- Konu Sahibi kadersiz__
-
Ben 1 yıl once intternetten biriyle tanistım ama daha onceden tanıyordum goruyordum onu aynı yerdenız ve asık oldum msnını buldum ve ekledım.Msnden konusurken oda benden hoslandı ama henuz gorusemedıkben dogruları anlatmadım kendımle ılıgılı yaşimi kendımı hicbirsey dogru degıl o gorusmek ıstedıkce bahaneler uydurdum ve kactım ama sımdı ayrılma durumunda ya gorusursun devam ederız dıyo ya da biter gıbı laflar edıyo ama anlatırsam ve gorusursem cunku zaten bitecek boyle de bitecek onu kaybetmek ıstemıyorum napacagimi bılemıyorum ben 7 yas buyugum ondan soyledıgım hıcbısı dogru degıl cunku lutfen akıl verın
sen yalan söylemişsin onun doğruları söyledigini nerden biliyorsun :umursamaz:
ilişki yaşıyorsunuz hiç görüşmeden ve ayrılma durumundasınız
enteresan
bilemedım yanıldım dogrularıda anlatsam kaybedıcem boylede napıcagımı bılemıyorum ben lutfen bırısı suclamadan yardım edebılırmı lutfen
Haklısın ama o en azından kendısı hakkında yalan soylemedıve yalan ustune bırsey kurmam demıstı en son bılemıyorum ben
Ben 1 yıl once intternetten biriyle tanistım ama daha onceden tanıyordum goruyordum onu aynı yerdenız ve asık oldum msnını buldum ve ekledım.Msnden konusurken oda benden hoslandı ama henuz gorusemedıkben dogruları anlatmadım kendımle ılıgılı yaşimi kendımı hicbirsey dogru degıl o gorusmek ıstedıkce bahaneler uydurdum ve kactım ama sımdı ayrılma durumunda ya gorusursun devam ederız dıyo ya da biter gıbı laflar edıyo ama anlatırsam ve gorusursem cunku zaten bitecek boyle de bitecek onu kaybetmek ıstemıyorum napacagimi bılemıyorum ben 7 yas buyugum ondan soyledıgım hıcbısı dogru degıl cunku lutfen akıl verın
bilemedım yanıldım dogrularıda anlatsam kaybedıcem boylede napıcagımı bılemıyorum ben lutfen bırısı suclamadan yardım edebılırmı lutfen
Haklısın ama o en azından kendısı hakkında yalan soylemedıve yalan ustune bırsey kurmam demıstı en son bılemıyorum ben
oldu bikere geri donusu yokama ona yazık oldugunu sanmıyorum ne de olsa baskasını bulur ama anlatıp anlatmamamda kararsızım yoksada ortadanmı kaybolsam bılemıyorum anlatmayı cok ıstedım ama cok uzdugu gunler zamanlar oldu o zaman degmez anlatmak ıstemedım ama 1 sene surdu geldı bılemıyorum ben cok acı cekıyorum 1 haftada 4 kılo verdım cok acı cekıyorum ve ezılıyorum. 7 yas hıcbırseyde dogru degıl bılemıyorum
ortadan kaybol.
bir daha ona yaklaşmaya kalkma
onun gözünde iyice küçük düşeceksiniz
Haklısınız ama nasıl olacak bucok zorlanıyorum gercekten cok zor cok dusundum ama aynı sehırdenız gorucem onu uzaktanda olsa
Yalan üstüne bir şey kurmam diyorsa yalanı affetmeyecek birisi demekki...Siz bir şey söylemeden görüşmeden onun hayatından çıkın derim en mantıklısı bu boshayallersmileHaklısın ama o en azından kendısı hakkında yalan soylemedıve yalan ustune bırsey kurmam demıstı en son bılemıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?