Her zamanki gibi marc ama içine başka birseyde koymuş sanirim annem farklı kokusune tarz bir temizleyici kullanmıştın
Pas çözücüyle sil bi istersenkonu dogru yeremi actim yanlissa nereye acmam gerekiyor hiç bilmiyorumk.bakmayin
ama sorunum acil ben ocagi dileyim derken az once deterjan yuzunden elektrkle calisan gozu temizledim kuruyunca paslandi malesef siliyorm kuruyunca yine ayni ne yapmam lazim annem gorurse fena olacak
Her zamanki gibi marc ama içine başka birseyde koymuş sanirim annem farklı kokusune tarz bir temizleyici kullanmıştın
Gerçekten mi yaMaalesef dönüşü olmayan bir iş yapmışsınız
Evde yok sanirim bir marka biliyorsanız verir misiniz alsam da denesemPas çözücüyle sil bi istersen
içine çamaşır suyu koymuş olabilir.Her zamanki gibi marc ama içine başka birseyde koymuş sanirim annem farklı kokusuay ne bileyim içindekini öyle silmistim
Hm peki teşekkürleriçine çamaşır suyu koymuş olabilir.
bende çamaşır suyuyla sildiğimde böyle bir durum olmuştu. gececeğini sanmıyorum
sıkma canını benimkide çok kızdı ama geçiyor yaniHm peki teşekkürler
KKadıncağız yorulmasin diye bir iş yapayım dedim sinir tavan yapacak Yandık vallahi hele ki geçmiyorsasıkma canını benimkide çok kızdı ama geçiyor yani
Annenin terlik gazabindan kurtulamayacaksin sanirim
Ben düşünürümde annem o sinirle düşünemez o an muhtemelen :) , çok teşekkürler umarım getiriyorlardirCana geleceğine mala gelsin. Bir de böyle düşünün. O parça muhtemelen tek satılır ya da servis getirir üzülmeyi .
canım tamBen düşünürümde annem o sinirle düşünemez o an muhtemelen, çok teşekkürler umarım getiriyorlardir
Soylerdim ama kokusu farklı annem içine başka birsey de karistirmis bende bilmiyordum kullanırken yani arayamam hata bende maalesef,çok tesekkur ederimCanım
canım tam
Markasını bilmiyorum ama pas-çöz yazıyo üstünde eer sorun paslanmaysa bu isini görür sanırım. Birde hangi markaya o markanın tüketici hizmetlerini arayıp sorunu söyleyip varsa bi çözümü öğrenebilirsin. Onlar bizden de daha bilgilidir. Insallah gecer :/
Çok teşekkürler bugün deneyecegim Allah izin verirsemuhtemelen çamaşır suyu katkılı ya da kuvvetli asidik-bazik bir deterjan kullandınız ya da anneniz başka bir şeyler kattı içine etkisini artırmak için. pas sökücüyü kulak temizleme çubuklarına döküp ufak ufak temizleyebilirsiniz ama o içerden korozyona uğramaya devam edecektir. sıkmayın canınızı, zaten bugün değilse de yarın paslanacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?