Acil yardim !

Kiyamam cok tatli .. ne kadar guzel yurekli bir insansiniz..

Baya buyumus gibi gozleri acilmadi mi?

Gecen carsamba dogdu.Henuz acilmadi gozleri 4-5 gune acilir diye dusunuyorum.
Buyumez mi? Yenidogan kedi mamasiyla besleniyor.Adini dobiç koyucak gibiyiz bu gidisle :D

Biraz vicdan biraz merhamet varsa icimizde hepimizin yuregi tertemiz sizin gibi.:KK200::KK200:

Esim veterinerle konusmus. Yumurta ona cok iyi olmus toparlar demis. Azcik sekerli su versin demis..

Kutu yaptim altina sicak su torbasi koydum ugur getirsin diye kizimin yün battaniyesine sardim.

Gozunu hic acamiyordu. Acti poz verdi. Guzel siringayla da sekerli suyunu icti.

Uykuya gecti simdi..

İnsallah yasar..Eki Görüntüle 1863476 Eki Görüntüle 1863476
Çok fazla yedirme annesi
Ben de bulmuştum sonra vefat etti.Sebebi o mu bilmiyorum ama ağzını actikca mama veriyordum annesi agizdan beslesin diye açarlar düşüncesiyle :bicak:Seninki yaşar insallah:KK36:

Bura sehir degilki köy gibi yer :KK70:

Dedigin kusa baktim da hic benzemiyor. Ayaklari falan canim..

Ne demezsin kiz sıkıp öldürüyordu :/ daha cok kucuk anlamiyor hareket edince vurmaya calisiyor seviyim derken :KK70:

:KK70::KK70::KK70:

O zaman oralarda Hindi falan varsa yavrulu altına koyuverin. Kıza da annesi gelmiş götürmüş dersiniz.

Oyy bebek yaaa :KK15:Allah razı olsun senden canım çok zor oluyor yaşatması ama seninki çok rahat görünüyor :anne:

Bibii su vakte kadar elimden en az 50 -60 belki daha fazla yavru kedi gecmistir bakmisimdi ama ilk kez yeni dogani yasatmaya calisiyorum.Insallah tutunacak hayata.Evlenmeden dogurmadan emziren ana oldum :-)

Ayaklandi hic susmuyor ya:D
IMG-20160728-WA0063.webp

Bibii su vakte kadar elimden en az 50 -60 belki daha fazla yavru kedi gecmistir bakmisimdi ama ilk kez yeni dogani yasatmaya calisiyorum.Insallah tutunacak hayata.Evlenmeden dogurmadan emziren ana oldum :-)
Ne kadar guzel tam bir tombik olmus maasallah:))
Allah acisini gostermesin:-*

Gecen carsamba dogdu.Henuz acilmadi gozleri 4-5 gune acilir diye dusunuyorum.
Buyumez mi? Yenidogan kedi mamasiyla besleniyor.Adini dobiç koyucak gibiyiz bu gidisle :KK70:

Biraz vicdan biraz merhamet varsa icimizde hepimizin yuregi tertemiz sizin gibi.:KK200::KK200:
Tombik valla daha buyuk sandim:-) ilginiz alakaniz sevginiz onu hayatta tutacaktir.. Rabbim razi olsun sizden..

FullSizeRender.webp

Bu da benim bebeğim :anne: İlk kurtardığımda 40 günlük civarıydı, gözlerini hiç açamamıştı. Veterinerden özel yavru kedi sütü ve yavru kuru mamasıyla beslendik. Şimdi 3 aylık oldu yavruşum, artık kedi sütünü beğenmiyoruz direk kuru mama yiyoruz :63: Ben buna nasıl bakacağım ya derken şimdi kedi ürünleri uzmanı falan oldum.
Yakışıklı oğluşum benim :nazar: Kaplan yavrusu gibi poz vermiş erkek gibi bakıyor erkeğim benim :D

Siz de çok güzel bir şey yapmışsınız bir yavru kurtarmak çok vicdan rahatlatan bir şey. İnşallah yavru uzun süre yaşar :KK66:

Eki Görüntüle 1863563
Bu da benim bebeğim :anne: İlk kurtardığımda 40 günlük civarıydı, gözlerini hiç açamamıştı. Veterinerden özel yavru kedi sütü ve yavru kuru mamasıyla beslendik. Şimdi 3 aylık oldu yavruşum, artık kedi sütünü beğenmiyoruz direk kuru mama yiyoruz :63: Ben buna nasıl bakacağım ya derken şimdi kedi mama uzmanı falan oldum :KK70:
Yakışıklı oğluşum benim :nazar:

Siz de çok güzel bir şey yapmışsınız bir yavru kurtarmak çok vicdan rahatlatan bir şey. İnşallah yavru uzun süre yaşar :KK66:
Ayyy çok tatlı maşallah:nazar:
Arkadaki samoalarda gözümden kaçmadı :KK70:

Back
X