Acil yardim lütfennnnn

Hamilemiyim

• Hamilelik belirtileri

OY: 3 50,0%
  • Gebelik

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6

SekerUmut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
30
7
16
31
Kizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum

Kizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum
bnim yaptysam da ckmadi cnm braz zor cnku kan testi ble en erken adete bes gun kala anca cikiyo

Ben de yapmıştım benzer bir şeyi adetime 7 gün kala hem erken gebelik testi hem normal test almıştım. İkisinde de çıkmadı. 3 gün sonra normal gebelik testi aldım yaptım onda baştan çıkmadı ama sonra 1 saat geçince 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm. Dayanamadım ertesi gün bidaha yaptım adetime 2 gün kala onda hemen çıktı. Arkadaşlarım zorla çıkarttın 2. Çizgiyi demişlerdi. Çok şükür şuan hamileyim. İnşallah sen de o çizgiyi görürsün.

Beeeen 7 gün önce öğrendim canim hala adet günüm gelmedi :)

Kizlar benim adetime yani bugünüde sayarsak aslinda 10 gün var yani 30.10 adet olmaliyim ama ben dayanamiyip bugün erken gebelik testi aldim ve sonuc positifti bi ihtimal eyer tutmussa belki gözükür dedim ama neyasiki sizce cokmu erken daha bi ihtimal varmidir cünkü bugün kendimi öyle bi inandirdimki tutmadigina

Sonuc pozitif diyosun¿

Canım ben adetime 6-7 gün kala yaptım çıktı. Silik çıktı ama.

Arkadaşlar forumda kimse var mı?? Çarşamba günü idrar testi pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım hcg 51 çıktı. 13 günlük hamileyim. Bir saat evvel leke leke pembe kanamam başladı başına gelen var mı????

Canim yoğun mu kanaman leke leke mi?

Yerleşme kanamasi olabilir adet gününe denk geldi sanirm.açık renkli ve leke şeklindeyse yerleşmedir ama kanamaysa hic bekleme dr git hemen

Yerleşme kanamasi olabilir adet gününe denk geldi sanirm.açık renkli ve leke şeklindeyse yerleşmedir ama kanamaysa hic bekleme dr git hemen
Canım günlük akıntı olur ya işte o yoğunlukta aynen. Bi pembe oluyor bi kahverengi oluyor

Canım günlük akıntı olur ya işte o yoğunlukta aynen. Bi pembe oluyor bi kahverengi oluyor
Bence yerleşme kanamasidir bendede öyle olmuştu ma ben önceden bebek kaybettigm için korktum hemen dr a gittim progesteron ignesi yaptilar düsük ijtimaline karsı çok şukur bisey olmadi sende git istersen hemdenkandaki yükselisede bakarlar düsukmu degilmi diye anlamak için

Sen kaç haftalık hamilesin canım? Benim ki iki hafta oldu. Keseyi görmeden yapmazlar diye biliyorum

Mahen inan ilk gebeliğimde vajinal ultrasonda bebeğimi görmek için o kadar heveslenmiştim ki. Ama elim boş döndüm. Allah'tan hayırlısı ama aynısını yaşama korkusu

Sen kaç haftalık hamilesin canım? Benim ki iki hafta oldu. Keseyi görmeden yapmazlar diye biliyorum
Ben şu anda 23 haftaymda gebeligin en başında oldu zaten.şükret dua et canim beterin beteri var hayatta sen elinden geleni ve gerekeni yap gerisi taktir.saglikla kavusursun insallah bebegine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…