bnim yaptysam da ckmadi cnm braz zor cnku kan testi ble en erken adete bes gun kala anca cikiyoKizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum
Beeeen 7 gün önce öğrendim canim hala adet günüm gelmedi :)Kizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum
Sonuc pozitif diyosun¿Kizlar benim adetime yani bugünüde sayarsak aslinda 10 gün var yani 30.10 adet olmaliyim ama ben dayanamiyip bugün erken gebelik testi aldim ve sonuc positifti bi ihtimal eyer tutmussa belki gözükür dedim ama neyasiki sizce cokmu erken daha bi ihtimal varmidir cünkü bugün kendimi öyle bi inandirdimki tutmadigina
Kizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum
Canim yoğun mu kanaman leke leke mi?Arkadaşlar forumda kimse var mı?? Çarşamba günü idrar testi pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım hcg 51 çıktı. 13 günlük hamileyim. Bir saat evvel leke leke pembe kanamam başladıbaşına gelen var mı????
Yerleşme kanamasi olabilir adet gününe denk geldi sanirm.açık renkli ve leke şeklindeyse yerleşmedir ama kanamaysa hic bekleme dr git hemenArkadaşlar forumda kimse var mı?? Çarşamba günü idrar testi pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım hcg 51 çıktı. 13 günlük hamileyim. Bir saat evvel leke leke pembe kanamam başladıbaşına gelen var mı????
Canım leke şeklinde ama şöyle diyeyim normal günlük akıntı gibi geliyorCanim yoğun mu kanaman leke leke mi?
Canım günlük akıntı olur ya işte o yoğunlukta aynen. Bi pembe oluyor bi kahverengi oluyorYerleşme kanamasi olabilir adet gününe denk geldi sanirm.açık renkli ve leke şeklindeyse yerleşmedir ama kanamaysa hic bekleme dr git hemen
Bence yerleşme kanamasidir bendede öyle olmuştu ma ben önceden bebek kaybettigm için korktum hemen dr a gittim progesteron ignesi yaptilar düsük ijtimaline karsı çok şukur bisey olmadi sende git istersen hemdenkandaki yükselisede bakarlar düsukmu degilmi diye anlamak içinCanım günlük akıntı olur ya işte o yoğunlukta aynen. Bi pembe oluyor bi kahverengi oluyor
Sen kaç haftalık hamilesin canım? Benim ki iki hafta oldu. Keseyi görmeden yapmazlar diye biliyorumBence yerleşme kanamasidir bendede öyle olmuştu ma ben önceden bebek kaybettigm için korktum hemen dr a gittim progesteron ignesi yaptilar düsük ijtimaline karsı çok şukur bisey olmadi sende git istersen hemdenkandaki yükselisede bakarlar düsukmu degilmi diye anlamak için
Ben şu anda 23 haftaymda gebeligin en başında oldu zaten.şükret dua et canim beterin beteri var hayatta sen elinden geleni ve gerekeni yap gerisi taktir.saglikla kavusursun insallah bebegine.Sen kaç haftalık hamilesin canım? Benim ki iki hafta oldu. Keseyi görmeden yapmazlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?