Acil yardım .

Yapamazsan bile o kdr olagan ki bu cogu anne ilk basta yardimsiz yapamiyor bu cekinilecek bisi degil hersey icin rahat ol hicbir olumsuzluk dusunme sen cok iyi bir anne olacaksin
Sağolun canım inşallah artık daha olumluyum ve yapıcam ama yalnız olmam lazım ben biri varken yapamam sanırım

İlk bebeğine hamile olan bütün kadinlar ayni durumda degil mi? Herkes anne karninda öğrenmiyor ki bebek bakmayi.
Bebeğiniz doğunca alişirsiniz. Bu kadar stres yapmayin.
Bilmiyordum ama evet herkes böyleymiş ne güzel öğrenmişler inşallah bende öğrenicem sen ne durumdasın peki ?

Gerçekten mi canım ya allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bende sizin gibi olucam kendime özgüvenim geldi ya

Öyle olabilir belki canım bilemiyorum ama benim bu bebek için ne kadar çok uğraştığımı ne kadar göz yaşı döktüğümü ve şimdide böyle kafayı bu duruma taktigimi bile bile böyle yapması garip geldi o an kötü oldum açıkçası

Cnm annelik içgüdüseldir nasıl evlendikten sonra bebek arzusu kendiliğinden içine yerleştiyse aynı şekilde annelikte yerleşicek öyle mucizevi bi duygu ki bu sen istemesende için evlat sevgisiyle dolucak ve en büyük ikinci aşkın olucak allah kucağına almayı nasip etsin çok iyi bir anne olacaksın endişe etme)

Bunlar doğuştan bilinen şeyler değil.
Herkes öğrenir, alışır.
Sen de öğreneceksin, gayet de iyi bakacaksın bebeğine.
Kurup durma kendini boş yere..
Şuan resmen beni anlattın kuruyorum da kuruyorum eşimde sağolsun benimle dalga geçiyor sen nasıl bakacaksin baksana şimdiden bunalıma girdin diyor o farkında değil ama ben onun bu dediklerini bile takıyorum

Ohhh maşallah sana canım ya keşke bende senin gibi cesaretli olabilsem ama bu panik atak beni öldürüyor

Bebeğinizi kucağınıza alınca kimseye vermek istemezsiniz bile
O yüzden kuruntu yapmayın kendinize
Hayırlı olsun bu arada bebişiniz

Canım zaten şuan inan doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum keşke Biran önce gelsede ona kavuşsam diyorum sevgi patlaması yaşıyorum zaten şuan hele birde doğa nasıl olurum kimbilir ama inşallah ona laikiyle bakabilirim

Eşini kafaya takma o konuşmalar sindirdiği endişelerinin yansımasıdır bak doğsun senden çok paniklicek
Ve emin ol içten içten söylediklerini yutucak annesin ve bebeğin için endişeleniyorsun bundan daha normal bişey yok ama rahatla ve gebeliğinin keyfini çıkar karnında olmasını özlüyosun sonra

Aynen sizin gibiydim. 14.5 aylik oglum var. Dogum yapana kadar onlarca kitap okudum o korku, stresle interneti söylemiyorum bile. Oglumu ilk kucagima aldigim anda, bu bebek benim ve onun bana ihtiyaci var dedim. Emzirdim, bezini degistirdim, uyuttum derken hooop bi baktim yillardir yaptigim seyler sanki. Tamam acemilikler de oluyo ama ilahi bi gücle tam tesekküllü bi anne oluyosun bikac günde. Saglikla kucaginiza alin insallah

Hiç şüphen olmasın keyfini çıkar hazırlıklarını yap bu sadece kadınlara özel dönemi en güzel hatıralarla doldur endişe korkuyla değil..kocanda kıskansın dursun sen bebeğinizi ondan önce hissediyosun ama o seningibi asla hissedemicek buda bize verilen en güzel hediye

Bebeğinizi kucağınıza alınca kimseye vermek istemezsiniz bile
O yüzden kuruntu yapmayın kendinize
Hayırlı olsun bu arada bebişiniz
Zaten eşimle atışıyoruz o diyor çocuğumu kimselere vermem bende duracak ben diyorum bende duracak bi görsen çocuk gibiyiz yok önce ben görücem yok en çok ben vakit geciricem falan bizi bi görseniz gül gül bi hal olursunuz

Evett canım aynen zaten beni kıskanıyor çocuğu ilk ben görücem diye ve gerçekten oda çok paniktir ama çaktirmaz ama bana bişey olsun diyelim bi yerime o beni sakinleştiriceğine ben onu sakinleştiririm inşallah canım ya bu akşamdan sonra sadece bebeğimin tadını cıkartıcam

Erken bi doğum oldu benimkisi. .
Minnacik bir bebek kuvezde yatıyordu. .Taburcu olma vakti gelmişti. .Al dedi hemşire giydir bebeğini o an varya bittigim andı..Tabi ki giydiremedim ve yardım aldım. .Dedim ki niki sen bu çocuğu nasıl büyütüceksin. .
Eve geldik altını bağlarım bezden çiş çıkar, , aldigim hiçbir kiyafet çocuğa olmaz derken suan 17 aylik oldu ve sadece ben baktım çocuğuma. .
Diyecegim o ki herseyi öğreniyor insan ve ona göre en iyi anne "sen" oluveriyorsun bile..
Hiç dert etmeyin ben büyüttüysem herkes büyütür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…