Hamilesin dislere vurabilir cunki ben iki ay dis agrisi cekmistimMerhaba kızlar dün bata bir gün kala hcg testi yaptırdım sonuç 32,48 yüksek değil düşük demiasıl sorum 20lik dişim ağırıyor şişti ne yapacağımı şaşırdım. Bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkürler inşallah sağlıklı gebelik olurBeta HCG iki günde bir ölçüldüğünde iki katına çıkıyorsa hamilelik sağlıklı sürüyor demektir ilk başta.. Testi tekrarlamadan çok kişiyle paylaşmamanızı öneririm. Bol şans! Diş ağrısı da denk gelmiştir,öyle dakika bir gol bir dişleri yıpratmaz bu kadarlık bir hamilelik diye biliyorum. Ama doktora danışmadan ilaç içmeyin ağrısı için.. Sonuçta " şu an" hamilesiniz! Sağlıkla devam etsin dilerim:)
Hangisini yapicaz yarisi yapilir diyo yarisi yapilmazBen bilmiyordum çektirdi m doktore dedigimde bundan sonra biliyorsun cektirmemelisin demisti verilen ilac bebeye zararli demisti danışmadan bisey yapma bilirim dis agri fenadir benim dis agrilarim daha bi aylik bile deildim basladi bende hic dusunmemistim hamile oldugumu ama doktoe dedi dollenme olduktan sonra vucudundaki butun vitaminleri o aldigi icin zayif dusebilir mis bazı seyler benimde dislerim sorunluydu daha beter olmustu
Onaa sen karar vericeksin sanirimHangisini yapicaz yarisi yapilir diyo yarisi yapilmaz
merhaba benim hcg 45 çıktı,iki gün sonra tahlil vereceğim tekrar. sizin nasıl ilerledi hcgler? ne sıklıkta verdiniz kan kaç çıktı sonuçlar ?Merhaba kızlar dün bata bir gün kala hcg testi yaptırdım sonuç 32,48 yüksek değil düşük demiasıl sorum 20lik dişim ağırıyor şişti ne yapacağımı şaşırdım. Bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum
Benimkiler güzel ilerledi 32-208-850-2250 en son 10bin çıktı artık 6+2 görünüyor doktora yarın gidicem canım senin kaçıncı gün çıktı bu sonuçmerhaba benim hcg 45 çıktı,iki gün sonra tahlil vereceğim tekrar. sizin nasıl ilerledi hcgler? ne sıklıkta verdiniz kan kaç çıktı sonuçlar ?
evet güzel çıkmış, iki günde birmi bakıldı? benim adetler düzensiz. bugün adetin 34. günü ama ovülasyon testi kullandım.adetin 20. günü yumurtlama oldu. adetin 14. günü yumurta takibinegitmiştim doktora yumurta vardı fakat olgunlaşmamıştı. normalde bugün veya yarın adet olmam gerekiyordu.Benimkiler güzel ilerledi 32-208-850-2250 en son 10bin çıktı artık 6+2 görünüyor doktora yarın gidicem canım senin kaçıncı gün çıktı bu sonuç
Ben ilk defa yarın gidicem doktora beta artışının düzenli olması da yetmiyor kese var mı içinde bebek var mı bebeğin kalbi atıyor mu süreklii sorular akışına bırak canım birazevet güzel çıkmış, iki günde birmi bakıldı? benim adetler düzensiz. bugün adetin 34. günü ama ovülasyon testi kullandım.adetin 20. günü yumurtlama oldu. adetin 14. günü yumurta takibinegitmiştim doktora yumurta vardı fakat olgunlaşmamıştı. normalde bugün veya yarın adet olmam gerekiyordu.
çok haklısın. bugün anladımki hcg pozitifliği yetmiyor hamileyim diyebilmek için. 2 kat artış lazım oda yetmiyor kese görünecek oda yetmiyor kalp atışı görünecek. sonra hamileyim denebilir artık. kendimi biliyorum sonrada sağlıklımı ikili test üçlü test harmoni test ayrıntılı usg... doğana kadar huzursuz olurum.. ama çok hak verdim sana. herşey olacağına varıyor aslında. hayırlısı olsun demek lazım...Ben ilk defa yarın gidicem doktora beta artışının düzenli olması da yetmiyor kese var mı içinde bebek var mı bebeğin kalbi atıyor mu süreklii sorular akışına bırak canım biraz
doktora gittin mi merak ettim. Ben gittim keseyi fln gördü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi 7+5 de tekrar gidicem yaniçok haklısın. bugün anladımki hcg pozitifliği yetmiyor hamileyim diyebilmek için. 2 kat artış lazım oda yetmiyor kese görünecek oda yetmiyor kalp atışı görünecek. sonra hamileyim denebilir artık. kendimi biliyorum sonrada sağlıklımı ikili test üçlü test harmoni test ayrıntılı usg... doğana kadar huzursuz olurum.. ama çok hak verdim sana. herşey olacağına varıyor aslında. hayırlısı olsun demek lazım...
maşallah senin için çok sevindim, darısı başıma. bana kalsa çoktan giderdim ama eşim çok stres yaptın bir hafta sonra gideriz dedi gidince sonucunu yazarım.doktora gittin mi merak ettim. Ben gittim keseyi fln gördü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi 7+5 de tekrar gidicem yani
çok sağol. hcg pozitif çıktı ama düşük: 45 çıktı. ama insan hep iyisini umut ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?