Avukat arkadslardan durumum hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.ben 10 yıllık evliyim ve cocugumuzda olmadı gecen sene ek tedavilerle ugrastık ama sonuc vermedidaha sonra tüp bebege karar verdik.esimle aramız iyiydi tabiki 10 yılda kavgalar oldu ama hep magdur taraf bendim ve hep ben toparlayıcı oldum.eşimin işi gergi daha sonra onun memleketine yerlestik bunuda sorun yapmadım.hersey 3 ay once saka gibi basladı ben ailemin yanındaydım daha sonra esimde geldi beraber tatile cıktık haziran ayında planlar yaptık esim henüz askere gitmemisti hersey cok güzeldi ailesinin yanına gidecegini ve 2 gün sonra dönüp evimize gidecegimize karar verdik esim ailesinin yanına gitti ben onu beklerken o bir kavga cıkardı ve kayınvalidemle gorümcemi alıp gitti .daha sonra bosanacagım diye tutturdu bu arada ben ailemin yanındayın tabi evime gelmek istedim beni tehdit etti gelirsen seni oldürürüm ben bosanacagım sen nereye geliyorsun dedi ve bir sürü hakaret aradan 25 gün gecti aradı ozür diledi ve beni almaya geldi bende evime dondüm bu arada ablaları ve kayınvaldem hala benim evimde hiçbir sorun cıkarmadım 1 ayda boyle gecti ve ailesinin gittigi gün evi terketti.asıl bundan sonrası bosanmak istiyormus gitti abisinin evinde durdu bende kendi evimde bu arada beni getirdikten sonra elimdeki bileziklere kadar almıstı.daha sonra evin elektrigini suyunu digitürkü tel hepsini kapattı kredi kartimı iptal ettive askere gittigiderken avukatına vekalet vermiş sonra durdurmustu su an acılan bir dava yok ama ben cok magdur oldum.esim doktor ticarete atılmıstı megese batmıs .ben bunlara ragmen bosanmal istemiyorum ama o dava acarsa kusurlu kararı verilir mi birde su asamadan sonra mal kacırabilirmi benden ev ve araba var o da üstüne.benbosanmak istemiyorum esim dava acarsa hakim sizce nasıl bir karar verir ve malları benden kacırabilirmi.ayrıca cok saygın sahitlerimde var.çok uzun oldu ama tüm detayı vermek istedim fikir verirseniz cok sevinirim