Acil yardim !

Kıskandım kendi eşek kızımı atayım an itibariyle bibim :anne:
received_10210229709758720.webp

Bi 3 yılı daha var emin olabilirsin biz kendisiyle bu sene vedalaştık :KK53:
Şimdilik ayakkabılarımı kemirmezse kedim ben de bir 3 yıl daha gideceğini düşünüyorum :KK53: Malum kendisi aldığım hiçbir oyuncağı ve tırmalama tahtasını beğenmez, gelip kolumu bacağımı dizlerimi tırmalar :KK53:

ne güzel insansınız. çok teşekkür ederim bu konuyu açıp sizin gibi insanların hala varolduğunu görmeme sebep oldunuz. miniğiniz için fikrim yok ama umarım yaşar. sevgiler..

Eki Görüntüle 1863563
Bu da benim bebeğim :anne: İlk kurtardığımda 40 günlük civarıydı, gözlerini hiç açamamıştı. Veterinerden özel yavru kedi sütü ve yavru kuru mamasıyla beslendik. Şimdi 3 aylık oldu yavruşum, artık kedi sütünü beğenmiyoruz direk kuru mama yiyoruz :63: Ben buna nasıl bakacağım ya derken şimdi kedi ürünleri uzmanı falan oldum.
Yakışıklı oğluşum benim :nazar: Kaplan yavrusu gibi poz vermiş erkek gibi bakıyor erkeğim benim :KK70:

Siz de çok güzel bir şey yapmışsınız bir yavru kurtarmak çok vicdan rahatlatan bir şey. İnşallah yavru uzun süre yaşar :KK66:
Ay ne kadar tatli maasallah:KK200:

Ogluşunuzla size saglik sihhat dilerim:KK15:

Kıskandım kendi eşek kızımı atayım an itibariyle bibim :anne:
Eki Görüntüle 1863587
Yirim ayni sen bibii :-)
Eki Görüntüle 1863594 Eki Görüntüle 1863595
Bunlar da ilk geldiğinde, ilk kez mama yerken süt içerken :anne: Oyyyyy benim çirkin kuzuuuuum :dondurma:
Ne kadar guzel ya kedileri cok seviyorum tam bir tosbikmişş:KK15:
ne güzel insansınız. çok teşekkür ederim bu konuyu açıp sizin gibi insanların hala varolduğunu görmeme sebep oldunuz. miniğiniz için fikrim yok ama umarım yaşar. sevgiler..
Cok tesekkur ederim cok naziksiniz kim olsa ayni seyi yapardi:KK200:

Baya hizli toparladi. Ayakta durabiliyor yem yiyip kendi su icebiliyor. :anne:

Kizlar kayinpeder civciv bulmus terkedilmis. İslanmis. Sardim sarmaladim..gagasini acip yemek yiyemiyor. Pet shop var oraya gittim bisi bilmiyor eczaneye git dedi. Siringa bide mama al dedi. Veteriner yok burda..

Napicam bilen varsa lutfen yardim etsin.. cok uzuldum.Eki Görüntüle 1863445
Yanina arkadas almalisiniz yksa tahammul edemezsiniz ck ses ckarir ve hep sarin usumesin

Sonradan sustu,yun battaniyeye sarili. Tuvaletini de yapmis iyi birsey sanirim..
Toparladi biraz olsun. Uyuyor hic sesini duymadim gece :) biraz daha buyusun aliriz insallah..
Arkadasim sabah bak erkendn nasil basliycak otmeye insALLAH oyle durmadn otmez :) muhakkak yarin sorucm :)

Simdilik uyuyor :) ciyak bir sesi var otebilir evet:) uzak odaya koyuyorum pek sıkıntı olmuyor. Bide cok kucuk ondan da korkuyor heralde..
Ck severim bende almistm kendime ordan civcivler hakkinda bilgi sahibiym :) seni yormasnda zarari yk yer icer durmadn psler kutusndan ziplar cikar dip kose gezer en fazla :)

Ck severim bende almistm kendime ordan civcivler hakkinda bilgi sahibiym :) seni yormasnda zarari yk yer icer durmadn psler kutusndan ziplar cikar dip kose gezer en fazla :)
Toparlansin da buyusun ciftlige de verebilirim.suan cok kucuk ve beslenemiyor. Toparlansin diye cabaliyorum:)

ayyy cok sekerr
ayaklanmısta kuzus hemen :D
eger dısıyse adını mezdeke koyalım :D
kırıtkan bırsey oluyor buı cıvcıvler benım vardı okadar buyumuslerdı kı :D tum sıtenın erzagını yemeye baslamıslardı ibiklerı cıkmıstı :D

burda kı kedıler ne tatlı oyle mınnoslar ya
benımde bı kızım var denas bılıyorsundur belkı anlattım mı hatırlamıyorum
1 haftalıkken aldım rahım kanserıydı
amelıyat ettırdım rahmı alındı yasamaz dedıler 1 ay ancak yasar dedıler 10 yıl oldu :) sevgımle mucadelemle tedavılerle yasattık kızımı mamuk hanımı :) kulakları da duymuyor cınsı oyleymıs ankara van kırmasının kulakları duymazmıs hıc kıyamıyorum kuzuma cok yaslandı :)

12821593_703310013142283_6925810338434039637_n.webp 10920916_518059461667340_2189879427280820740_n.webp 12391245_10153867551755802_349795531999251580_n.webp

Back
X