa olsun çat kapı gelen kimseden ya da sürprizlerden hoşlanmıyorum . Aranız iyi iken kurduğunuz hayal başka , şu andaki durumunuz başka .. birde eğitim için gidiyormuş , belki ortamı müsait olmayacak insanların yanında özel hayatı bir derece ortaya çıkmış olacak vs.vs. Ben gitmezdim.. ama döndüğünde , bir mesaj atın ‘vaktin varsa kahve içelim mi ‘ filan ... ondan gelecek cevaba göre bakarsınız ne yapacağınıza :KK66:
Fazla Naz’da aşık usandırır . Umarım bunu biliyordur . :KK70:
Ama aynı şehirde değilizki nasıl çağırıyım:cry: birazda bu yüzden gitmek istedim bu bahaneyle yüzyüze gelecektik.

çok mu büyük bir konufda yalan söylediniz? yedekte bekletiyor gibi geldi bana affedecekse affeder affetmeyecekse de bunu söyler tüm yolları kapatır bu belirsizlik yedek kulübesindesiniz gibi geliyor bana. affedeceği de yok ilginiz de hoşuna gidiyor ego tatmini sırf.
İkinci bir kişi olmadıgına eminim. Kuzenimin arkadaşı zaten, öyle bi durum olsaydı illaki bilirdim zaten uzun bi süre geçmedi daha. Çok büyük bir konuda yaşan söyledim evet. Bu durum onuda etkiledi hatta. Bi sırrı vardı benimle paylaştıgı bende onu arkadaşıma söylemiştim,ama ona yalan söyledim kimse bilmiyor diye. Bu durumu öğrendi

Bence peşinden koşmayın ama illa bir şey yapacaksanız eğitim zamanı yaklaşınca o şehirde birlikte gezme planımız vardı, istersen hala uygulayabiliriz” deyin. Kabul ederse fırsat tanımak istiyordur. Etmezse adama sürpriz yapmak isterken birlikte olmaya zorlamamış olursunuz.

Bilemiyorum, kafam çok karışık. Kendimi hep haksız gördüğüm için hiç bu açılardan düşünmedim. Yalan benim hayatta en katlanamayacağım şeydir ve böyle bişeyi ben yaptım üstelik

Karsimdaki asla affedilmeyecek birsey yapsa pesimden gelmesi umurumda olmazdi. O kişi icin bu gercekten affedilmez birseyse senin oraya gelmen birseyi degistirmez zaten direk bitirirdi, yok degistirecekse affi olmayan birsey degildir zaten. Bilerek arada derede birakiyor seni.

Ayni sehirde oturmuyormuşsunuz yeni gordum bunu. Ben ayni sehirdesinizdir diye dusunmustum. Yanina gidecekseniz haberli gidin, konusmak istediginizi soyleyin, kabul ederse oyle gidin bari...

Bence peşinden koşmayın ama illa bir şey yapacaksanız eğitim zamanı yaklaşınca o şehirde birlikte gezme planımız vardı, istersen hala uygulayabiliriz” deyin. Kabul ederse fırsat tanımak istiyordur. Etmezse adama sürpriz yapmak isterken birlikte olmaya zorlamamış olursunuz.
Sanırım böyle yapmam daha mantıklı. Hem birden pat diye karşısında görmez.

Karsimdaki asla affedilmeyecek birsey yapsa pesimden gelmesi umurumda olmazdi. O kişi icin bu gercekten affedilmez birseyse senin oraya gelmen birseyi degistirmez zaten direk bitirirdi, yok degistirecekse affi olmayan birsey degildir zaten. Bilerek arada derede birakiyor seni.
Çok öfkeli bana. Ona göre ben ona yalan söyleyerek zarar verdim o da bana ağır sözleriyle zarar verdi. Bundan sonra nasıl yaparız diye sorguluyor. Ama bana seni artık sevmiyorum da demiyor. Ya da yazmanı istemiyorum da demiyor. Sadece çok kızgın oldugunu söylüyor.

Bence hiç gerek yok, gözünden düşersin iyice. Bana yapılsa hoşuma gitmezdi, emrivaki yapar gibi olur. Müsait olmayacak belki başka planları var, artık hayatında olmayan biri sonuçta. Kişisel alanına müdahale resmen.
İlla yapacaksan “o tarihlerde ben de ... şehrinde olmayı planlıyorum, bildiğim çok güzel ... yapan bir yer var, ayarlayabilirsek oraya gidelim mi’ gibi sormak daha doğrusu. Ik mık ederse hiç bulaşma, heyecanlanırsa gerisi gelir.

Bence hiç gerek yok, gözünden düşersin iyice. Bana yapılsa hoşuma gitmezdi, emrivaki yapar gibi olur. Müsait olmayacak belki başka planları var, artık hayatında olmayan biri sonuçta. Kişisel alanına müdahale resmen.
İlla yapacaksan “o tarihlerde ben de ... şehrinde olmayı planlıyorum, bildiğim çok güzel ... yapan bir yer var, ayarlayabilirsek oraya gidelim mi’ gibi sormak daha doğrusu. Ik mık ederse hiç bulaşma, heyecanlanırsa gerisi gelir.
Ben gözünden düşmek değilde onu kazanmak için çabaladığımı anlar diye düşünmüştüm. Hiçöyle ego yapacak biri değil çünkü. Sadece gereksiz gururu olan biri.

Back
X