acil yardim

hzlgms

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
178
6
16
35
İstanbul
Kizlar gunaydin dun hava guzel diye uzun etek ve babet giydim ve dun aksam birden sancim basladi hala devam ediyor... korkuyorum bisey olur diye usuttumde ondanmi sancim var cozemedim hic (

Kizlar gunaydin dun hava guzel diye uzun etek ve babet giydim ve dun aksam birden sancim basladi hala devam ediyor... korkuyorum bisey olur diye usuttumde ondanmi sancim var cozemedim hic (

Kıyamam ben sana yaaa çok kafaya takıyorsun dicem bana kızacaksın
Hamileliğn anladığım kadarıyla iyi gidiyor arada seni takip ediyorum cnm
keşke tadını çıkarsan hamileliğinin biliyorum zor günler geçirmişsin ondan biraz korkuların var ama geçti bitti çok şükür hamilesin
düzenli olarak doktora gidiyorsan bence kafana çok takma seni en çok rahatlanan doktorum olur
bebeğin seni allahın izniyle hiç bırakmayacak annesi o sana sıkı sıkı tutundu
Ama şunu yazmadanda geçemicem babet için daha erken havalar bi açıyor bi kapıyor güven olmaz
Bugün evinde ayaklarını uzat ayacıklarına çorap giy dinlen akşama biciğin kalmaz inşallahhh

Evet cok takintili oldum herseyi kafama takiyorum gercektende :)) evet dun havanin azizligine ugradik ince giyindim biraz gercekten... bu demir ilacinida ac karnina ictim oda beni kusturuo aci aci ilaci kustum hep halsiz dustum simdi iyice... bi an once kucagimada alsam rahatlasam artik zamanda gecmiyo (

Doktoruna istifra ettiğini söyledinmi cnm :26:

Aradim kac defa acmadi kullanmicam ama artik aten hergub yumurtami sutumu peynirimi tuketiyorum ben yani onu neden verdi bilmiyorum agir geldi ama kotu yapti beni

Kuzum kafana göre hareket etme çoğu kişi hamilelikte kullanıyor seninki daha yeni bi danış doktoruna
Buarada Telefonu açmamasıda hiç hoş değil

Kuzum kafana göre hareket etme çoğu kişi hamilelikte kullanıyor seninki daha yeni bi danış doktoruna
Buarada Telefonu açmamasıda hiç hoş değil

Istedigim zaman hic ulasamiyorum zaten ona ben ararik acmaz mesaj atarim gorur cevap vermez bide ozel hastane doktoru yani marka bi hastane sozde ilgisiz ama degistircem bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…