İnşallah az zararla atlatırsın bu dönemi,aldırma nasıl kıyacaksın diyenlere bakma ,senin yaşadığını sen bilirsin cuma bakalım durum ne olacak?
Adetin üstünden 45 gün geçmiş sandım ama 15 gün geçmiş,yani sağlıklı gebelik olabilirde olmayabilirde hakkında hayırlısı
O iğne zaten düşürmek için kullanılıyor diş gebelikte yapılmıştı bana da ama diş gebelik hariç başka normal gebelikte kullanacaklarini sanmıyorum geçmiş olsun.
Benim 2 gün gecikmişken betahcg 1300 lerde çıkmıştı. Sizinkinin sağlıksız gebelik olduğu çok açık bence.
Ama eğer gerçekten yeniden çocuk sahibi olmak istemiyorsanız sadece eşiniz değil siz de korunun. Zaten psikolojik tedavi görüyormuşsunuz. Hayat daha da zorlaşır sizin için.
Ufacık cana kıyma asla evlat hasretinle yanıp tutulanlar var
benim değerlerim yükselmeye devam ediyordu iki doz yapıldı 1 hafta sonrada kanama başladı benimki diş gebelikti ama.Bana da değer yükselmez ise yapılacak zaten. Senin dış gebelikte iğneden hemen sonra kanaman oldu mu. Yoksa bi süre sonra mi oldu
Beni tamamen yanlis anladincanim benim sana anlatmak istedigim baska bisey bazen care olmasini istemedigin seylerdedir ben sosyal baski uygulamak icin yazmadim maneviyat denen seyi kaybettigin icin caresizsin kimsenin hayati dort dortluk degil bilmiyorum ama peygamber efendimizin hayatini hic dinledin mi okudunmu neler cekmis bizimki neki bu hayata dayanamiyorsun peki birgun uyandiginda bu hayatta yasadiklarindan dolayi ebedi hayata nasil dayamacaksin derin bi nefes al aklindan geceni degil icinden geleni yapBu konularda en sinir olduğum.
Vay cani, nasıl aldırırsın, herkes çocuk istiyor vs
De herkesin isteği bu kadını bağlamaz
Bir vazgeçin şu sosyal baskıdan
Karşıdakinin nasıl bir hayatı var bilmiyorsunuz
Sanki siz büyüteceksiniz bebeği
Siz burayı kapatıp hayatınıza devam ederken, bu kadın uğraşacak onunla
Size ne yani, keyfi ister yine aldırır.
Beni tamamen yanlis anladincanim benim sana anlatmak istedigim baska bisey bazen care olmasini istemedigin seylerdedir ben sosyal baski uygulamak icin yazmadim maneviyat denen seyi kaybettigin icin caresizsin kimsenin hayati dort dortluk degil bilmiyorum ama peygamber efendimizin hayatini hic dinledin mi okudunmu neler cekmis bizimki neki bu hayata dayanamiyorsun peki birgun uyandiginda bu hayatta yasadiklarindan dolayi ebedi hayata nasil dayamacaksin derin bi nefes al aklindan geceni degil icinden geleni yap
Dis gebelikse sen istesende sonlanacak zaten o ayri bir konuBu konularda en sinir olduğum.
Vay cani, nasıl aldırırsın, herkes çocuk istiyor vs
De herkesin isteği bu kadını bağlamaz
Bir vazgeçin şu sosyal baskıdan
Karşıdakinin nasıl bir hayatı var bilmiyorsunuz
Sanki siz büyüteceksiniz bebeği
Siz burayı kapatıp hayatınıza devam ederken, bu kadın uğraşacak onunla
Size ne yani, keyfi ister yine aldırır.
Dis gebelikse sen istesende sonlanacak zaten o ayri bir konu
Sonradan fark ettim afedersinYa hamile olan ben değilim
bu bebeğin sağlıksız olduğunu düşünüyor doktor zaten canım. Bu beni tedirgin ediyor zaten. Napcam bilemiyorum. Hem hazır değilim. Hem değer çok anormal düşük. Kafam bi milyon açıkçası
Haklisiniz ama bu mesaji siz okuduysaniz buda bosa degil bi dusunun derim ben insan ayrimi yapan biri degilim musluman olmasanda ayni seyleri soylerim cunku soylemekle mukellefimben kimin yazdığına bakmadım, yorumları okudum sadece
müslüman değilim
karşınızdaki müslüman mı onu da bilmiyorsunuz, o yüzden gücendirici olabilir bazı söylemler.
Ya sağlıksız gebelik tam olarak ne demekmiş? Böyle muglak boş konuşan doktorlara sinir oluyorum. Böyle söylerse korkarsin tabii.
Nedir yani dış gebelik mi, MOL gebeliği mi? Sağlıksız ne demek. Henüz teşhis koynamış belli ama adam gibi söyle dimi diş gebelik olabilir de. Sağlıksiz bebek için mi risk var senin için mi belli degil
Haklisiniz ama bu mesaji siz okuduysaniz buda bosa degil bi dusunun derim ben insan ayrimi yapan biri degilim musluman olmasanda ayni seyleri soylerim cunku soylemekle mukellefim
Ozur dilerim size rahatsizlik verdimsitede zaten yasak dini içerik
ikincisi de siz kendinizi mükellef görebilirsiniz ama benim için rahatsız edici
o yüzden sizin kendinizi mükellef hissetmeniz benim özgürlük alanıma girip rahatsız ediyorsa
hiçbir şey söylememekle yükümlüsünüz
C
Cok haklısın beni tedirgin eden bunlar zaten bişi söylenmemesi. Ve cuma gününe kadar nasıl saatler geçecek onu düşünüyorum . Dua ediyorum hayırlısı olsun diye başka çarem yok
Ozur dilerim size rahatsizlik verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?