• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım lazım

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
konu dogru yeremi actim yanlissa nereye acmam gerekiyor hiç bilmiyorumk.bakmayin
ama sorunum acil ben ocagi dileyim derken az once deterjan yuzunden elektrkle calisan gozu temizledim kuruyunca paslan:(di malesef siliyorm kuruyunca yine ayni ne yapmam lazim annem gorurse fena olacak :(

konu dogru yeremi actim yanlissa nereye acmam gerekiyor hiç bilmiyorumk.bakmayin
ama sorunum acil ben ocagi dileyim derken az once deterjan yuzunden elektrkle calisan gozu temizledim kuruyunca paslan:(di malesef siliyorm kuruyunca yine ayni ne yapmam lazim annem gorurse fena olacak :(
Pas çözücüyle sil bi istersen

Her zamanki gibi marc ama içine başka birseyde koymuş sanirim annem farklı kokusu :( ay ne bileyim içindekini öyle silmistim :(
içine çamaşır suyu koymuş olabilir.
bende çamaşır suyuyla sildiğimde böyle bir durum olmuştu. gececeğini sanmıyorum :KK43:

Cana geleceğine mala gelsin. Bir de böyle düşünün. O parça muhtemelen tek satılır ya da servis getirir üzülmeyi .

Canım
Ben düşünürümde annem o sinirle düşünemez o an muhtemelen :KK66: , çok teşekkürler umarım getiriyorlardir
canım tam
Markasını bilmiyorum ama pas-çöz yazıyo üstünde eer sorun paslanmaysa bu isini görür sanırım. Birde hangi markaya o markanın tüketici hizmetlerini arayıp sorunu söyleyip varsa bi çözümü öğrenebilirsin. Onlar bizden de daha bilgilidir. Insallah gecer :/

muhtemelen çamaşır suyu katkılı ya da kuvvetli asidik-bazik bir deterjan kullandınız ya da anneniz başka bir şeyler kattı içine etkisini artırmak için. pas sökücüyü kulak temizleme çubuklarına döküp ufak ufak temizleyebilirsiniz ama o içerden korozyona uğramaya devam edecektir. sıkmayın canınızı, zaten bugün değilse de yarın paslanacaktı :)

Canım

canım tam
Markasını bilmiyorum ama pas-çöz yazıyo üstünde eer sorun paslanmaysa bu isini görür sanırım. Birde hangi markaya o markanın tüketici hizmetlerini arayıp sorunu söyleyip varsa bi çözümü öğrenebilirsin. Onlar bizden de daha bilgilidir. Insallah gecer :/
Soylerdim ama kokusu farklı annem içine başka birsey de karistirmis bende bilmiyordum kullanırken yani arayamam hata bende maalesef,çok tesekkur ederim

muhtemelen çamaşır suyu katkılı ya da kuvvetli asidik-bazik bir deterjan kullandınız ya da anneniz başka bir şeyler kattı içine etkisini artırmak için. pas sökücüyü kulak temizleme çubuklarına döküp ufak ufak temizleyebilirsiniz ama o içerden korozyona uğramaya devam edecektir. sıkmayın canınızı, zaten bugün değilse de yarın paslanacaktı :KK66:
Çok teşekkürler bugün deneyecegim Allah izin verirse

Back
X