ACIL YARDIM

Misir_Prensesi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.461
1.188
333
40
Arkadaşlar babam haftaya prostat amelıyat olacak devlet hastanesınde orda olmak ıstedı.Eskı bır devlet hastanesı bu.Devlet hastanelerının durumu malum.Pek ılgılenmıyorlar.Hastanede ben ve kardeşim kalacagız.
Sımdı ben ne yapmalıyım? Dr ,hemsıre, hasta bakıcı bahsıs vermem uygun olur mu?Mesela dr. a bahsıs ayıp olur mu?kalbını hıc kırmasınlar bagırmasınlar ıstıyorum.:( lutfen yardım

Abartma canım bence doktorlar böyle hastalara bagirip cagiramaz. Hem devlet hastaneleri artik cok guzel bence yeterice ilgileniyorlar.
Yeterki siz ve hasta zorluk cikartmayin gerisini onlara birakin.

Abartma canım bence doktorlar böyle hastalara bagirip cagiramaz. Hem devlet hastaneleri artik cok guzel bence yeterice ilgileniyorlar.
Yeterki siz ve hasta zorluk cikartmayin gerisini onlara birakin.
o zaman aksam bı devlet hastanesıne gıdın de gorun.Nesı guzel paylaşın.Evt dr bagırdı babama ayrıca

Ona bahşiş değil, rüşvet denir. Hayatta vermem ben olsam, almak kadar vermek de suç. Bana ya da hastama bağıracak insanı da ilgili yerlere şikayet ederim. Sonuç alamazsam mahkemeye veririm, o da olmadı sosyal medyada rezil ederim. Bana göre bunun yolu yordamı budur, rüşvet vermek değil.

Bu arada geçmiş olsun.

Doktorla iyi geçinmek şart ama ileri giderse sizde güzel bir dille babanızın içinde olduğu psikolojisini anlamasını sağlayın....Devlet hastanelerinde malesef bu tip durumlar yaşanabiliyor ama bahşiş teklif etmeyin sakın!
babam ıdrar yapamıyor:( sancıyordu odasına gıttık ben de kapıyı vurdum actım bagırdı bıze:( ama babam o hastanede amelıyat olmak ıstıyor korkuyorum bıraz:(

Ona bahşiş değil, rüşvet denir. Hayatta vermem ben olsam, almak kadar vermek de suç. Bana ya da hastama bağıracak insanı da ilgili yerlere şikayet ederim. Sonuç alamazsam mahkemeye veririm, o da olmadı sosyal medyada rezil ederim. Bana göre bunun yolu yordamı budur, rüşvet vermek değil.
bagırdıgını gordum ılgılenmedıde sosyal medya uzeri şikayet yeterlı mıdır? Ya başkaları da şikayet etmıs.ılgılenılmemıs hıc ıse yarar mı kı?

babam ıdrar yapamıyor:KK43: sancıyordu odasına gıttık ben de kapıyı vurdum actım bagırdı bıze:KK43: ama babam o hastanede amelıyat olmak ıstıyor korkuyorum bıraz:KK43:
Bunun için sıkıntı yapmayın.Anlık birşeydir.
Bahşiş demek bi nevi rüşvet.O yüzden teklif etmeyin.
Babanızın ameliyatından sonra doktorunuza bir kutu tatlı alırsınız madem çok istiyorsanız :KK66:

bagırdıgını gordum ılgılenmedıde sosyal medya uzeri şikayet yeterlı mıdır? Ya başkaları da şikayet etmıs.ılgılenılmemıs hıc ıse yarar mı kı?
Sosyal medya en son çare. Hastanenin başhekimine, Sağlık Bakanlığına şikayet edebilirsiniz. O kim ki çocuk gibi azarı basacak, ben de susacağım. Karşısındakine insanca muamele etmeyi bilmeyene bir de ödül gibi para mı vereceksiniz? Hiç bulaşmayın o işlere.

Sosyal medya en son çare. Hastanenin başhekimine, Sağlık Bakanlığına şikayet edebilirsiniz. O kim ki çocuk gibi azarı basacak, ben de susacağım. Karşısındakine insanca muamele etmeyi bilmeyene bir de ödül gibi para mı vereceksiniz? Hiç bulaşmayın o işlere.
Belkı onlar da yoruluyorlardır.ustuste nobet verıyorlardır ,belkı halden anlamayan hasta yakını gelıyordur.yanı benım sıkayetım genel anlamda ılgısızlık.yanı soyle bı baktım acıl hastalar çok bekletılıyor falan.yanı duzeldı sanmıştım maalesef devlet hastanelerınde hersey daha da kotu:(

Geçmiş olsun .Geçen sene aynı yaştaki babam beyin kanaması geçirdi.Bir anda ameliyata alındı.Ben de çok korkmuştum.Sizin babanızın ameliyatı daha kolay.Sinirleriniz haliyle bozulmuştur .Ameliyat bitince rahatlayacaksınız.
Bence taburcu olurken babanıza bakan hastabakıcılara bahşiş ve servise tatlı ,pasta vs alın.Çok memnun oluyorlar.Doktora bahşiş vs sakın teklif etmeyin.

Back
X