Acil yardım lütfen... Hamileyim.

kazayla hamile kalanlar da bi panikle hep ayni konu basligi "acil yardim" seklinde.KK da cocuk mu dusuruluyor noluyor ben anlamadim.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Canim yok mu çevrede başka bir doktor. Ben hamileyken bütün arkadaşlarım bana kendi doktorunu öneriyordu harikadir diye. Yok mu referansi iyi olan bir doktor, bekleme cumayı yarın git.
Sanirim öyle olcak çünkü iyi değilim. Kimseye bişi söylemedim de tek bilenler ben doktor ve sizler. Ailem bilmiyor.

Sanirim öyle olcak çünkü iyi değilim. Kimseye bişi söylemedim de tek bilenler ben doktor ve sizler. Ailem bilmiyor.

Ara arkadaşlarını jinekol9gundan memnun musun diye sorarsin. Detay vermene gerek yok. SorarlarSa adetlerim duzensizlesti vs diye at bişey kafadan.

Ara arkadaşlarını jinekol9gundan memnun musun diye sorarsin. Detay vermene gerek yok. SorarlarSa adetlerim duzensizlesti vs diye at bişey kafadan.

Yarın yapıcam bişiler zaten bakarım. Bu saatte aramiyim şimdi.

Ya bu bebek sağlıklı dünyaya gelirse?
Ya mis kokusunu içine çekmeye doyamazsan?
Ya yaslandığında tek dayanağın bu çocuk olursa?
Ya ahiret? Hesap? Masum bir can?
Kıyma!

Yarın yapıcam bişiler zaten bakarım. Bu saatte aramiyim şimdi.

dr ultrasonda baktımı ,baktıysa 45 günlük adet gecikmesi nerden baksan en az 2 aylık hamilelik demektir fazlasıda vardır,kesenin gözükmesi hatta bebeğin kalp atışının alınması gerekirdi,bhcgde çok çok düşük,muhtemelen bebeğin zaten kalp atışı durmuş.

Metotreksat isimli iğneyi daha önce bu sebeple kullanan varmı yani düşük olsun diye . Akıl verin ne olur ((

2 aylık bebek ilaçla düşürülür mü? Kürtaj yaptır panik atağın bebeğin düşmicek diye mi yani? Bence sen o ilaç kanama yapar da başına bişey gelir diye kork.

Cuma günü gel ver ve ben çıkan değere göre gerekeni yapcam dedi. Ultrason filan bakmadi. Çünkü bu değere göre sağlıklı bebek en fazla 15 günlük bi bebek oluyor. Onbeş günlük bebekte de ne kese ne kalp atışı olur. Bu yüzden bakmadi sanırım.

Zaten belliki sagliksiz gebelik.igneyle dusmezse illaki sonlandircak bi yontem uygular doktorunuz merak etmeyin

Neden oyle diyosunuz rabbim herseyi verirken bi nedenle veriyor gercekten hamileyseniz Allah onun rızkınıda verir bide bebek isteyip sahip olamayanların yerine koyun kendiniZi

2 aylık bebek ilaçla düşürülür mü? Kürtaj yaptır panik atağın bebeğin düşmicek diye mi yani? Bence sen o ilaç kanama yapar da başına bişey gelir diye kork.
Hayır panik atak vardı sadece hafifti ve ben üstüne gidiyordum. Fakat özellikle son iki yıldır inanılmaz zor şeyler yaşadım. Be tetikledi. Sürekli panik. Korku. Endişe. Bişi olcak diye beklemek büyüttü. Şuan da benim elimde değil yani bu evham.

Herkesin hayatı farklı farklı 'koca bulamayanlar var bulmuşken evlen' diyor muyuz ki 'çocuğu olmayanlar var olmuşken doğur' diyelim.. değerlerini beklemene gerek yok bence maddi manevi olarak kendini hazır hissetmiyorsan aldır derim ben.. çocuk doğurmak mesele değil iyi bir evlat yetiştirmek de çok önemli anne baba olmak yaradanın en büyük sınavlarından biri o yüzden laf olsun diye çocuk doğrulmaz

Bu yuzden canım yanıyor zaten. Çünkü ben sağlıklı anne değilim. Ikisi büyüdu. Onlara ancak verebilirim kendimi suan. İnanılmaz bebek severdim. Suan bebek ağlama sesi olunca çıkıyorum. Tv bile sesli izlenmiyo evde. Kafam iyi değil. Yorgun. Ruhum bedenim hepsi. Ağır depresyon geçirdim çünkü. Iyice toparlanmam lazım. Uykusuz bile kalmam yasak benim suan.

Çok üzüldüm ya tez zamanda hayırlısı neyse o olsun inşallah.. mahalle baskısını umursama doğru bildiğini yap.. sağlığına da en kısa zamanda kavuş inşallah

Panik atağını anladım zaten.

Sadece şu an şiddetlenmiş olması bebek düşmicek diye mi? Orası çok saçma. Bebek zaten yok gibi bu değerlerle. Düşük hapları şiddetli kanama yapabilir. Sana hayati tehlike oluşturabilir. Bebek tam olarak düşmeyebilir. Ölür ama rahimde bir şeyler kalabiliyormuş. Yani tekrar kürtaj gerekebilir. Nerdeyse 10 haftalık olacak. Git adam gibi kürtajını yaptır.

Ya da açıkça söyle evli değilsin. Ailenle yaşıyosun. Kürtaj yaptıracak imkanın yok. Hapın ismini dünya sağlık örgütünün zor durumda kızlar için hazırladığı yazıda gördün. İlacı kullanmak istiyosun ama ya işe yaramazsa diye panik yaptın. Evli olduğunu düşünmüyorum şu yazdıklarından.

Bize dürüst olursan daha kolay yrdım ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…