Acil yardım .

Öyle de guzel bakarsin sen bile sasar kalirsin bu bebmiyim diye. Annelik icgudusel kimler kimler bakiyor buyutuyor, eminim sen de çok iyi bir anne olucaksin. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Inşallah canım ya allahım isteyen herkese versin gerçekten kolaylıkla güzelce tutan insanlara hep imreniyorum ama inşallah bende öyle olucam çok sağolun gerçekten gerçekten çok yardımcı oldunuz

İnsanin kendi cocuguyla baskasinin cocugu bir olur mu hic alisirsin sende. Saglikla al kucagina insallah darisi biz olmayanlara

En iyisini yapmışsın canım kimseye fırsat verme bu insanlar bize laf söyleme haddini kendilerinde nasıl buluyorlar şaşılası bir durum ve insan zaten stresli dönemdeyken onlar sokuyor ama inşallah sizler gibi iyi bir anne olurum

Inşallah canım ya çok sağol siz böyle konuştukça rahatlamaya başladım kaç gündür durup durup ağlıyorum

nette bebek bakimi,masaji,banyosu v.s videolari var, onlari izleyerek fikir edinmis olursunuz
ben bebegim 20 gunlukken yikamaya basladim, gazi, masaji v.s herseyi ile birebir ilgilendim. yaninizda anne kv gibi yardimci olsa dahi kendiniz yapma konusunda cesaretli olun

cocuklar buyuyor ama o ilk aylar hiic unutulmuyor.
dun gibi aklimda kizima sabah 4 e kadar zeytin yagi ile masaj yaptigim
ilk banyosunu yaptirip pamuk ellerini optugum
gaz sancisinda sirtini sivazladigim
uyanmasini iple cektigim
gidip gelip kokladigimm
kakasini hayretle temizledigim
bi annenin keske hiic bitmeseydi dedigi gunler
bebeginizi saglikla kucaklayip doya doya koklamaniz dilegi ile

İnsanin kendi cocuguyla baskasinin cocugu bir olur mu hic alisirsin sende. Saglikla al kucagina insallah darisi biz olmayanlara
Inşallah canım ya allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bilmiyorum canım ama başkaları nasıl güzel bakıyor başkalarının çocuğuna

Annelik dunyanin en guzel seyi allahim isteyen herkese nasip etsin.benim iki tane yavrum var herseye bir omre bedeller..sende beklemissn anne olmayi heyecanlisindir simdi ne guzel bir bekleyis bu

İzliyorum zaten arkadaşım bu görsen beni :) ama valla ağzından bal damlıyor Ayy ne güzel annelik yapmışsın şuan senin bebeğin olmak istedim inşallah bende senin gibi mükemmel anne olurum benim senden ögrenecegim çok şey var daha

Annelik dunyanin en guzel seyi allahim isteyen herkese nasip etsin.benim iki tane yavrum var herseye bir omre bedeller..sende beklemissn anne olmayi heyecanlisindir simdi ne guzel bir bekleyis bu
Evet canım hemde çok bekledim sonunda allahım umudumu gönderdi ama ben ona güzel bakacakmıyım ona layık olacakmıyım diye düşün düşün bi hal oldum

Teşekkürler canim inan sende mükemmel olacaksın böyle endiselenmen bunun göstergesi zaten.

bu yasima kadar kucagima hic minik bebek almadim inanki 1 yasindan sonra ancak almisimdir bebekleri kucagima. dogum yapinca en korktugum sey bebegi kucagima almakti. dogumda hemen kucagima verdiler korktugumu bile unuttum :) oyle bi his ki.. o gun bugun 1 gece dahi yanimda kimsenin kalmasini istemedim ve kalmadilar da ilk gunden beri kizima ben baktim kimseyede ihtiyac duymadm. korkman normal tabiki ama bebegini gordugun an kayboluyo o korku emin ol :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:)

Aynen canım ya bebeği tutmayı dahi başaramayan beceriksiz bir insanım ya kendime çok kızıyordum ama artık rahatladım ama hala ilk emzirirken yalnız olmak istiyorum yapamazsam kimse görsün istemiyorum

Yapamazsan bile o kdr olagan ki bu cogu anne ilk basta yardimsiz yapamiyor bu cekinilecek bisi degil hersey icin rahat ol hicbir olumsuzluk dusunme sen cok iyi bir anne olacaksin

İlk bebeğine hamile olan bütün kadinlar ayni durumda degil mi? Herkes anne karninda öğrenmiyor ki bebek bakmayi.
Bebeğiniz doğunca alişirsiniz. Bu kadar stres yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…