Acil yardım medyum Olcay

Uuu uyardığın için tşk ederim.. Sende öyle deme ama malum kime ne denk gelir bilinmez. Yok yani bu zihniyeti bana açıklar Mısın ? İnsan konu açıyor Bilgisi olmayan ilgilenmeyen konuyu sevmeyen niye boy göstermek için yorum yapıyor niye ha ? Burda hani desem etkileyecek biri var onun yapıyor ama oda yok

Sen birini etkilemek istediginde boyle seyler mi yapiyorsun :) o halde uyandirayim yanlis yoldasin.

Sen sorunu sor ne konuda yardim istiyorsun? Insanlara hakaret edip durma. Zaten Mune nin gelisi yakindir. Kisa zamaninida haybeye gecirme
Medyum Olcay ile çalışan var mı ? Dolandırıcı mı veya gerçek mi yani insanlar sıkışınca herşeye başvuruyor. Bunu yadırgamamak lazım. Kimse kimsenin ne sıkıntısı olduğunu o sıkıntının ne kadar hayati olduğunu bilmeden konuşuyor. Bak dediğin gibi vaktim az. Ne kadar bilgi alsam kardır

Öncelikle bunca insan arasında tek konuya dair cevabı veren sen olduğun için minnettarım sana.
Peki işe yaradı mı ?
Canim vermedik o parayi tabi ki.. Dolandirici mi degil mi ne bilelim. Internetten arastirdin mi, yani maddi durumun cok sikisik degilse para ayirip bi dene bakalim.

Eart Can'ımı çok sıkıyorsun kafayı takar seni öyle bi bulurum ki feleğin şaşar kendimi zor tutuyorum burda hadsiz olma karşında kim olduğunu bilmeden konuşma küfrettirme beni

Medyum haci hoca hepsi yalanci. Ilaclari olsa baslarina surerlerdi degil mi sekerim? Itibar etmeyiniz

Eart Can'ımı çok sıkıyorsun kafayı takar seni öyle bi bulurum ki feleğin şaşar kendimi zor tutuyorum burda hadsiz olma karşında kim olduğunu bilmeden konuşma küfrettirme beni
Hahahaha sen erkeksin ve olcaysin. Reklaminimi yapmaya geldin?ayrica ben seni bulursam bu mesajin tehdit iceriyor o zaman senin problemin olur yetkililerle :)

Bu yaşta bu zeka ilerisi facia.. Harcanıyorsun. Medyum Olcay olsam çalışan olur mu diye mi sorarım yoksa çalıştım çok memnun kaldım işlemi tuttu mu derim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…