Acil yardım .

Allah bağıslasin canım maşallah inşallah ya bende öyle olucam canım allah izin verirse belki çocuğa baktıkça daha da tecrübe kazanmışsındır dimi inşallah canım ya biran önce gelsin istiyorum ama daha çok var

Şu son cümlen den sonra sanki eşimle konuşuyorum zannettim evet kıskanıyor annelik nasıl bi duygu diye sorup duruyor bazen beni kızdırdıği zaman senin hiç yaşayamayacağın duygu diyorum oda garibim sende babaligi yaşayamazsın diyor bende mesela ben daha doğmadan hissedebilicem diyorum ve senden önce görücem diyorum işte buda allahın kadınlara armağanı annelik diyor aynen onun gibi konuştun

Oyyyy canım maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ayyy resmen beni anlattın yok böyle bişey bende giydiremem kesin bakalım napıcam önceden karamsardim gerçi şuan yine yapamasam bile en azından moralim yerine geldi

Hiç karamsar olma ben bile aklıma geldikçe gülüyorum,, hersey öğreniliyor, , herkeste yardım ediyor rahat ol
Banyosunu bile ilk zamanlar eşim yaptiriyordu o kadar alakasizdim konuyla düşün yani
Şimdi ise hersey oturdu..kucağımda sarı oglanla yemek pişirip ev bile süpürüyorum

Ayy ne bileyim işte ben eskiden takmazdim ama hamile kaldıktan sonra takmaya başladım ama artık neyse ki iyiyim birazda hormonlar beni bu kadar duygusal yaptı sanırım :)

Doğum yapmama 2 ay vardı. O zamana kadar kucağıma hiç küçük bebek almadığım için samimiyetim olmayan bi arkadaşın 3 aylık bebeğini almıştım ve tutamamıştım. O gün çok ağlamıştım ben kötü bi anne olacağım diye oğlum şu an 8.5 aylık bugüne kadar herşeyiyle ben ilgilendim ilk gün kendim açtım altını vs. vs. Doğumdan önce eşim ben kucağıma alamam düşürürüm derdi. İlk gün neredeyse kavga edecektik sende çok durdu bende az durdu diye annelik babalık bambaşka bişey anlatılmaz :) bu arada benden 5 ay sonra eltim doğum yaptı. Çok tuhaf gelecek ama p bebeğide alamadım kucağıma çok küçük geldi bana. İnsan kendi yavrusu olunca hiç garipsemiyor merak etmeyin sakın hayırlı doğumlar dilerim :)

iki oglum var biri 4 yasında biri 1.5 ama su an bile baskasının cocugunu kucagıma alsam tutamam.. kendi cocugun olunca cok farklı oluyor tamamen içgüdüsel. ilk oglum erken dogdu 3200 kiloydu sozde ama sonucta cok küçüktü ilk hastaneden cıktık eve geldik dedim hüngür hüngür agladım bu cocuk nasıl büyücek ben nasıl bakıcam diye ama Allah öyle bir güç veriyorki ikisininde maasallahı var ikinci oglumun doğumuna kadar büyük oglumu kimseye yarım saat dahi bırakmadım herseyiyle ben ilgilendim o günde uyutup sezeryana girdim dogumumu yaptım cıktıgımda oglum hala uyanmamıstı öğlen uykusundan.. dünyaya gelen birsekilde büyüyor ve Rabbimin lütfettiği o evlat sevgisi annelik içgüdüsü ile sen hiçbirşey anlamıyorsun bile.. tecrübeyle sabittir güven bana rahat ol canım.. bende panikatak var diyip kendini sartlandırıpta şimdiden kendini strese sokma bosuna. su yolunu bir şekilde buluyor..

Gerçekten mi canım ya allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bende sizin gibi olucam kendime özgüvenim geldi ya
Hele bir yüzünü gör aman aman
Küçük kızım doğduğunda ilk yoğun bakımda gördüm eşim döndü bu çok küçük sen bunu nasıl büyütücen dedi. Şimdi 19 aylık maşallah. Minicik ti yıkardım onu.
Hepimiz doğurduk baktık.bak şimdi doktoruz,öğretmeniz, mühendis bişe oldum oyuncak çamaşır makinesi bilem yaptım kızlarıma
Sağlıkla doğsun, hayırla doğsun yeter ki.

Aynen canım ya bakıyorum benden küçük insanlar bile on numara bebek tutup bakabiliyor ben bi haber :) Ayy inşallah canım bende kendi evladım a en iyi şekilde kendim bakabilirim ve dün akşamdan sonrada yapabileceğime inancım sizler sayesinde :) ama eşim şuan bile çok iyi tutup bakabiliyor ben birazda o yüzden taktım sanırım ben neden yapamıyorum diye :)) ama kesin bizde tartışırız biz daha şimdiden başladık ben bakicam en çok ben yanında olucam ilk ben görücem falan bir gör yani bizi

Allah bağıslasin canım ya bi ben değilim demek ki böyle olan ama gerçekten dediğin doğru başkasının çocuğunu tutmak cidden zor sanki bişey olacak gibi gözünün içine bakiyorlarmıs gibi geliyor ama sonuçlara kendi çocuğun olunca daha rahat olursun doğru sonuçta karışan eden yok istediğin sev öp kokla istediğini yap inşallah bende yapıcan allah kısmet ederse Şartlandırmak değil ki canım cidden elimde plan birsey değil istemeden heyecanlanıyorum

herşey zamanla öğrenilio ilk zamanlar kv ya da anneniz yardım eder sonra alışırsınız zaten korkmayın ben bebğimin kolu çıkacak die üstünü değiştiremiodum şimdi herşeyini ben yapıorum alt değiştirmek banyo bebek olunca insan anne olduğunu anlıo o size muhtaç zamana bırakın bazı şeyleri sadece yaşayınca anlarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…