• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler acil yardım:sıkmaya devam ediyim mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
kızlar dün yanagımda kocaman bi sivilce çıktı biraz toparlanınca sıkıyım dedim ki normalde hiç adetim değildir içinde beyaz irin akmadı su gibi şeffaf bişey aktı.acaba sıktığım sivilce değil de başka bişey miydi.baya da cok sıktıkça akıyor sonunda kadar akıtıyım mı sizce??

bıraksam sivilceyse yarına çok fena olur
devam etsem de sivilce dğeilse diye emn olamadım:44:

sakın sıkma bidaha yoksa leke kalabilir, sabunla bi güzel yıka sonra kolonyalı pamuk koy bekle biraz kurur kendiliğinden bir süre sonrada ya ufalır ya patlar düzelir. Sıkmaya devam edersen yüzünde başka bölgelere atlayabilir yada leke kalabilir o yüzden mümkün olduğunca dokunma :)

sakın sıkma bidaha yoksa leke kalabilir, sabunla bi güzel yıka sonra kolonyalı pamuk koy bekle biraz kurur kendiliğinden bir süre sonrada ya ufalır ya patlar düzelir. Sıkmaya devam edersen yüzünde başka bölgelere atlayabilir yada leke kalabilir o yüzden mümkün olduğunca dokunma :)

teşekkür ederim sabunla güzelce yıkıcam hemen o zaman.ya tamamen sıkmayınca da daha kötü olur derler ya ondan emin olamadım sağı tükürsme sakal yukarı tükürsem bıyık:43::43:

Merhabalar bir ay önceye kadar sivilce belaasiyla başım dertteydi. 6 yıldır çekiyordum artik psikolojim bozulmuştu, ama Clindoxyl ile neredeyse 2 haftada kurtuldum hepsinden. Lekelerimde Tretin sayesinde kurtuldum, Doktorunuza danışarak kullanmayi düşünebilirsiniz. Deneyimlerimi ve kullandiğım ürünleri instagramda yorumluyorum beklerim, adim evennstar

Back
X