Acil yardım

Maşallah maşallah bende sonucun nasıl diye merak ettim ve sonucunu yazmana sevindim. birsey degil o ürünler %99 iyi etki ediyor.ama doğala da yetişmiş onu bilmiyordum ins. Hersey güzel olsun rahat ol lütfen Allah seni de çok sevindirsin öpüyorum sevgiler buralardan takip ederim artık

bilmemki belki yumurta kalitesini etkiliyordur diye düşünmüştüm. belki de psikolojik olarak insan birşeylerin iyi geleceğini düşününce işe yarıyordur. i insan bir sebep bulmaya çalışıyor işte:))

yumurtayı etkiliyor E elevasyon sen daha iyi bilirsin kendi durumundan sonuç çıkartabiliyor insan

doktora gittin mi merak ettim. Ben gittim keseyi fln gördü 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi 7+5 de tekrar gidicem yani
merhaba,
perşembe yani 1 hafta sonra hcg 1230 çıktı. kese için 1 hafta sonra çağırdı. netleşmek için koca bir hafta daha bekleyeceğiz. hayırlısı olsun...

Merhaba siz anliyorsuz bu ishlerden sabirim)))bana bir yardim edin lutfen fotoraf atacm bir bakin lutfen(((

3ay once dushuk yaptim 1regl oldu ve 2ci reglim 15gun gecikti idrarfa cikmiyor kan testi sonuclarida bu normalde 0.5filan cikardi shimdi 12.3 neden boyle anliyorsanoz yardimci olun lutfen

Gayet güzel tebrikler gün geçtikçe artar artık kalbini ferahftut canım
çok teşekkür ederim. inşallah... doktorumda bu kadar stres yapma, fazla evhamlısın dedi. bir hafta sonra kontrole gideceğim, kese büyümesine bakacak. aslında hiçbir şey bizim kontrolümüzde değil o yüzden bekleyip görmekten başka çaremiz yok. hayırlısı olsun.. olumlu düşünmeye çalışıyorum, olumlu olsun diye...

Olumsuz düşünme canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına bebişini. Ben 2 hafta önce gittiğimde kalp atışını duyacağım diye gittim ama keseyi alttan bile zor gördük (çok kasmışım kendimi) ödüm patladı şimdi pazartesi göreceğim inşallah. Ağrım olunca ay kanamam mı oluyor sanıyordum. Sonra dedim sakin ol ya hasta değilsin hamilesin. Sakin ol hayatına aynen devam et. Sadece vücudunun sana ne dediğini dikkate al. Olumlu düşün. Bazı şeylere gücümüz yetmez gücümüzün yettiği şeyleri düşün. Sağlıkla kucağımıza alacağız

çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımızı paylaşırız buralardan:)

ma 15 ve üzeri olması gerekiyor. Senin 12.5 çıkmış yani şuanda negatif testi ne zaman yaptırdın
Evet canim)))))evet hayla adet olmadim bilmiyorum belkide ilaclardandir ya hamish olacam ya regl bekliyorum bakalim nolacak

Doktorda hormon testlerini yeniliyelim dedi bende istemiyorum hormon testi regl olunca yaptiriliyor odaki regl diyilim shimdi yaptirsam bile her shey yuksek cikacak)

Doktorda hormon testlerini yeniliyelim dedi bende istemiyorum hormon testi regl olunca yaptiriliyor odaki regl diyilim shimdi yaptirsam bile her shey yuksek cikacak)
Canım yarın tekrar beta baktır belki yükselmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…