- 29 Temmuz 2016
- 43
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merveee123456
-
Öyle deme gücüne gider, hayatın tepetaklak olur, ağzın yamulur, bacağın kopar, bağırsağın boynuna dolanır..Belli kendisi gelmeyip işi başkasına bıraktığı için düzelememişsin
Öncelikle bunca insan arasında tek konuya dair cevabı veren sen olduğun için minnettarım sana.Arkadasimla unideyken aramistikSogutma buyusu 500 tl idi yani bilemiyorum...
konuşmak için yorum yapmayın.
Sen birini etkilemek istediginde boyle seyler mi yapiyorsun :) o halde uyandirayim yanlis yoldasin.Uuu uyardığın için tşk ederim.. Sende öyle deme ama malum kime ne denk gelir bilinmez. Yok yani bu zihniyeti bana açıklar Mısın ? İnsan konu açıyor Bilgisi olmayan ilgilenmeyen konuyu sevmeyen niye boy göstermek için yorum yapıyor niye ha ? Burda hani desem etkileyecek biri var onun yapıyor ama oda yok
Medyum Olcay ile çalışan var mı ? Dolandırıcı mı veya gerçek mi yani insanlar sıkışınca herşeye başvuruyor. Bunu yadırgamamak lazım. Kimse kimsenin ne sıkıntısı olduğunu o sıkıntının ne kadar hayati olduğunu bilmeden konuşuyor. Bak dediğin gibi vaktim az. Ne kadar bilgi alsam kardırSen sorunu sor ne konuda yardim istiyorsun? Insanlara hakaret edip durma. ZatenMune nin gelisi yakindir. Kisa zamaninida haybeye gecirme
Canim vermedik o parayi tabi ki.. Dolandirici mi degil mi ne bilelim. Internetten arastirdin mi, yani maddi durumun cok sikisik degilse para ayirip bi dene bakalim.Öncelikle bunca insan arasında tek konuya dair cevabı veren sen olduğun için minnettarım sana.
Peki işe yaradı mı ?
Sen birini etkilemek istediginde boyle seyler mi yapiyorsun :) o halde uyandirayim yanlis yoldasin.[/QUOT
Yok Can'ım genel bi araştırmaya göre senin gibi ilgiye aç muhtaç insanlar böyle yapıyor bi yerde okumuştum uyarayım devam etmesin dedim :)
Medyum haci hoca hepsi yalanci. Ilaclari olsa baslarina surerlerdi degil mi sekerim? Itibar etmeyinizMedyum Olcay ile çalışan var mı ? Dolandırıcı mı veya gerçek mi yani insanlar sıkışınca herşeye başvuruyor. Bunu yadırgamamak lazım. Kimse kimsenin ne sıkıntısı olduğunu o sıkıntının ne kadar hayati olduğunu bilmeden konuşuyor. Bak dediğin gibi vaktim az. Ne kadar bilgi alsam kardır
Hahahaha sen erkeksin ve olcaysin. Reklaminimi yapmaya geldin?ayrica ben seni bulursam bu mesajin tehdit iceriyor o zaman senin problemin olur yetkililerle :)Eart Can'ımı çok sıkıyorsun kafayı takar seni öyle bi bulurum ki feleğin şaşar kendimi zor tutuyorum burda hadsiz olma karşında kim olduğunu bilmeden konuşma küfrettirme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?