Acil yardım .

Ben normal doğum yaparsam kesin heyecandan bayılırım canım ya biliyorum kendimi :) bu eşler neden böyle ya bişey diyorlar ama farkında olmadan strese sokuyorlar bana eşim öyle diyince bakabilecek bile olsam bakamam ayyy canım maşallah sana evlatlarinla iyi ilgilenmissin maşallah size allah mutluluğunuzu daim etsin

çok sinir etti beni o arkadaşın.
gıcık mıdır nedir.
Merak etme, annelik iç güdüsel bişi öğrenir ondan çok da iyi bakarsın çocuğuna. böyle şeylere takılma üzülme.

Aslında bende sizler gibi tek başıma yardım almadan herseyi kendim yapmak istiyorum ve inşallah ta yapıcam canım çok sağolun :)

çok sinir etti beni o arkadaşın.
gıcık mıdır nedir.
Merak etme, annelik iç güdüsel bişi öğrenir ondan çok da iyi bakarsın çocuğuna. böyle şeylere takılma üzülme.
Aynen canım bende gıcık oldum eskiden çok iyiydik ama hamile kaldıktan sonra bi haller olmuştu zaten . Inşallah canım ya tek istediğim evladım a çok güzel bakıp onu dolu dolu yetiştirmek

Aynen canım bende gıcık oldum eskiden çok iyiydik ama hamile kaldıktan sonra bi haller olmuştu zaten . Inşallah canım ya tek istediğim evladım a çok güzel bakıp onu dolu dolu yetiştirmek

merak etme en iyisi olacaksın ama senden ricam onun gibi kibirlenmemen. annelik duygusu başka bir his. bunu karşındakini ezmek için kullananlardan nefret ediyorum.

Beni anlattin resmen bende oyleydim hala da oyleyim oglum dogdugunda kirki cikana kadar esim ve kayinvalidem ilgilendi korkuyordum altini filan degistirmeye bi yeri acir diye dokunmaya cekiniyordum esim 15 yasindaykeb kardesi dogmus ve hep o ilgilenmis o yuzden deneyimliydi ve bana da cok yardimci oldu sagolsun velhasil kelam oglusum iki yasina girecek kirkindan itibaren guller gibi baktim ona yalniz suan hala bebek gormeye gittigimizde kucagima alamam

merak etme en iyisi olacaksın ama senden ricam onun gibi kibirlenmemen. annelik duygusu başka bir his. bunu karşındakini ezmek için kullananlardan nefret ediyorum.
Büyük konuşmuyayım canım yapmadım inşallah ta yapmam zaten bak mesela bizim burada bi abla var çocuğu olmuyor mesela o üzülmesin diye o sormadıkça bişey söylemem söylerken bile öyle heyecanlı ay çok bi duygu falan diye anlatmam çünkü ben zamanin da çok çektim o yüzden başkasına yapmam canım

Herkes ne güzel maceralar yaşamış evladını beklerken aslında bunlar bile çok güzel şeyler ama dün akşamdan beri yazılanları okudukça baya alıştım canım bakalım doğunca nolucak

bende aynı sözü duymuştum hemen hemen bende çok güvenmiyorum bebek bakımı konusunda kendimede gerçekten kırıcı oluyor bi bayanın bunu size söylemesi ama yeni doğmuş bebek bide başkasının yani insan korkuyor bişey olmasın diye

Maalesef ki canım bazı insanlar bişey söylerken nereye gidecegini sonunu düşünmüyor ama inşallah çok güzel bakıcam aynen öyle canım başkasının çocuğu değerli birde güzelde tutsan yine gözü sende oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…