Amin canım inşallah. Doktorum gebelik çok yeni adet döneminin perşembeye geliyor o zaman kontrole gel bakalım dedi. Şimdi leke şeklinde kanama olduğu için gitmesem mi diyorum perşembeye kadar. Çünkü kese vs hiçbirşey yok şu an. Inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma canım. Anlamıyorum millet nasıl gidip bebeklerini aldırıyor ya. Biz burda ölüp ölüp diriliyoruzBen şu anda 23 haftaymda gebeligin en başında oldu zaten.şükret dua et canim beterin beteri var hayatta sen elinden geleni ve gerekeni yap gerisi taktir.saglikla kavusursun insallah bebegine.
Git lekelenmem var dersin o yuzden geldim dersn emin olamazsin şu anda yerleşmemi degilmi diye.tarifin yerleşme kanamasina benziyo ama ben olsam giderdim.sen bilirsin yinede...Amin canım inşallah. Doktorum gebelik çok yeni adet döneminin perşembeye geliyor o zaman kontrole gel bakalım dedi. Şimdi leke şeklinde kanama olduğu için gitmesem mi diyorum perşembeye kadar. Çünkü kese vs hiçbirşey yok şu an. Inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma canım. Anlamıyorum millet nasıl gidip bebeklerini aldırıyor ya. Biz burda ölüp ölüp diriliyoruz
Kötü bişey duymaktan korkuyorumGit lekelenmem var dersin o yuzden geldim dersn emin olamazsin şu anda yerleşmemi degilmi diye.tarifin yerleşme kanamasina benziyo ama ben olsam giderdim.sen bilirsin yinede...
Yerleşme kanaması Canim o bende de olduCanım günlük akıntı olur ya işte o yoğunlukta aynen. Bi pembe oluyor bi kahverengi oluyor
İnşallah canlarım inşallah yerleşme kanamasıdır inşallahYerleşme kanaması Canim o bende de oldu
Devam ediyor mu Canim benim 1 günde 5 kere silik gelmistiİnşallah canlarım inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah
Hâlâ var canım ama rengi koyulaştı.düzelecek gibi.ama korkuyorum yine de ayağa kalkmayaDevam ediyor mu Canim benim 1 günde 5 kere silik gelmisti
Rengi koyulastiysa doktora gitmeni tavsiye ederim koyu renkten korkmak lazim dirlar Canim tesbir amaçli en azindanHâlâ var canım ama rengi koyulaştı.düzelecek gibi.ama korkuyorum yine de ayağa kalkmaya
canım rengi koyulaştı derken kahverengine döndü hatta bi ara akıntım temizlenir gibi oldu.Ama az evvel tekrar pembe gibi olmuş =( hiç ayağa kalkma diyor bebişimRengi koyulastiysa doktora gitmeni tavsiye ederim koyu renkten korkmak lazim dirlar Canim tesbir amaçli en azindan
canım sanmıyorum tansiyon ya da adetin yaklaştığından olabilir. adet gecikmesi vs. var mı?Mrb ya ben bisey sorucaktim bugün basım döndü ve midem bulandi çok az . sonra bayilcak gibi oldum goguslerim de agridi sirtimda da bi agri var sabahtan beri bas dönmesi var daha bi hafta oluyor ilişki olalı bu kadar erken belirti olur mu hamile olsam acaba
Rabbim yavrularimizi bize bagislasin Canim benimcanım rengi koyulaştı derken kahverengine döndü hatta bi ara akıntım temizlenir gibi oldu.Ama az evvel tekrar pembe gibi olmuş =( hiç ayağa kalkma diyor bebişim
Yok daha 15 gün var nerdeyse hamilelik gibi de geldi bi sorayim dedim üzüntüden olur mu acabacanım sanmıyorum tansiyon ya da adetin yaklaştığından olabilir. adet gecikmesi vs. var mı?
Bide sabahtan beri bas dönmesi varcanım sanmıyorum tansiyon ya da adetin yaklaştığından olabilir. adet gecikmesi vs. var mı?
Canım üzüntüden olabilirUOTE="nrdntkdmr, post: 48554121, member: 789852"]Bide sabahtan beri bas dönmesi var
Ne kadar da acelecisin :)benimki bırak once yi adet geçtikten 2 gun sonra bile negatif cikmistiKizlar aranizda adetine 8 gün kala gebelik testi yapipta positif sonuc alan varmi acaba cünkü suan test aldim ve adetime daha 8 gün var ama test yapmak istiorum cok sabirsizlaniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?